- Konu Sahibi Rengarenkkadn
-
Galiba.Bu kendi konusuna yorum yapan sonra siteyi fakesiyle terk eden ama normal üyeliğinde yine gidip fakesine noldu cnm tarzı bir şey yazan üye mi
Bu sefer tam yerinde yakaladım çekirdek alıp geliyorumGaliba.
Evlat Kokusu sen misin yoksa. Çok emoji kullanmissin ordan tanıdık geldin bak.
Kazen ya sen ne zeki adamsınben açıklamadım direk belli etmiş
inanın hiç görmedim,mesajlarımı temizlediğim bir dönemde araya kaynadı galibaNot: Otrera ben sana küsüm hem çok uzun zaman önce sana özel bir mesaj attım ama dönmedinHadi dön bana dönnnn
Benim de var ufak bir emeğim.Kazen ya sen ne zeki adamsın
Ben zaten senin msjdan sonra ayıktımBenim de var ufak bir emeğim.
Roman sarmamış, bisi öslemiş.Kız noldu sen en son roman okumaya gitmiştin yoksa bahsettiğin roman kitap olan değil miydi çabuk dönmüşsün
Beynimi yaktinBu kendi konusuna yorum yapan sonra siteyi fakesiyle terk eden ama normal üyeliğinde yine gidip fakesine noldu cnm tarzı bir şey yazan üye mi
Ama biz çok cahildik bu ondan kitap okumaya gitmemiş miydiRoman sarmamış, bisi öslemiş.
Bizim de beynimizi yakmıştı ahhh delirtmişti biziBeynimi yaktin
Yaaa ben o konuyu gördüm sanki aklı olan bdv ye konu açmaz gibi bir başlıkmıydı? Eski konuları da eşim tuvalete gidiyor ama çıkarken ellerini yıkamıyor falandı sankiBu kendi konusuna yorum yapan sonra siteyi fakesiyle terk eden ama normal üyeliğinde yine gidip fakesine noldu cnm tarzı bir şey yazan üye mi
Google playdan resim geri getirme uygulamasi var indir onu ekran aldgn goruntulr ckr silinen foto uygulamalari bi dene bosan bnce cocuguna kndinde bakabilirsn boyle erkekleri surundurunHerkesesağlıklı günler.
Arife günü eşimin telefonuyla annemle görüntülü konuşma sonrası telefonunda Tayfur diye kayıtlı birinden tamam aramanı bekliyorumemojeli bi mesaj
Şaşırdım içeriğine girdim Aşkım seni çok seviyorum nefesim yazmış karşı taraf benim vicdansız şu an karım evde seni ararım yazmış
seni özlerim nefesim tamam aramanı bekliyorum yazmış içimm mm yandı canım acıdı buz kestim...
Telefonumdan ekran resmi aldım arama kaydında yarım saat 40 dk konuşmaları var. Ne konuşulmuş, ne zamandır var deli oldum..
Çok saygın, mutlu, örnek sevilen çifttik evliliğimizde eksik yoktu 7 yıl 4 yaşında bi evlat güzeldi yuvam yanılmışım ahh ahh.
Boşanacağmı bu evlilikte ihanet var artık yürümeyeceğini bittiğini söyledim. Bi hata seni seviyorum asla boşanmam vs dinlemedim kararım net. Ekran görüntüsünü sildi telefonumdan elimde delil yok 5 yıl çalıştım emeğim var,, sadakatsiz olan o.
Üzerime 30 milyar borç var 3000tl maaş alıyorum çocuğuma kendime yeterim . Boşanacağımm
O mesajları nasıl bulurum opretordan mesaj dökünmanı alınır mı? Savcılığa gitsem yardımcı olunur mu? Ne yapmam lazım yol gösterin lütfen. Ağlayarak yazdım cümlelerim yanlış olduysa kusura bakmayın. Yorumları tek tek okuyacağm yardımcı olursanız dua ederim hepinize..
Hayır hayır sallamıyorsun tam üstüne bastınYaaa ben o konuyu gördüm sanki aklı olan bdv ye konu açmaz gibi bir başlıkmıydı? Eski konuları da eşim tuvalete gidiyor ama çıkarken ellerini yıkamıyor falandı sankiay çok fena sallıyorum galiba şu an beynim yandı
Ben yazacaktım önce davranmışsınEvlat Kokusu sen misin yoksa. Çok emoji kullanmissin ordan tanıdık geldin bak.
Denizhuzurum konusunda, Aklı olan bdv konu açmaz demişti bizeHayır hayır sallamıyorsun tam üstüne bastınhah o konuların sahibi işte kendi hesabı da evlat kokusu mu ne gitmiş kendine yorum yapmış kendini avutmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?