Arife günü aldatıldığımı öğrendim 😣Avukat olan, bilgisi olan yorum yapsın lütfen.

Evlat Kokusu denen üyeyse boşuna tavsiye veriyorsunuz, tavsiye arayan bir üye değil çünkü. Boşanmaz da. Eski konularını da biliyorum ama buraya yazıp konusunu iyice baltalamak istemiyorum, muhtemelen kendisi de unutmak istiyor. Ama o durumlarda bile boşanmayan şu an hiç boşanmaz.

Bari örnek bir çiftiz falan deme gözünü seveyim.

Yani anlamıyorum amaç nedir ? Hikayeyi hamur gibi hafif hafif şekillendirip buraya sunmakta ki amaç nedir ? Zevk veriyor desem anlamsız. Faydası yok. Nedir yani.

Allah sabır versin..kararınızdan vazgeçmeyin bende 7 yıllık evlilik cok mutlu bur evliliğim var sanıyordum sizin gibi bende defalarca aldatılmışım cok iyi anlıyorum sizi

Yani anlamıyorum amaç nedir ? Hikayeyi hamur gibi hafif hafif şekillendirip buraya sunmakta ki amaç nedir ? Zevk veriyor desem anlamsız. Faydası yok. Nedir yani.
Sanal ortam negzel bir yer, uydur uydur ipe diz. Nerden bilecekler.

Bence etrafındaki herkes evlilik sorunlarını dinlemekten bıktı. O kadar sorunlu bir evliliği var ki tek yapabildiği anlatmak. Asıl yapmasın gereken belli boşanmak ama ona da yanaşmıyor çünkü örnek çiftler kendileri

Ya orası tamam da yani bu kadar yazıyorsam birşey beklerim ben. Komik olur okuyup gülerim desem o da değil. Çok pragmatistim galiba.
Üstünde az uğraşılmış bir dram romanı okuyo gibi yap. Vaktin boşa gitmemiş olur.

Ben anladım olayı, arkadaş kitap okumuyor kitap yazıyor Bu kadar senaryo başka kafadan çıkmaz, ben gerçek olduğuna da inanmıyorum

Gökçen deme biz faks diyenlere karşı birde özel mesaj bölümü oluşturup ona destek olduk

Mesajlar yeni geliyor gidiyor fırsat bulunca arayacak arıyor. Yakalanınca da affet pişmanım.
Neye pişmansın.

O aramızda geziyor, yeni ismi ne acaba çok dert oldu Gökçen bana ya, burada unutamayacağım konulardan biri oldu sağolsun
Bende tam tersi nedense bir daha asla kk de olmaz diye geçiyor. Benimde ya yazdı çizdi adama gitti bizi unuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…