Arife günü aldatıldığımı öğrendim 😣Avukat olan, bilgisi olan yorum yapsın lütfen.

Yok sildiği için banlandı msj silmek yasak ya hatta herkes fake diye şüphelendi ben aptal gibi savundum ya aptallığıma doymim
Ben fake yazanlarla kavga ediyordum neredeyse, delice savundum Gerçi yine bi tarafım fake değildi diyor ama öyle gitmesi bize bunu düşündürdü. Olay çok güzel ilerliyordu, bari barıştım deyip öyle gitseydi.

Aslında gitse gitti deriz üyeliği sildirmiş galiba en iyi kazen bilir

Kaç defa okudum yazıyı bir yerden tanıyorum diyerek.hatta eski nickini kaç defa arattım bulamadım.nickinde değişikliğe gitmedin anladım da avatar resmini niye değişmedin? Nickinde bir harf değişikli avatar resminde de renk tonu faklılığı . Resmen dalga geçiyorsunuz ama işte olmuyor

biriyle karıştırıldım sanırım 2. Hesabım bu evet ama onun şifre girişinde sorun yaşadım pek konu acmadım sarı papatya hesabımdı.kapandı ama o hesap 7 8 ay oldu.

biriyle karıştırıldım sanırım 2. Hesabım bu evet ama onun şifre girişinde sorun yaşadım pek konu acmadım sarı papatya hesabımdı.kapandı ama o hesap 7 8 ay oldu.
Aynı anda aktif iki hesap olmuyor diye biliyorum. Şifresini unuttuysanız mail atarsınız hesabınız açılır

Sarı papatya diye bi hesabım vardı buraya nasıl etiketlerim o hesabı bilen varsa ekleyim başka hesabım yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…