- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Sonunda ikna olup açmışsın oh beeeeeeee inan ben daha fazla sevindim.
KK hatunları bir el atıverin biz özelden yazıştık Bade ile ben de internetten araştırdım falan ama birşey bulamadık maalesef sizlere güveniyoruz
BadeeeeeAy süpermiş keşke burda olsaydı bulurdum ben sana onu
eneeeemmm ben de heyecanladım takip edecem konuyuben ankarada yaşıyom ama yardımcı olma ihtimalim sıfır:44:
valla şekerim
ben kocamı metrodan buldum
ne önerebilirim
itiraf.com adlı siteyi bildiğin sürekli yıllarca takip eden insanlar var oraya yazabilirsin,
tabiki hastaenyi arayıp sorabilirsin
adını öğrenirsen sosyal aglardan bulmak daha kolay
beni düşün metroda gördüğüm bi adam
ben bile buldum da evlendim düşün
istersen olur
valla şekerim
ne önerebilirim
itiraf.com adlı siteyi bildiğin sürekli yıllarca takip eden insanlar var oraya yazabilirsin,
istersen olur
sitesine gir, doktorlarımız kısmından arat, resimli gördüğü kadarıyla.
hangi doktorla çalıştığını öğren o zaman, sonra hastanenin danışmasını ara, ordan sor. Ben olsam 2 dk kenara çeker konuşurdumyok işte yukarıda da anlattım asistanlar uzman doktorların odasında çalışıyorlar merkezi hekim sitesinde isimleri yok, hastanenin doktorlar kısmındada..
metro da mıpeki sonra nasıl buldunuz ki hastaneye o kadar gittim geldim ismini bir türlü öğrenemedim sekretere de sormak aklıma gelmedi şimdi tekrar gitme şansım yok.
yok işte yukarıda da anlattım asistanlar uzman doktorların odasında çalışıyorlar merkezi hekim sitesinde isimleri yok, hastanenin doktorlar kısmındada..
Ben de çok merak ettim nasıl bulduğunuzu :)valla şekerim
ne önerebilirim
istersen olur
Arayıp sorsana bir bahaneyle? Bana bir doktor tavsiye etmişti, ama verdiği kartı kaybettim falan desen mesela? Assitanı da tasvir edersin şipşak, adını öğrenebilirsin belki böylece.
Gündelik hayatta hiç yalan söylemeyen biri olarak, epey senaryo üretme cevherim varmış benim de yani
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?