de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 3 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nisan103 #61 Bence siemens
hybris Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2013 833 34 68 İstanbul 3 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nisan103 #62 Buzdolabı ve çamaşır makinem samsung. Bulaşık makinesi nasıl bilmiyorum ama kötü değildir. Ben bulaşık makinası alırken en fazla kaç derecede yıkıyor ona bakıyorum tabi tercih meselesi. Benim tercihim uzun ve yüksek ısıda yıkayan makinalar.
Buzdolabı ve çamaşır makinem samsung. Bulaşık makinesi nasıl bilmiyorum ama kötü değildir. Ben bulaşık makinası alırken en fazla kaç derecede yıkıyor ona bakıyorum tabi tercih meselesi. Benim tercihim uzun ve yüksek ısıda yıkayan makinalar.
N nisan103 Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2013 51 0 6 35 Afyon 8 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nisan103 #63 hybris .!.: Buzdolabı ve çamaşır makinem samsung. Bulaşık makinesi nasıl bilmiyorum ama kötü değildir. Ben bulaşık makinası alırken en fazla kaç derecede yıkıyor ona bakıyorum tabi tercih meselesi. Benim tercihim uzun ve yüksek ısıda yıkayan makinalar. Genişletmek için tıkla... Olumsuz cok yorum okuyunca riske girmek istemedim ariston aldim artik cnm
hybris .!.: Buzdolabı ve çamaşır makinem samsung. Bulaşık makinesi nasıl bilmiyorum ama kötü değildir. Ben bulaşık makinası alırken en fazla kaç derecede yıkıyor ona bakıyorum tabi tercih meselesi. Benim tercihim uzun ve yüksek ısıda yıkayan makinalar. Genişletmek için tıkla... Olumsuz cok yorum okuyunca riske girmek istemedim ariston aldim artik cnm
witch hunt 1gunluk SucukluKuruFasulye tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 10.523 29.498 798 11 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nisan103 #64 Profilo ve vestel alma da hangi marka alirsan al tatlim beni deli ediyo bu iki marka ne alsam elimde patliyo:-(
Profilo ve vestel alma da hangi marka alirsan al tatlim beni deli ediyo bu iki marka ne alsam elimde patliyo:-(
N nihalbegum Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2014 13 3 6 35 Balıkesir 11 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nisan103 #65 nisan103 .!.: Olumsuz cok yorum okuyunca riske girmek istemedim ariston aldim artik cnm Genişletmek için tıkla... iyi etmişsiniz ben de 14 yıldır ariston kullanıyorum ve çok memnunum geçen yıl bozuldu yine gidip en son çıkan modelinden ariston aldım. bosh a göre sesli çalışıyor ama ariston un temizliğini hiçbir makinede göremedim. hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah
nisan103 .!.: Olumsuz cok yorum okuyunca riske girmek istemedim ariston aldim artik cnm Genişletmek için tıkla... iyi etmişsiniz ben de 14 yıldır ariston kullanıyorum ve çok memnunum geçen yıl bozuldu yine gidip en son çıkan modelinden ariston aldım. bosh a göre sesli çalışıyor ama ariston un temizliğini hiçbir makinede göremedim. hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah
N nisan103 Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2013 51 0 6 35 Afyon 12 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nisan103 #66 nihalbegum .!.: iyi etmişsiniz ben de 14 yıldır ariston kullanıyorum ve çok memnunum geçen yıl bozuldu yine gidip en son çıkan modelinden ariston aldım. bosh a göre sesli çalışıyor ama ariston un temizliğini hiçbir makinede göremedim. hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim sagolun.kullanmaya basladim memnunum simdilik insallah sorunsuz kullanirim
nihalbegum .!.: iyi etmişsiniz ben de 14 yıldır ariston kullanıyorum ve çok memnunum geçen yıl bozuldu yine gidip en son çıkan modelinden ariston aldım. bosh a göre sesli çalışıyor ama ariston un temizliğini hiçbir makinede göremedim. hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim sagolun.kullanmaya basladim memnunum simdilik insallah sorunsuz kullanirim
N nisan103 Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2013 51 0 6 35 Afyon 12 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nisan103 #67 hanzade15 .!.: Profilo ve vestel alma da hangi marka alirsan al tatlim beni deli ediyo bu iki marka ne alsam elimde patliyo:-( Genişletmek için tıkla... Aynen katiliyorum size.Vestel camasir makinem var 3 yildir kullaniyorum ama hic memnun degilim.camasirlari skmiyo
hanzade15 .!.: Profilo ve vestel alma da hangi marka alirsan al tatlim beni deli ediyo bu iki marka ne alsam elimde patliyo:-( Genişletmek için tıkla... Aynen katiliyorum size.Vestel camasir makinem var 3 yildir kullaniyorum ama hic memnun degilim.camasirlari skmiyo
N nisan103 Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2013 51 0 6 35 Afyon 12 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nisan103 #68 hybris .!.: Buzdolabı ve çamaşır makinem samsung. Bulaşık makinesi nasıl bilmiyorum ama kötü değildir. Ben bulaşık makinası alırken en fazla kaç derecede yıkıyor ona bakıyorum tabi tercih meselesi. Benim tercihim uzun ve yüksek ısıda yıkayan makinalar. Genişletmek için tıkla... Aldigim da 4 programli genelde ekonimik programi kullaniyorum. Elektrik ve su tasarrufu saglarken cevreye zararsizmis
hybris .!.: Buzdolabı ve çamaşır makinem samsung. Bulaşık makinesi nasıl bilmiyorum ama kötü değildir. Ben bulaşık makinası alırken en fazla kaç derecede yıkıyor ona bakıyorum tabi tercih meselesi. Benim tercihim uzun ve yüksek ısıda yıkayan makinalar. Genişletmek için tıkla... Aldigim da 4 programli genelde ekonimik programi kullaniyorum. Elektrik ve su tasarrufu saglarken cevreye zararsizmis