Arı sütü veya farklı bir yöntemle hamile kalanlar bizimle mucize hikayelerini paylaşırmı?

Merhabalar kızlar bende 8 yıllık evliyim çocuğum yok benimde. 5 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım.2 kimyasal gebelik oldu. Bende ari sütünün faydalarını duydum kullanmak istiyorum ama fazla bilgim yok kullanip hamile kalan oldu mu . Nasil kullanilir kac gun ne zaman baslamaliyim bilmiyorum. Yaninda destek olarak baska ne kullanılır yazarsanız yardımcı olursaniz lütfen..

Merhabalar kızlar bende 8 yıllık evliyim çocuğum yok benimde. 5 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım.2 kimyasal gebelik oldu. Bende ari sütünün faydalarını duydum kullanmak istiyorum ama fazla bilgim yok kullanip hamile kalan oldu mu . Nasil kullanilir kac gun ne zaman baslamaliyim bilmiyorum. Yaninda destek olarak baska ne kullanılır yazarsanız yardımcı olursaniz lütfen..

Merhaba canım...
Benim iki negatif tüp bebek deneyimim var..
3. Tüp bebek tedavisine başlayacaktım temmuzda hamile olduğumu öğrendim.. ben 3 aydır beeo markayı arı sütü propolis kullandım.. 2. Ayında hamile kaldım maalesef kaybettik düştü...
Yine kullanmaya devam ettim şuan 3. Tüp bebek tedavisindeyim.. pazar OPU oldu ve daha önceki tedavide 6 yumurta toplandı şimdi ki tedavide 10 yumurta toplandı.. ben arı sütü propolis in etkili olduğunu düşünüyorum...
Gelelim nasıl kullandığıma ,
Sabahları aç karnına alıyorum hergün aç karnına bir çay kaşığı ile...
Yine sormak istediğin birşeyler varsa seve seve cevaplarım.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...

Merhaba canım...
Benim iki negatif tüp bebek deneyimim var..
3. Tüp bebek tedavisine başlayacaktım temmuzda hamile olduğumu öğrendim.. ben 3 aydır beeo markayı arı sütü propolis kullandım.. 2. Ayında hamile kaldım maalesef kaybettik düştü...
Yine kullanmaya devam ettim şuan 3. Tüp bebek tedavisindeyim.. pazar OPU oldu ve daha önceki tedavide 6 yumurta toplandı şimdi ki tedavide 10 yumurta toplandı.. ben arı sütü propolis in etkili olduğunu düşünüyorum...
Gelelim nasıl kullandığıma ,
Sabahları aç karnına alıyorum hergün aç karnına bir çay kaşığı ile...
Yine sormak istediğin birşeyler varsa seve seve cevaplarım.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...

Amin cnm inşallah allah yardim etsin hepimize
Adetten sonra mi baslaniyor yumurtlama gününe kadar kullansam olur mu
Birde aktardan mi aldiniz ari sütünü internetten falan mi

Amin cnm inşallah allah yardim etsin hepimize
Adetten sonra mi baslaniyor yumurtlama gününe kadar kullansam olur mu
Birde aktardan mi aldiniz ari sütünü internetten falan mi

Ben internetten aldım canım.. adetli olunca başladım... beoo marka internetten yaz çıkar canım...

Aynen öyle yap canım..
Merhaba canım transferin hayırlı olsun seninle daha öncede konuşmuştuk fakat ben diger hesabın şifresini unutunca yeni açtım inşallah allahın izniyle bu sefer olacak bende artık tüp bebeğe geçeceğim fakat maddi olarak kendimizi ayarlayan kadar hazırlık yapayım diyorum arı sütünü yumurtlamadan sonrada neden kullanamıyoruz onu soracaktım

Merhaba canım transferin hayırlı olsun seninle daha öncede konuşmuştuk fakat ben diger hesabın şifresini unutunca yeni açtım inşallah allahın izniyle bu sefer olacak bende artık tüp bebeğe geçeceğim fakat maddi olarak kendimizi ayarlayan kadar hazırlık yapayım diyorum arı sütünü yumurtlamadan sonrada neden kullanamıyoruz onu soracaktım

Merhaba canım.. ALLAH razı olsun.. inşallah bu kez nasip etsin allahım.. hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah... Arı sütü propolis hamileler kullanamaz eğer yumurtlama sonrası hamile kalırız bi ihtimal diye kullanmıyoruz yani riske atmıyoruz.. adetin gelince yine başlıyorsun.. O yüzden canım...

Merhaba canım.. ALLAH razı olsun.. inşallah bu kez nasip etsin allahım.. hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah... Arı sütü propolis hamileler kullanamaz eğer yumurtlama sonrası hamile kalırız bi ihtimal diye kullanmıyoruz yani riske atmıyoruz.. adetin gelince yine başlıyorsun.. O yüzden canım...
Anladım canım teşekkür ederim Allah hepimizin kalbindekini versin inşallah eşime de kullandıracagım

Anladım canım teşekkür ederim Allah hepimizin kalbindekini versin inşallah eşime de kullandıracagım

Evet eşinde kullansın canım benim bi tanıdığımın 5 yıl çocuğu olmadı sonra arı sütü propolis kullandılar eşi ile birlikte ve normal yolla kızı oldu çok şükür...
Bir çok faydası var internete yaz çıkar... RABBİM de vesile etsin inşallah 🤲

Evet eşinde kullansın canım benim bi tanıdığımın 5 yıl çocuğu olmadı sonra arı sütü propolis kullandılar eşi ile birlikte ve normal yolla kızı oldu çok şükür...
Bir çok faydası var internete yaz çıkar... RABBİM de vesile etsin inşallah 🤲
Kafamı rahat bırakacağım bu ay geçen ay aşılama yaptırdım yorgunum gelecek ay ve ya ertesi ay propolise başlayacağım canım çok teşekkür ederim inşallah kendiliğinden olur ama olmazsa da napalım demek ki bizim yolda uğraşmaömz gerekmiş kışın da tüp bebeği yaptıracağım

Kafamı rahat bırakacağım bu ay geçen ay aşılama yaptırdım yorgunum gelecek ay ve ya ertesi ay propolise başlayacağım canım çok teşekkür ederim inşallah kendiliğinden olur ama olmazsa da napalım demek ki bizim yolda uğraşmaömz gerekmiş kışın da tüp bebeği yaptıracağım

RABBİM kendiliğinden nasip etsin inşallah canım.. bu zorlu yolda 3. Tüp bebek tedavisinde olan biri olarak sana tek duam bu ALLAHIM kimseye bu sınavı vermesin... 🤲

RABBİM kendiliğinden nasip etsin inşallah canım.. bu zorlu yolda 3. Tüp bebek tedavisinde olan biri olarak sana tek duam bu ALLAHIM kimseye bu sınavı vermesin... 🤲
Amin canı hiç kimse evlat hasreti çekmesin çok teşekkür ederim sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🤗

Bununla ilgili bir makale yayınlanmış. Yapılan çalışmada kişi sayısı az ama arı sütü propolis kullanan kadınların kullanmayanlara göre anlamlı derecede doğal yoldan hamile kaldığı görülmüş. Endometriozisi olanlarda denenmiş ama sadece. Yine de bence anlamlı olabilir. Hiçbir yan etkisi olmaması da başka bir artısı. İlaçlarla da etkileşimi olmadığı düşünülüyor. Yani denesek hiçbir şey kaybetmeyiz :) ben de başladım. Markette satılıyordu cam kavanozda aldım. Her sabah 1 çay kaşığı yiyorum eşime de yedireceğim. Çalışma linkini yolluyorum:

Merhaba Herkese. 1 sene 5 aydır gebe kalmaya çalışıyorum. Kadın doğum doktorunun gerekli gördüğü testler yapıldı. Gebe kalmam için bir problem yok denildi. Aynı şekilde eşimde gerekli testleri yaptırdı. Sperm sayısı 15 Milyon çıktı ve Eşimin tiroitleri yavaş çalışıyor bunun için tiroit ilacına başladı yaklaşık 1 aydır kullanıyor. Kadın doğum doktorunun dediğine göre 1 buçuk sene gebe kalmak için normal bir süreç olduğu, bu süreyi tamamlayıp ve eşimin de tiroitlerinin normale dönmesi açısından 1 bucuk seneyi tamamlamamız gerektiğini söyledi. Bu arada Arı sütünün faydalarını duydum. 1 Haftadır eşim ile birlikte Arı sütünü kullanmaya başladık. Olumlu veya olumsuz bu süreçte sizlere bilgi vereceğim. :)

Back
X