Arıyorum açmıyor ama silmedi

Hayır aslında seviyordum ama ailemin onayı olmadığı için reddetmiştim çok pişman oldum ona söyledim ama inanmıyor belkide başkası var bana söyleyemedi
Başkasını falan karıştırmayın. İstemiyorsa istemiyordur zorlamaya gerek yok

Öncelikle ailenizi dinleyip bu kişiyle devam etmeme kararlılığını gösterdiğiniz için sizi tebrik ederim. Çok az kişi bunu başarabiliyor

İkinci olarak bişey yapmaya çalışan sizsiniz
Neden sizi yedekte tutuyor olsun bunca yıl silmemiş neden şimdi silsin. Aradan yıllar geçmiş hala size olan duygularının aynı kaldığını mı sanıyorsunuz
Tutarlı olan o, siz değilsiniz
Kararlılığı tam olarak gösteremedim yani unutamadım ama haklısın beni sevmiyor artık

Sizin peşinden koşmanızla bir şey olursa zaten, ilerde sende az koşmadın peşimden ben istemiyordum da sen ısrarcıydın falan bile der. Böyle üstüne düşerek bir şeyler başlasa da ezik gibi olacaksınız hep. Geri çekilin tamamen gelirse gelir gelmezse boş verin. Bir iki haftaya silersiniz.
Haklısınız zaten hemen silsem çok umursamış der

Ona bir şey yapamazsın artık.
Silmeyi unutmuş olabilir,sosyal medyayı bazıları gibi bir evlilik cüzdanı gibi,bir soz yüzüğü gibi görmüyor da olabilir.
Artık millet utanmasa sosyal medya üzerinden boşanacak 🤔
Yedek olmaniz için adamın size karşı bir girişimde bulunması lazım,onun umrunda degilsiniz.
Boşluğuna gelince de 2 yazistirmis 2 konuşmuş işte.
Zaten bu adam sizinle konuşmaya başlasa bile eskisi gibi olmaz,istediğini alır ve sizi anında unutur.Cumbur cemaat istemiyoruz diye haykirmissiniz sizce bunu kim unutur ?

Ona bir şey yapamazsın artık.
Silmeyi unutmuş olabilir,sosyal medyayı bazıları gibi bir evlilik cüzdanı gibi,bir soz yüzüğü gibi görmüyor da olabilir.
Artık millet utanmasa sosyal medya üzerinden boşanacak 🤔
Yedek olmaniz için adamın size karşı bir girişimde bulunması lazım,onun umrunda degilsiniz.
Boşluğuna gelince de 2 yazistirmis 2 konuşmuş işte.
Zaten bu adam sizinle konuşmaya başlasa bile eskisi gibi olmaz,istediğini alır ve sizi anında unutur.Cumbur cemaat istemiyoruz diye haykirmissiniz sizce bunu kim unutur ?
Unutulmaz tabi ama insan hata yapabilir sevdiyse dönüşü olmaz mı

Back
X