Aret kamar tüp bebek

İnşallah ihtiyacın kalmaz ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu sefer bebeğini canım çok içten diliyorum benim de düşüklerim vardı. Pıhtılaşmam vardı son gebelikte iğne kullandım fakat kalbi durdu. Rahim filmi çektik hiçbir şey gözükmedi. Histeroskopide perde çıkti. Ama belki de kürtajlardan dolayı oluşabileceğini söyledi doktor. Çünkü her kürtajda rahme müdahale yapıldığı için yapisikliga yol açabileceğini söyledi

Perde çok ayrı bişey eğer derinse kesiyorlar. Benimki arkuat gibi

9 yumurtadan 6 yumurta 3. Günde. Biri 5 dördü 8 hücreli. Salı günü taze transfer olacağım. Çift embriyo koydurmayı düşünüyorum

rahmim arkuat y şeklinde. rahim kalınlığımı yeterli buldular ameliyat önermedi
Boyle durumların çoğunda histereskopi sonrası şeklini düzeltip doğal gebe kalan bir çok hasta duydum. Eğer transfer olmadiysan bir düşün derim. Çünkü transfer parası, üstüne kullandığın Bir ton iğne hormon çabası. Sonrasında elin boş kalıyorsun. Ben hiç gebe kalmadigim halde rahim kalınlığı düzgün ve yeterli, şekli de çok büyük bı sorun değil dediler. Ama transfer negatif oldu. Ben yaşadım, sen yaşama diye yazma ihtiyacı duydum.

Daha önce hamile kaldınızmı hiç?

İşte bunların hiçbir birer endikasyon değil. Rahmi bozuk olup doğuran çok rahimde sıkıntısı olmayıp hamile kalamayanda. Aret gerek yok ameliyata dedi. Yarım rahimle de doğuyor insanlar. Bir kez transfer deneyeceğiz. Umarım olmas ama yine düşük olursa o zaman histereskopi yaparlar. Histereskopi garanti etmez

Tabiki orası öyle. Kişi var bir küçük myom yüzünden gebe kalamazken bir başkası çok sayida büyük myomlarla gebe kalabiliyor doğal halde. T şeklinde y şeklinde rahimlerde de gebe kalan var ama kalamayanlar yada düşük yapanlarda var. Benim mantığım önce eleyip sık dokuyarak gitmek. Yani eğer bende bir problem olabilecek yada bı bakılsa iyi olur gibi bir durum var ise ben açıkçası bakılmasını isterim. Mesela opu işleminde endometrit olup olmadığı bakılabilirdi. Keza katil hücre için bakılabilirdi. Eğer şekilsel bir problem olduğu gözlemlendiyse riske atilmayip önce düzeltelim denilebilirdi. Hsg si temiz çıkıp histereskopide polip myom vs olan bir sürü kişi var. Yani bir işlem yapılırken bir tedavi yapılırken bir doktorun çok yönlü düşünmesi gerektiğini savunuyorum. Ben süreç ile bilgileri böyle internetten sağda solda arayacağıma doktorum desin, yönlendirsin bir güzergah çizsin. Çünkü sonrası gerçekten hüsran oluyor. Transfer az buz para değil. Hem de o iğnelerin ağrısı morluğu vs de cabası kalıyor.

Valla transfere kadar onkdrçok doktora gidip para harcadık ki transfer parası bizi üzmedi. Eminim bakmıştır herşeye 35 senedir doktor 35 sendir tüp bebekçi. Yarın kontrol olup transfer olacağım

Valla transfere kadar onkdrçok doktora gidip para harcadık ki transfer parası bizi üzmedi. Eminim bakmıştır herşeye 35 senedir doktor 35 sendir tüp bebekçi. Yarın kontrol olup transfer olacağım
İnşallah hayirlisi olur sizin için. Bizde çok yıprandık. Onca doktora gidildi. Herkes evet şekil sıkıntısı var ama problem değil gebeliğe engel değil deneyelim vs denildi. Tüp Bebek doktorum hala daha gel bı daha deneyelim sonra histereskopi yaparız fln dedi. Kabul etmedim. Ben embriyolarimi bozuk para gibi harcamak istemiyorum artık. Zaten büyütüp toplayan kadar canımız çıkıyor. Her süreci ayrı stressli. Neye bakacaksalar baksınlar, olmazsa da artık takdiri İlahi. Ben elimden geleni yaptım deyip için rahat etsin istiyorum.

Sizn şekil sıkıntısı mı var

Benim taze transferim iptal oldu. Sabah rahim kalınlığım ölçüldü 9.3/ 9.5 8.5 çıktı ard arda. En son aret bey kontrol etti karından 7.70 çıktı ince dedi. Gerçi önce vajina baktı ve ince dedi. Niye böyle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…