kızlar eğriçayırın sayfasındaki telefonu aradım bi bayan çıktı çok yardımcı oldu..
saf arı sütü almak istiyorum dedim ama kendisi o saf arı sütünü kaşıkla yemeyiniz zararını görürsünüz farklı bir yan etkisi oluşur mutlaka dedi.. yeniliyorsada 1,5 mg ı günlük olarak asla geçmemeliymiş onu bizlerin ayarlaması zor olurmuş çünkü 1,5 mg altının da faydası olmuyormuş üstünün de zararı oluyormuş..
ben saf arısütünü alıp birde organik bal alıp karıştıracaktım ama oranını ayarlamayacağımı söylediği için öyle almadım..
Tüp bebek hastası olduğumu ve eşimle benim durumumu anlattım Organik Arı Sütü Ampülü adında bi ürünleri varmış tüp bebek merkezleri için yapmışlar Avrupadanda sipariş geliyormuş ondan almamı tavsiye ettiler, yumurta kalitesi ve sperm sayısı için en iyisi oymuş.. sipariş ettim 1 saat sonra geldi kapıda ödeyerek aldım..
biraz pahalı oldu aslında ampulden 20 tane var 120 tl ve her sabah kırıp içeceğiz eşim ve ben.. on günde bir sipariş edersem bana yüklü gelecek çünkü ben 2 ay sonra tüp yaptıracağım..biraz deneyeceğim, olmazsa kavanozda karışık olan arı sütü bal karışımlarıda var ondan sipariş ederim arada çok fark varmı onu soracağım bir dahaki sefere aradığımda.. ama ampuller gerçekten çok hijyenik ve özel birşey belli oldukcada büyükler.. tek taraflı kullanacaklar için çok ideal..
birde bunun dışında sadece saf polen aldım 30 tl ye onuda yogurta karıştırıp yiyebilirmişiz bir çay kaşıgı..