selam! ben yeni katıldım aranıza çamaşır makinelerini araştırırken tesadüfen girdim siteye ,Ariston hotpoint kullananların önerilerini okudum ama hala kararsızım şu an makinem arızalı Arçelik kullanıyorum ama artık süresini doldurdu değişmek gerekiyor sürekli tamirci gelip gidiyor artık tamir yerine yenilemek gerekiyor ben Arçelik asla düşünmüyorum bugüne kadar aldığım ürünler den hiç memnun kalmadım ama şimdi ne marka alacağıma da karar veremiyorum 1 haftadır mağazaları geziyorum,Aristonun geniş kapağı, yorgan ve battaniye yıkama programı olması beni cezbetti ve bir de görünüşü elbet ama benim için elektrik tasarruflu olması da gerekli mağazada %20 dedi satıcı ama katalogda %10 diyor,sımmens de %20 ile 35 arası modeline göre değişiyor kısacası 8kg,yorgan yıkamalı,elektrik tasarruflu ve çok da yüksek fiyatlı olmayan bir makine bakıyorum.Vestel in yeni ürünü %50 elektrik tasarruflu imiş ama kullanan varmı? pek olumlu konuşulmuyor vestelle ilgili ama ben 15 senedir tv sini kullanıyorum bir sorun çıkmadı bu arada kampanyada önemli ödeme şartları şu an en uygun olan tanıdık mağaza da sadece simmens, ariston,samsung ve elektrolux var fikirlerinizi bekliyorum.