Arife günü aldatıldığımı öğrendim 😣Avukat olan, bilgisi olan yorum yapsın lütfen.

Bir bilirkişiye telefonunuzu götürün o geri getirir silinen resmi
Ya da dava açarsanız mahkemeden mesaj kayıtlarını istersiniz

Telefonunda çöp kutusu varsa oraya bak ya da programla getirmeyi dene , eşine neden söyledin ki elinde kanıt olduğunu, pis adam ya bi de silmiş..

Evet isim çok zor bi şekilde delil bulmam lazım bi böyle bişey yaşamam sandım nasıl davranırım hesabını yapmadan bi anda saldırıya geçtim çok çok zor bir durum.

Evet isim çok zor bi şekilde delil bulmam lazım bi böyle bişey yaşamam sandım nasıl davranırım hesabını yapmadan bi anda saldırıya geçtim çok çok zor bir durum.
Telefonunuza attığınız silinen ekran görüntülerini geri getirtebilirsiniz bir telefoncuya gidip. Silinen fotoğraflar çoğu zaman bellekten tamamen silinmiş olmaz. Hatta sizin indirip geri yükleyebileceğiniz uygulamalar bile var.

Bi kaç kişi aynı şeyi yazmış uygulama araştırıyorum olmadı telefoncuya gideceğim.

Maşallah ülkenin her yeri Volkan kaynıyor. İyi bir avukat bulursanız o size yol gösterecektir. Silinen fotoğrafa bir şekilde ulaşılabilir diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun
İnşallah sonra da diyorlar Ülkemizde boşanmalar neden artıyor böyle evlilik olmaz olsun asıl ihanetin olduğu yerde aile olunmaz, affı olmaz..

Operatörden o numarayla ne zaman kaç dk görüşmüş dökümü alınıyormuş ancak msj ve konuşma ses kaydı vs alınmıyormuş bunu avukat demişti banada.
Ama keşke ilk konuşmayı yaparken işte hataysı seni seviyorum bida olmıcak derken gizli onun ses kaydını alsaydınız( kabul edior aldattoğını çünki)
Ama hala aynı evde isenin bundan sonra yapçağınız her konuşma ve tartışmayı ses kaydı alın derim

Aynen tekrar konusturup sesini kaydedebilir

Aynisini yasadim ben de 7 yillik evliydim aldatildigimi ogrendigimde. O da erkek ismiyoe kaydetmisti kadini. O mesajlari gorunce dunya basima yikilmisti. Cok yalvardi agladi pislik te ben evi terkettim asla muhatap olmadım. Boşanmak zorunda kaldı. Allah yardımcınız olsun.

Telefonunuz android ise dosyalar simgesine girin arama yerine sent yazın oradaki dosyalardan birinde geçmiş bazi fotolar silinse bile oraya kayıt edilebiliyor bi bakın derim allah yardımcınız olsun..

Başa mı döneceğiz yoksa burada üyelerden bir özür dileyecek misin ?

Modern cep telefonları fotoğraflar silinince sadece ayrı bir albüme taşır, kalıcı olarak silmez, o fotoğraflar halen yerinde duruyor.

Kanıt konusunu ise hemen avukatınızla görüşün.

Yazılı olarak sizinle konuştuğu mesajlarda aldattığını kabul ederse daha etkili olur diye düşünüyorum. Belki ikna edersiniz?

Oncelikle gecmis olsun.cok uzuldum ve sinirlendim yazdigi seylere bak.intikam soguk yenen bi yemektir,sakin olun ve o adamin donuna kadar alın.sakin gurur yapip kolay yoldan bosanmayin.madem o sizin hayatinizi alt ust etti sizde onunkini edin.delil toplamaya bakim elbet yine gorusecektir.mesela iş yerinde gizliden takip edin resim falan cekin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…