Arife günü aldatıldığımı öğrendim 😣Avukat olan, bilgisi olan yorum yapsın lütfen.

Bu kendi konusuna yorum yapan sonra siteyi fakesiyle terk eden ama normal üyeliğinde yine gidip fakesine noldu cnm tarzı bir şey yazan üye mi
Yaaa ben o konuyu gördüm sanki aklı olan bdv ye konu açmaz gibi bir başlıkmıydı? Eski konuları da eşim tuvalete gidiyor ama çıkarken ellerini yıkamıyor falandı sanki ay çok fena sallıyorum galiba şu an beynim yandı

Google playdan resim geri getirme uygulamasi var indir onu ekran aldgn goruntulr ckr silinen foto uygulamalari bi dene bosan bnce cocuguna kndinde bakabilirsn boyle erkekleri surundurun

Hayır hayır sallamıyorsun tam üstüne bastın hah o konuların sahibi işte kendi hesabı da evlat kokusu mu ne gitmiş kendine yorum yapmış kendini avutmuş

Hayır hayır sallamıyorsun tam üstüne bastın hah o konuların sahibi işte kendi hesabı da evlat kokusu mu ne gitmiş kendine yorum yapmış kendini avutmuş
Denizhuzurum konusunda, Aklı olan bdv konu açmaz demişti bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…