- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.498
- 113
- 34
- Konu Sahibi Rengarenkkadn
-
Ay Kazen bey nolmuş?Başa mı döneceğiz yoksa burada üyelerden bir özür dileyecek misin ?
Bu hikaye bana başka bir hikayeyi hatırlattı. Açık açık ismini yazmayayım sorun olmasın, ama GK (isim G soyad K) olarak kayıtlı bir üye vardı ya. Ortalıktan kayboldu sonraBaşa mı döneceğiz yoksa burada üyelerden bir özür dileyecek misin ?
ay yok ya değildir herhalde? bilemedim ki?Bu hikaye bana başka bir hikayeyi hatırlattı. Açık açık ismini yazmayayım sorun olmasın, ama GK (isim G soyad K) olarak kayıtlı bir üye vardı ya. Ortalıktan kayboldu sonraHepimiz fake değil dedik gece gündüz uyumadık
Ya şöyle ki ben daha aldatma başlığını emojili görünce işte geri döndü dedimay yok ya değildir herhalde? bilemedim ki?pek benzemiyor bence hikayeler hatırladığım kadarıyla ama,sizce benziyor mu gerçekten? belki ben eksik hatırlıyorumdur
Üslubu benzetemedim.Ya şöyle ki ben daha aldatma başlığını emojili görünce işte geri döndü dedimBaşlık dahil olayları anlatma şeklini çok benzettim. Yine bir “anne” olayı var. Mesela hatırlarsanız ilk olayda o şahıs annesindeyken eşiyle görüntü konuşmuş, mutfaktan çatal kaşık sesi geldiğini, karaltı gördüğünü ama o zamanlar şüphe duymadığını söylemişti. Bu olayda ise bu arkadaş annesiyle, eşinin telefonundan konuşurken mesaj geliyor. Anne-telefon-yakalanma olayı benzer Bir de “şimdi eşim evde sonra ararım” muhabbeti, “ama ben özlerim muhabbeti” (yılışık kadın imajı), mesajı ekran görüntüsü alma diğer konuda da vardı.
Yine de bu arkadaşın konusunu sabote etmek istemiyorumDiğerine çok inanmıştım artık çok temkinliyim. Şimdi mesajını beğenmedimcileri piste davet ediyorum
Ama gerçekten sabote etmek için yazmadım Kazen abi laf atınca aha dedim başlıyoruz
Not: Otrera ben sana küsüm hem çok uzun zaman önce sana özel bir mesaj attım ama dönmedinHadi dön bana dönnnn
Gerçekten öyleGökcen meselesi gerçek miydi değil miydi ? Sanırım asla anlayamayacagiz.
Yok ben grupta değilim ama başka bir üyeden duymuştum. Ama cidden bir süre aklımda kaldı. Keşke gelip bir haber verseydi.Gerçekten öyleben çok samimi bulup inanmıştım hatta konu kapanınca özelden grup kurmuşlardı özel mesajlaşıyorduk burada. Belki size de o gruptaydınız. Eşimle görüşmeye gidiyorum diye gitti bir daha gelmedi. O grupta da normal konusunda olduğu gibi yazıyordu o oldu bu oldu diye. Bari barıştım deyip çekip gitseydi
Ben daha kazenin mesajını okumadan o konuya benzettim, sonra da kazenin yazdığını görünce şüphemi dile getirdim. Bilmiyoruz kazen başka açıklama yapmadıGoogle hesabınıza girin orada fotoğraflar bölümüne bakın, dediydim ama zaten diğer arkadaşlar da söylemişler.
Ay şimdi okudum kazenin mesajını. Bu arkadaş Gökçenmiymiş
Gökçen değil bence onu çok merak ediyorum ama o gitti gelmezBen daha kazenin mesajını okumadan o konuya benzettim, sonra da kazenin yazdığını görünce şüphemi dile getirdim. Bilmiyoruz kazen başka açıklama yapmadıAma müdahale ettiğine göre bir şeyler var bence.
Siz açıklasanız keşkeyok yok keklenme yok da kim olduğunu açıklamasını beklerdim açıklamıyor ısrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?