Arı sütü veya farklı bir yöntemle hamile kalanlar bizimle mucize hikayelerini paylaşırmı?

Bizde onbeş aydır istiyoruz,bende çok takılıyorum ve sanırım evde olunca daha çok düşünüyor insan,ümitlenmek sonu olumsuz olunca moral bozuyor ama ümit her ay yeniden çiçekleniyor heleki güzel sonuç alanları duyup öğrenince birbaşka heyecan sarıyor insanı. İnşallah boşa çıkmaz ümitlenmelerimiz. Benim de 10 gün kaldı adetime eğer olursam beşinci gününden itibaren kullanıcam. Ben çok pahalı bişey almadım ama eğer sonuç almazsam daha iyi bir marka kullanabilirim yeterki bebişko gelsin hayırlısı ile inşallah.
Hersey bebis icin zaten:) aslinda takinca olmazmis kafayi bu konuda rahat birakmak lazimmis ama olmuyo istee buda her ay ayni stres :(Rabbim ins en kisa zmnda nasip eder saglikli sihatli bebisimizi kucagimiza almayi

Ben eczaneden aldim cayi cokta bisi kullanma bnce nolur nolmaz kafayi biraz rahat birakmak lazim
bn ıkı ay oldu tedavı göreli bnm kafam gecen ay kötüydüm karamsardım ılk ay bırde caresız bılgısızzsın bu ay cok moralımı yuksek tuttum allahn ıznıyle ıkı yumurtam olustu ve buyumeye basladı en son 12mm di yumurtam kontrole gttgmde ıkı gün sonra büyüdü ve catladı cok şükür eşim ilşki günlernde sıkıntı cıkardı bırazz yoksa bu ay cok rahattım bırazda esımı yordumm inş tutmussa şansa artk

bn ıkı ay oldu tedavı göreli bnm kafam gecen ay kötüydüm karamsardım ılk ay bırde caresız bılgısızzsın bu ay cok moralımı yuksek tuttum allahn ıznıyle ıkı yumurtam olustu ve buyumeye basladı en son 12mm di yumurtam kontrole gttgmde ıkı gün sonra büyüdü ve catladı cok şükür eşim ilşki günlernde sıkıntı cıkardı bırazz yoksa bu ay cok rahattım bırazda esımı yordumm inş tutmussa şansa artk
Nasip insss tutmusturr bn bi turlu baslayamadim tedaviye yoksa rahim flmi fln cektirdim vardir bi hayir hayirlisiyla nasip etsin rabbim yarin olursam hafta ici ilac tedavisine baslicam

Nasip insss tutmusturr bn bi turlu baslayamadim tedaviye yoksa rahim flmi fln cektirdim vardir bi hayir hayirlisiyla nasip etsin rabbim yarin olursam hafta ici ilac tedavisine baslicam
sana özelden msj atttım gelenkutuna düşmüştür bnmde tedavıde ıkıncı ayım hormon testı yaptrdm bende sadece ıkı aydır yumurta takıbı yaptırıp yumurta gelıstrıcı ılac kullanıorm

Merhabalar tedaviye başlamadan 2-3 önce 2 kutu kullandık eşim ve ben.1,5 ay felan ara verdik tüp bebeğe başlamadan önce tekrar 1 hafta- 10 gün kadar kullandım. Gonal-f iğnelerine başlayınca bıraktım.Bende pko var.Tedavide birden fazla kaliteli embriyom oluştu.Ben etkisi olduğunu düşünüyorum.Henüz transfer olmadım. İnşallah hamile kalırsam tekrar güncelleme yaparım.

Merhabalar tedaviye başlamadan 2-3 önce 2 kutu kullandık eşim ve ben.1,5 ay felan ara verdik tüp bebeğe başlamadan önce tekrar 1 hafta- 10 gün kadar kullandım. Gonal-f iğnelerine başlayınca bıraktım.Bende pko var.Tedavide birden fazla kaliteli embriyom oluştu.Ben etkisi olduğunu düşünüyorum.Henüz transfer olmadım. İnşallah hamile kalırsam tekrar güncelleme yaparım.
İnsallah bebeğiniz sizinledir 🤲🏽

Ben son 2 aydır arı sütü propolis kullanıyorum..
3. Tüp bebek tedavisine başlayacaktık adetim gelmedi ve hamile olduğumu öğrendim.. 6. Haftada bebeği kaybettik.. çok üzgünüm..
Bide arkadaşlar ben bu şekilde hamile kaldım
Lütfen deneyin inşallah RABBİM hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin...

FB_IMG_1595790195187.webp

3. Tüp bebek tedavisine başlayacaktık adetim gelmedi ve hamile olduğumu öğrendim.. 6. Haftada bebeği kaybettik.. çok üzgünüm..

Eki Görüntüle 2669865
Çok geçmiş olsun canım genel sorununuz ne acaba

Çok geçmiş olsun canım genel sorununuz ne acaba

Tek sorunum tüpüm de hidrosalpenks vardı ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor.. başka sorunumuz yok canım..

Tek sorunum tüpüm de hidrosalpenks vardı ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor.. başka sorunumuz yok canım..
Allah en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin tek duam bu inşallah 🤲🏻

Eki Görüntüle 2669865
Merhaba öncelikle basın sağolsun bu şekilde yatarak hamile kaldım demişsin rahim tersmiydi

Back
X