Arife günü aldatıldığımı öğrendim 😣Avukat olan, bilgisi olan yorum yapsın lütfen.

Gecmis olsun , ancak kararlılığınızdan ve duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ederim, hic bir erkeğe bir kereden şans verilmemeli, defolup gidip o nefesiyle yaşasın bakalım nasıl oluyormuş bu işler,,,

G GokcenKatun diye aratırmısınız? Konusu kilitlendiği için alıntı yapamadım. Başka türlü yapılıyorsada ben bilmiyorum
Bir gecede cahil kaldım iyi mi

Evet bulun lütfen. Kim bu Gökçen? Merak merak... Çatlarım.
Ya biz bir dönem Gökçenle yatıp kalktığımız için onu tanımayanları görünce şaşırıyorum kendisi kocası tarafından aldatıluyordu, eşiyle konuşmaya gidecekti. Biz saftiriklerde konuşup gelmesini bekliyorduk heyecanla. Gidiş o gidiş. Kadın üyeliğini bile kapattı. Bizde böyle merakımızla kaldık işte

Tam unutmuştum o konuyu hatırlattınız tekrar gıcık oldum

Ay tamam yorum bile yapmışım tamam geldi aklıma şimdi hatta foto atıp silmişti bir süre banlanmıştı bu o değil mi ?

Konuşmanın fotosunu attı. Sonra sildi ben de salak herkes merak ediyor diye konuşmayı hatırladığım kadarıyla diyalog şeklinde yazıp paylaşmıştım

Konuşmanın fotosunu attı. Sonra sildi ben de salak herkes merak ediyor diye konuşmayı hatırladığım kadarıyla diyalog şeklinde yazıp paylaşmıştım

Ben o konuşmayı görmemiştim konuyu geç farkettim sonradan takip etmeye başlamıştım.

Ben o konuşmayı görmemiştim konuyu geç farkettim sonradan takip etmeye başlamıştım.
O konuda paylaşımım hala duruyor sil diyen oldu, banlanırsın diyen oldu, ben de o zaman yanlış mı yaptım diye birkaç kez muneyi etiketledim ama sanırım sorun teşkil etmedi Sonuçta ben hatırladığım gibi yazmıştım tıpa tıp aynısı değildi. İstersen göndereyim

Evet siz söyledikten sonra baktım, sizin yazdığınız mesajıda okudum. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…