Ariston HotPoint Serisi Kullanan Var mı?

selam! ben yeni katıldım aranıza çamaşır makinelerini araştırırken tesadüfen girdim siteye ,Ariston hotpoint kullananların önerilerini okudum ama hala kararsızım şu an makinem arızalı Arçelik kullanıyorum ama artık süresini doldurdu değişmek gerekiyor sürekli tamirci gelip gidiyor artık tamir yerine yenilemek gerekiyor ben Arçelik asla düşünmüyorum bugüne kadar aldığım ürünler den hiç memnun kalmadım ama şimdi ne marka alacağıma da karar veremiyorum 1 haftadır mağazaları geziyorum,Aristonun geniş kapağı, yorgan ve battaniye yıkama programı olması beni cezbetti ve bir de görünüşü elbet ama benim için elektrik tasarruflu olması da gerekli mağazada %20 dedi satıcı ama katalogda %10 diyor,sımmens de %20 ile 35 arası modeline göre değişiyor kısacası 8kg,yorgan yıkamalı,elektrik tasarruflu ve çok da yüksek fiyatlı olmayan bir makine bakıyorum.Vestel in yeni ürünü %50 elektrik tasarruflu imiş ama kullanan varmı? pek olumlu konuşulmuyor vestelle ilgili ama ben 15 senedir tv sini kullanıyorum bir sorun çıkmadı bu arada kampanyada önemli ödeme şartları şu an en uygun olan tanıdık mağaza da sadece simmens, ariston,samsung ve elektrolux var fikirlerinizi bekliyorum.

Hotpoint serisi değil ama ariston çamaşır makinesi kullanmıştık.Bir süre kullanıldı ama daha sonraları çamaşırları yırtmaya başladı.O dönem değiştirme imkanı olmadığı için idare ettik ama çamaşır yırtma olayı devam etti.Bir de nasıl oluyorsa gidip en yeni kıyafetleri yırtardı. En sonunda tamamen bozuldu ve BOSCH aldık.3-4 yıldır kullanıyoruz Allah bozmasın güzel çalışıyor..

Her neyse sonrasında buzdolabı almaya karar verdik.Ancak mutfak dolaplarını yapanlar buzdolabının olacağı yerde ki üst dolapları uzun yapmış biraz.E bir de yanında tezgah falan küçük boyutlu bir şey almak gerekiyordu.Boyut olarak uyan da bir tek Hotpoint aristonu bulmuş bizimkiler.
Ama sürekli garip garip sesler çıkarıyor,çok olmamakla beraber arada koku yapıyor.Buzluk kısmı her şeyi dondururken dondurmaları resmen eritiyor.Yani sanki biz buzluğa değil dolap rafına koymuşuz.Öyle.
Ben tavsiye etmem...Evlenirken aristona göz ucuyla bile bakmayı düşünmüyorum.​

Son düzenleme:
merhabalar,
4 yıl önce ariston aqualtis çamaşır makinesi ve no frost buzdolabı aldım. bekar evime almıştım, evlendiğimde de kullanırım diye. çamaşır makinesini bir yıl kullandım, annemler yanıma taşınınca kaldırmak zorunda kaldım. bugün olsa yine aynı makineyi alırdım. görüntüsü, sessizliği, yıkaması, programları vs vs. ben çok memnun kaldım.

buzdolabını da 4 yıldır sürekli kullanıyoruz. hiçbir sorun yaşamadık. şimdi nişanlıyım. buzdolabımı quadrio serisinden, bulaşık makinemi de yine aristondan alıcam. bir kere memnun kaldım, ikincisi nasıl olur bilmiyorum. beyaz eşya şans işi ne de olsa..

bende vesteli tavsiye etmem sürekli bozulan bir tvmiz var çünki
simens ve alaktorlükse bakabilirsin

Vestel buzdolabında kahvaltılık kısmında reçellerim bile donuyor
bende Ariston MSZ 802 bugün aldım hem buz hem su pınarı varmış umarım pişman olmam

annem kullanıyo bu serinin çamaşır makinesini
gayet memnun 7-8 yıl oldu hala servis görmedi

ben de odama büro tipi bir buzdolabı alacaktım hatta hotpoint-ariston un bir modelini beğendim. ama burada okuduğum yorumlardan sonra kafam gene soru işaretleriyle doldu. öğrenci halimle ikide bir teknik servisle uğraşıcaksam, hele bi de aldığım dolabı iki sene sonra çöpe atacaksam, bir anlamı yok yani..

ben beko kullanıyordum amam memnun kalmadım yumuşatıcıyı erkenden alıyordu şeklini beğendiğim için beyaz eşyalarımı hotpoınt aristona çevirdim çok memnunum.......

selam. ben de bütün beyaz eşyalarımı samsung dan almıstım (fırın ve süpürge hariç) haziran 2011 da çok memnunum gercekten. ama mutfagımda yer olmadıgı için küçük fırın almak zorunda kalmıştım Lüxel börekçi almıştım bozuldu bile. şimdi yeni fırın bakıyorum bi sitede hotpoint aritonun ankastre fırınını gördüm
Hotpoint-Ariston FHS 538 IX/HA Ankastre Fırın - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
almayı düşünüyoruz ama internette çok aradım kullanıcı yorumu bulamadım kullanan var mı ya da fırın tavsiyesinde bulanabilecek olan var mı?
bir de arnica bora sulu süpürge kullanan var mı?
BUNU
Arnica Bora 2400 Watt Su FiltreliTurbo Fırçalı Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

ya da bunu
Arnica Bora 5000 2400 W Su Filtreli Çift Turbo Fırçalı Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

süpürgeme de arçelik s7510

Arçelik S-7510 2000 Watt Su Filtreli Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

almıştım saglamlık kutudan çıkan yedek parçalar ve performans çok çok iyi ama su haznesini boşaltmak arnıca kadar kolay değil. benım gibi hemen midesi bulanan varsa tavsiye etmem.1 kez kullandım sadece kutusunu bekliyor artık

buzdolabını kullanıyoruz rafları kırıldı servisini aradık kapora vermezsek getiremiyeceklerini söyledi aptal herifler sanki kullanıp geri verecez getirin paranızı peşin aldın dedim olmaz gelip kapora vermelisiniz diyolar çok pişmanız felaket bir servisi var ve çok kalitesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…