Arı sütü veya farklı bir yöntemle hamile kalanlar bizimle mucize hikayelerini paylaşırmı?

Meyraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
108
33
28
Burada yeni üyeyim uzun zamandır takipteyim güzel konular ve paylaşımlar yapılıyor,ondört aylık evliyim ve çocuk istiyoruz fakat bütün tahlillerin ve yapılan uygulamaların sonucu herşeyin olumlu olduğu halde gebe kalamamamın sıkıntısı içerisindeyim,yakın bir arkadaşımda benim gibi iki yıldan fazla tedavi gördüğü halde gebe kalamamıştı hatta tüp bebek aşamasına gelene kadar son çare olarak tüp bebek yöntemini kullanacakken arı sütü ile gebe kaldı bu şekilde gebe kalmış olan hanımlar hikayelerini anlatıp bizimle kısaca paylaşabilirlermi?

Canım bende bu ay arısütü-polen-bal-propolis karışımını kullanıyorum.. Ama ben klomen tedavisi de görüyorum..
Bakalım sonuç ne olacak.. Allah gönlüne göre versin inşallah..

Teşekkür ederim cevap yazdığınız için siz bu karışımı Nasıl kullanıyorsunuz? Yani sabahmı akşammı ve ne miktarda kullanıyorsunuz? Bal içinemi katıyorsunuz? Benim arkadaşım süt içerisine dökerek her sabah bir çay kaşığı içirmiş eşine kendisi içmemiş.Ayrıca bende klomen tedavisine başladım geçen ay ama yumurta oluştu sonra küçüldü

Ben sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorum.. Arı sütü-balı-poleni-propolis şeklinde karışım.. Oyüzden farklı birşeye koymuyorum.. Ama benim cumartesi 11 olan yumurtam 4 günde 20 olmuş ben fayda sağladığını düşünüyorum.. Tabi yanında hayıt çayı da içmeye çalışıyorum.

Anladım bu arı sütü ve polenin herhangi bir markası varmı yoksa her aktarda bulabilirmiyiz? Nekadar süre kullanacaksınız ? Adetin bitiminden hemen sonramı kullanmaya başladınız.? Klomen ile birlikte kullanmanın sakıncası yok sanırım. Ne çok soru sordum bana katlandığınız ve Sorularımı yanıtsız bırakmadığınız için ayrıca teşekkürler. Son olarak siz Ne Zaman başladınız sonuç alırsınız inşallah benide haberdar edermisiniz? En kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.

canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.benim eşimde azospermi sorunu var microtese oldu ancak sperm bulunamadı.doktorumuz kök hücre tedavisi türkiye ye geldiğinde deneyelim dedi.ne kadar sürer,bizim onu yaptıracak gücümüz olurmu onları bilemiyorum tabiki....şimdilik doktorumuz eşime arı sütü kullanmasını önerdi.kesin olarak bir sonuç bekleme ama bi ihtimal olabilir dedi tabi bizim durumumuz baya sıkıntılı olduğu için böyle söyledi.sizde bi sorun çıkmadıysa arı sütü çok yardımcı olacaktır.inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız...

Çok teşekkürler cevabınız için eşiniz nekadar süre kullanacak ve bunu kullanmanın belli bir başlangıç zamanı varmı? Sonucunuz inşallah olumlu olur sonucu bizimlede paylaşırmışsınız teşekkürler.

Ben arifoglunun olani aldim 89 lira.. ama her aktarda bulunur diye dusunuyorum.. ben 4-5 gundur kullaniyorum klomen bitti dr. Gittim yumurtam kucuktu oyuzden gidip aktardan aldim faydasi da oldugunu dusunyyorum 4 gunde yumurtam buyumustu bir hafta daha kullanirim diye dusunuyorum sonra eger adet olursam adetimin 4.5. Gununde tekrar baslarim olmadi.. suan yumurtlama donemindeyim tabiki haberdar ederim insallah Allahim gonlumuze gore versin..

Allah sifa versin tez zamanda guzel haberler alirsiniz insallah.. erkege tavsiye edildigini ben ilk defa duydum insallah faydasini gorursunuz..

belli bi süre söylemedi canım 6 ayda bir sperm testi yapmamız gerektiğini söyledi.6 ay devam eder sanırım ama doktorumla konuşursam bu konuyu sorar sanada mutlaka bildiririm.

Allah sifa versin tez zamanda guzel haberler alirsiniz insallah.. erkege tavsiye edildigini ben ilk defa duydum insallah faydasini gorursunuz..
inşallah canım.aktara sorduk bizde 10 gr 10 tl miş.bi markası yok kendileri arı yetiştiricilerinden alıyorlarmış.hücre yenilediği için bir çok şeye faydası varmış.

Bende klomen kullandım geçen ay yumurta takibi yapıldı hatta bu ay zamanım geçince iki gün oldu dedim ama malesef üçüncü gün kırmızı kartı gördüm ben aynı Zaman'da Ateş ölçümü de yapıyorum üçüncü gün sabahı aniden düştü neyseki sabahtan öğrendimde kendimi gün içinde teselli ettim ikinci ay bu ay ama ben bu ay ara vermeyi düşünüyorum polen kullanayım diyorum.Rabbim isteyen herkese versin bize inşallah.

Âri sütü ve bal da en iyi marka egricayir
Araştırma yapın göreceksiniz başka marka la rla zaman harcamayin bence

Slm bn yeni katildim araniza bnde ari sutu polen karisimi kullanmaya basladim 1 2 ay icinde hamile kalanlari ogrendikten snra esimle birlikte kullanmak lazimmis

Slm bn yeni katildim araniza bnde ari sutu polen karisimi kullanmaya basladim 1 2 ay icinde hamile kalanlari ogrendikten snra esimle birlikte kullanmak lazimmis
Selam hoş geldin aramıza sizin de bildiğiniz kimseler varmı? Onlar ne şekilde kullanmışlar ne zaman başlamışlar? Siz ne zaman başlayacaksınız?Ben bu ay es geçtim evden uzakta kalacağım bir kaç gün malum o önemli günleri kaçırabilirim bu sebebten bu ay es geçtim polen aldım önümüzdeki ay deneyeceğim. Umarım işe yarar.

Cnm merhaba forumlarda gezinirken yazını okudum. Sana hikayemi anlatmak istiyorum sakın ümidinizi kaybetmeyin diye. Benim eşimdede sperm sayısı yüzbindi yani doktorlar tüp bebekten umutluydu sadece.Rabbime çok dua ve özellikle ibrahim adnan saraçoğlunun önerdiği kürlerle allahın iziniyle aştık bunları şuan hamileyim. Ama 3 sene uğraştık çok şükür kendiliğnden oldu.Vazgeçmeyin sağlıklı beslenin ve en önemlisi keçiboynuzunun mucizelerini araştırın eminim gelişme kaydedeceksiniz. NOT:Azospermi ama benimki deme bulunamayan spermin çoğalmaya başladığını görürsün allahın izni ile.

canım çok teşekkür ederim ilgilenip yazdığın için.içimde hep bi umut var,biliyorum hiç anlamadan gelecek mucizemiz.Allah sizin bebeğinizi inşallah hayırlı bi evlat eylesin..tekrar çok teşekkür ederim..

Cnm bende hep senin gibi düşünüyordum arar ara umutsuzluğa düşsemde gelip geçiyordu hemen diyodum rabbim sen hayırlı zamanda vereceksin biliyorum diyodum hemde kendiliğinden.Ama tabi tedbiride elden bırakmayacaksın beslenmek ve moral çok önemli mesela keçiboynuzu kürünü 1 -1 , 5 yıl uyguladık sende yap eşine ayrıca keçiboynuzu pekmezi ( doğalından bulmaya çalış) her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yedir sende ye, sonra hakiki zeytinyağında bekletilen kuru incir her sabah aç karnına yedir, haftada 2 defa balık ve brokoli yedir kereviz yedir ceviz fındık kabak çekirdeği yedir, taze köy yumurtası sabahları yedir bu arada klomen hapını alsın onuda içsin kola sigara alkol uzak dursun kullanıyorsa en azından çocuk olana kadar.Bide asla o niyetle yaklaşmayın birbirinize aklınızdan uzak tutun bu düşünceyi bol bol dua edin rahatlayın allahın izniyle olur.

Benim bunu eltim tavsiye etti babasi aricilik yapiyo ozel karisimla hamile kalanlar cok olmus oda bana tavsiye etti deniyorum bakalim sadece polen yok ama icinde karisimin. Bal,arisutu,polen,propolis,bide bisey daha varmis ama oda bilmiyormus babasi ozek hazirlamis deniyorum bakalim hemen basla desiler bide bununla birlikre propolis kullaniyoruz

Bende arısütü-bal-polen-gınseg-propolis karışımı aldım daha kullanmak nasip olmadı inşallah aralıkta tabi gebe olmaSam birde ayrıca polen aldım poleni kendim kullanıcam diğerini eşime içirecem kısmet olursa.Siz nekadardır kullanmaya başladınız ?kullanım miktarınız nasıl ? Çok soru soruyorum ama inanın çok merak ediyorum acaba sonuç alanlar nasıl almışlar bir umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…