Ariston HotPoint Serisi Kullanan Var mı?

bende siyah serisi istyrm buzdolabı cok yüksek degil rahat kullanabilinir cinsten keske kullannan daha ayrıntılı bilgi verse :-(

selamlar..
biz de bu eylül ayında evlenioruz kızlar. ufak ufak araştırmalara ve eşya almaya başladık. haftasonu izmir carrefour da gezerken hotpoint mağazasında bi kampanya yakaladık NMTM 1911 F (TK)/HA marka buzdolabını KDV'siz 999,00 TL ye aldık.. Hotpoint Ariston'un sitesinden de bakabilirsiniz. ben çok beğendim ilk beraber aldığımız eşyalarımızdan birisi oldu

ya kızlar bende nişanlımla bakıyoruz ama gelin görün karar veremedik buradada çok açıklayıcı olmamış napcaz bilmiozzzzzzzzzz:bbo:

ben çamaşır maknesini ariston alıcam 9 kg çok beğendim
sorun yaşamam inşallah kayınvalidem kullanıyor problem yaşamadı
şans işi herhalde

kızlar ariston hotpaintte şimdi kapmanya varmış siyah serisi çamasır makinesi bılasık mak ve buzdolabı 3.500tl ve 8 taksitmiş bilginize...

bu serini hepsinde karar kılmıştım gri ınox ama kızlar siizn yorunları okuyana dek napıcam ben şimdii

Çamaşır makinesinin dış görünüşünden dolayı bende çok beğenmiş, ondan alırım diye düşünmüştüm. Ama çok uzun bir araştırma yapıp kullanışlı olmadığını öğrendim. Hatta Ariston'un çok eski bir marka olmadığından dolayı, pek iyi bir marka olmadığı söylendi sürekli. Çamaşır makinesinin deterjan koyma kısmı kapağın iç tarafında olduğundan, kullanımı pek iyi değilmiş. Hani makine çalışırken deterjan kısmına bişeyler ekleniyor ya bazen, işte onu yapamıyosun bu modelde. O yüzden ben vazgeçtim. Kısacası dış görünüş olarak çok güzel ama kalite olarak pek iyi değil. O nedenle Bosch almanızı tavsiye ederim ben. :)

bende bu serinin buzdolabı ve çamaşır makinası kullanıyorum bulaşık makinası sevmediğim için almadım onun hakkında bi yorum yapamıcam ama çok memnunum hiç bi sorunla karşılaşmadım

özellikle makina okadar sessiz ve okadar çok programı varki 15 dk yıkama programı bile var çamaşırı kendi tartıp ona göre su elektirik harcıo benimki 7 kg içine yorgan battaniye balkondaki halım bile sığıyo yıkanabilio

Bulaşık makinam ariston hotpoint.6 senede iki kere servis geldi şimdiye kadar.Beyaz eşyada ben bosch tavsiye ederim.

bizde o resimdeki bulaşık makinası var bi sene oldu alalı zaten yeni bi model çok memnunuz valla en büyük avantajı çok programlı olması istediğin saate ayarlayabiliyosun tavsiye ederim hemde çok şık.

görüldüğü gibi ariston kullanıp memnun olan kullanıcı da var memnun kalmayanda mevcut, bu bölümün bu özelliği gerçekten çok hoş, tamamen gerçek kullanıcı yorumlarını içeriyor, kimi beyaz eşya üreticilerinin tüketici kitlesini kasıtlı yönlendirme amaçlı amacından sapmış yalan yanlış yorumları en az düzeyde...

Son düzenleme:
kızlar önceki yorumlarda alıpta temmuzda kullanan arkadaşlar vardı kullananlar memnunmu ben hala siyah serisi ni istyrm nolur bişiler yazın almamam az kaldı sizin yorumlarınız önemli kullanlar kullanmaya baslayanlarr okadarmu kötü yani buzdolabı

arkadaşlar bende ariston hotpoint bulaşık makinemi yeni aldım şimdilik memnunum zaten şöyle bi durum var birazda şans :)annem arçelik kullanıyor ama pekte memnun değil bende araştırdım ama her marka için olumsuz mutlaka bi yorum oluyor mesala vestel ürünleri için çoğunluk memnuniyetsiz ama yengem 10 senedir kullanıyor şans bencee

Bayanlarrrrrrr çok araştırdım bende çeyiz için araştırıorum günlerce araştırdım karar veremedim Çünkü ARİSTON BLACKLİNE serisini gördüm çoookkk güzel görünüyodu... Ama kullananlar hiç memnun değiller. Hotpoint serisi de beş para etmez italyan markası olduğu için çok çabuk bozuluomuş. Ama ben kullanmadığım için bir şey diyemem şans işi olduğunu düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu en kalitelisini bulmaya çalıştım. Sizlerle de paylaşmak istiyorum:)
ÇAMAŞIR MAKİNESİ
Samsung WD-8122CVD 12Kg Çamaşır Makinesi Siyah
BUZDOLABI
Samsung RSH1FLMR Gardrop Tipi No Frost Buzdolabı (Aynalı)
Marka: Samsung
Model: RSH 1 FLMR
BULAŞIK MAKİNESİ BOSCH
ÜRÜN KODU SMS53M06EP
- Piano Black »SilencePlus«
Bulaşık makinesi, 60 cm
Solo - piano black
FIRIN
PKC875N14D
- Siyah
Fırçalanmış çelik
80 cm,
Cam seramik ocak

cnm bende arastırdım ve samsunga karar verdim neden bulasık makinesinide almıysn samsung kendi üretiyomuş

Ariston çamaşır makinamı evlenirken almıştım,bosch istiyodum ama satan adam öyle övdü ki bunu aldık,ilk önce anlamadım ama zamanla öğrendim,en iyi deterjanları,yumuşatıcaları kullandım ter kokusu bile çıkmıyodu,bütün apartmanın duyabilaeceği şekilde çalışıyodu,değiştirme imkanımda olmadığından çok üzülüyordum 3 gün önce bir patlama sesiyle uyandık makinamızmış servis çağırdık beyni yanmış dedi 190 tl miş.Sırf bi kapağını açıp baktı ve 15 tl istedi daha öncede aynı şeyi yapmışlardı yaptırmadım,zaten garanti bitmiş bi tanıdık tamirci getirttik aynı şeyi söyledi ve atın gitsin 5 para etmez dedi sakın aristona bulaşmayın en dandik marka dedi,yedek parçaları hem bulunmazmış hem çok pahalıymış zaten 7 yılda arıza verir dedi,ben yapar 200 tl alırım ama yazık olur çok sürmez yine tekrarlar alıcaksanız arçelik ve beko dedi.kızlar üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim çok ta sıkışığız aynı anda kombimizde yandı,alıcaklara kesinlikle önermiyorum 5 yıl kullandım 5 yıl yaşlandım..!

cnm bende arastırdım ve samsunga karar verdim neden bulasık makinesinide almıysn samsung kendi üretiyomuş

Samsung a bakmıştım ama bulaşık makinesi piano black kaplama değil o yüzden. piano black kaplamayı tavsiye ediyorum parlak siyah çelik metal. diğer plastik kaplamalar gibi değil.

kızlar bizde evde uzun yıllardır ariston kullanıyoruz. buzdolabında bi sorun çıkmadı sadece 1 kez servis geldi ama bulaşık makinesi bezdirdi resmen. defalarca servis geldi gitti. şimdi alıştık birbirimize ama bulaşıkları nerdeyse yıkayıp koyuyoruz yani ufacık kahve telvesi bile kalsa heryere bulaştırıyo öyle çıkarıyo. garip kendileri. ayrıca çok gürültülü çalışıyo:)) ama bizimkiler 10 yıllık var şimdi hotpoıntlerin iyi olduğunu söylüyolar. ben çeyizime bosch aldım ama kardeşim evlencek şimdi onlar da hotpoınt almayı düşünüyo. bakalım 10 yılda neler değişmiş şahit olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…