- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.191
- 108
- Konu Sahibi Rengarenkkadn
-
Ben fake yazanlarla kavga ediyordum neredeyse, delice savundumYok sildiği için banlandı msj silmek yasak ya hatta herkes fake diye şüphelendi ben aptal gibi savundum ya aptallığıma doymim
Aslında gitse gitti deriz üyeliği sildirmiş galiba en iyi kazen bilirBen fake yazanlarla kavga ediyordum neredeyse, delice savundumGerçi yine bi tarafım fake değildi diyor ama öyle gitmesi bize bunu düşündürdü. Olay çok güzel ilerliyordu, bari barıştım deyip öyle gitseydi.
Aynı anda aktif iki hesap olmuyor diye biliyorum. Şifresini unuttuysanız mail atarsınız hesabınız açılırbiriyle karıştırıldım sanırım 2. Hesabım bu evet ama onun şifre girişinde sorun yaşadım pek konu acmadım sarı papatya hesabımdı.kapandı ama o hesap 7 8 ay oldu.
Kazen ben o değilim diyorben açıklamadım direk belli etmiş
O hesap zaten kullanılmıyor ki kapatıldı sanırım şifresini hatırlamıyorum.Aynı anda aktif iki hesap olmuyor diye biliyorum. Şifresini unuttuysanız mail atarsınız hesabınız açılır
şuan ne durumdasınızSarı papatya diye bi hesabım vardı buraya nasıl etiketlerim o hesabı bilen varsa ekleyim başka hesabım yokki
@ işaretiyle birlikte tam kullanıcı adını yazın çıkarSarı papatya diye bi hesabım vardı buraya nasıl etiketlerim o hesabı bilen varsa ekleyim başka hesabım yokki
Bu hesap şu an tek kullandığım hesap başka hesabım yok biliyorum 2 hesap yasakKazen ben o değilim diyorSari papatyaymış
Çarşamba günü avukatın yanına gideceğim resimeri geri getirdi telefoncu boşanıyorum. Borcunu mecbur öder delilimiz var dedi avukat çokşükürşuan ne durumdasınız
O değilim diyor eski nicki sari papatyaymışBen yazdım mı eski üyeliği şuydu diye ? Gitti biri dedi ki şu üyenin aynı tarzı var bende tombala dedim.
gözün açık maşallah hemen fark ediyorsun abiBen yazdım mı eski üyeliği şuydu diye ? Gitti biri dedi ki şu üyenin aynı tarzı var bende tombala dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?