- Konu Sahibi Rengarenkkadn
-
Gökçen kimO aramızda geziyor, yeni ismi ne acabaçok dert oldu Gökçen bana ya, burada unutamayacağım konulardan biri oldu sağolsun
Herkesesağlıklı günler.
Arife günü eşimin telefonuyla annemle görüntülü konuşma sonrası telefonunda Tayfur diye kayıtlı birinden tamam aramanı bekliyorumemojeli bi mesaj
Şaşırdım içeriğine girdim Aşkım seni çok seviyorum nefesim yazmış karşı taraf benim vicdansız şu an karım evde seni ararım yazmış
seni özlerim nefesim tamam aramanı bekliyorum yazmış içimm mm yandı canım acıdı buz kestim...
Telefonumdan ekran resmi aldım arama kaydında yarım saat 40 dk konuşmaları var. Ne konuşulmuş, ne zamandır var deli oldum..
Çok saygın, mutlu, örnek sevilen çifttik evliliğimizde eksik yoktu 7 yıl 4 yaşında bi evlat güzeldi yuvam yanılmışım ahh ahh.
Boşanacağmı bu evlilikte ihanet var artık yürümeyeceğini bittiğini söyledim. Bi hata seni seviyorum asla boşanmam vs dinlemedim kararım net. Ekran görüntüsünü sildi telefonumdan elimde delil yok 5 yıl çalıştım emeğim var,, sadakatsiz olan o.
Üzerime 30 milyar borç var 3000tl maaş alıyorum çocuğuma kendime yeterim . Boşanacağımm
O mesajları nasıl bulurum opretordan mesaj dökünmanı alınır mı? Savcılığa gitsem yardımcı olunur mu? Ne yapmam lazım yol gösterin lütfen. Ağlayarak yazdım cümlelerim yanlış olduysa kusura bakmayın. Yorumları tek tek okuyacağm yardımcı olursanız dua ederim hepinize..
Herkesesağlıklı günler.
Arife günü eşimin telefonuyla annemle görüntülü konuşma sonrası telefonunda Tayfur diye kayıtlı birinden tamam aramanı bekliyorumemojeli bi mesaj
Şaşırdım içeriğine girdim Aşkım seni çok seviyorum nefesim yazmış karşı taraf benim vicdansız şu an karım evde seni ararım yazmış
seni özlerim nefesim tamam aramanı bekliyorum yazmış içimm mm yandı canım acıdı buz kestim...
Telefonumdan ekran resmi aldım arama kaydında yarım saat 40 dk konuşmaları var. Ne konuşulmuş, ne zamandır var deli oldum..
Çok saygın, mutlu, örnek sevilen çifttik evliliğimizde eksik yoktu 7 yıl 4 yaşında bi evlat güzeldi yuvam yanılmışım ahh ahh.
Boşanacağmı bu evlilikte ihanet var artık yürümeyeceğini bittiğini söyledim. Bi hata seni seviyorum asla boşanmam vs dinlemedim kararım net. Ekran görüntüsünü sildi telefonumdan elimde delil yok 5 yıl çalıştım emeğim var,, sadakatsiz olan o.
Üzerime 30 milyar borç var 3000tl maaş alıyorum çocuğuma kendime yeterim . Boşanacağımm
O mesajları nasıl bulurum opretordan mesaj dökünmanı alınır mı? Savcılığa gitsem yardımcı olunur mu? Ne yapmam lazım yol gösterin lütfen. Ağlayarak yazdım cümlelerim yanlış olduysa kusura bakmayın. Yorumları tek tek okuyacağm yardımcı olursanız dua ederim hepinize..
Aa nasıl bilmiyorsun Gökçeni çok şaşırdım. Bir dakika konusunu bulayımGökçen kim
Bir gecede cahil kaldım iyi miAa nasıl bilmiyorsun Gökçeni çok şaşırdım. Bir dakika konusunu bulayım
Evet bulun lütfen. Kim bu Gökçen? Merak merak... Çatlarım.Aa nasıl bilmiyorsun Gökçeni çok şaşırdım. Bir dakika konusunu bulayım
Bir gecede cahil kaldım iyi mi
Ya biz bir dönem Gökçenle yatıp kalktığımız için onu tanımayanları görünce şaşırıyorumEvet bulun lütfen. Kim bu Gökçen? Merak merak... Çatlarım.
Tam unutmuştum o konuyu hatırlattınız tekrar gıcık oldumG GokcenKatun diye aratırmısınız? Konusu kilitlendiği için alıntı yapamadım. Başka türlü yapılıyorsada ben bilmiyorum
Ya biz bir dönem Gökçenle yatıp kalktığımız için onu tanımayanları görünce şaşırıyorumkendisi kocası tarafından aldatıluyordu, eşiyle konuşmaya gidecekti. Biz saftiriklerde konuşup gelmesini bekliyorduk heyecanla. Gidiş o gidiş. Kadın üyeliğini bile kapattı. Bizde böyle merakımızla kaldık işte
Ben de gıcık oldum. Kocasını affettiyse gelsin desin valla kızmıcaz. Bize ne çünkü. Bizi mi aldattı kocası? Yooo.Tam unutmuştum o konuyu hatırlattınız tekrar gıcık oldum
Etkilendim şu an bir tane gofret yiyorum. Diyetimi bozmama sebep olduğu için kızabilirimBen de gıcık oldum. Kocasını affettiyse gelsin desin valla kızmıcaz. Bize ne çünkü. Bizi mi aldattı kocası? Yooo.
Ay tamam yorum bile yapmışım tamam geldi aklıma şimdiG GokcenKatun diye aratırmısınız? Konusu kilitlendiği için alıntı yapamadım. Başka türlü yapılıyorsada ben bilmiyorum
Ya biz bir dönem Gökçenle yatıp kalktığımız için onu tanımayanları görünce şaşırıyorumkendisi kocası tarafından aldatıluyordu, eşiyle konuşmaya gidecekti. Biz saftiriklerde konuşup gelmesini bekliyorduk heyecanla. Gidiş o gidiş. Kadın üyeliğini bile kapattı. Bizde böyle merakımızla kaldık işte
Yatağın fotoğrafını atmıştıAy tamam yorum bile yapmışım tamam geldi aklıma şimdihatta foto atıp silmişti bir süre banlanmıştı bu o değil mi ?
Ve fotoğrafı attı diye en heyecanlı noktada evet banlanmıştıKonuşmanın fotosunu attı. Sonra sildiben de salak herkes merak ediyor diye konuşmayı hatırladığım kadarıyla diyalog şeklinde yazıp paylaşmıştım
Konuşmanın fotosunu attı. Sonra sildiben de salak herkes merak ediyor diye konuşmayı hatırladığım kadarıyla diyalog şeklinde yazıp paylaşmıştım
O konuda paylaşımım hala duruyorBen o konuşmayı görmemiştim konuyu geç farkettim sonradan takip etmeye başlamıştım.
Evet siz söyledikten sonra baktım, sizin yazdığınız mesajıda okudum. Teşekkür ederimO konuda paylaşımım hala duruyorsil diyen oldu, banlanırsın diyen oldu, ben de o zaman yanlış mı yaptım diye birkaç kez muneyi etiketledim ama sanırım sorun teşkil etmedi Sonuçta ben hatırladığım gibi yazmıştım tıpa tıp aynısı değildi. İstersen göndereyim
Yok sildiği için banlandı msj silmek yasak ya hatta herkes fake diye şüphelendi ben aptal gibi savundum ya aptallığıma doymimYatağın fotoğrafını atmıştı
evet WhatsApp fotoğrafını attığı için banlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?