Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

Bolumun adini biliyorsun canim sekreterligi ara mesela hangi gun kac nolu poliklinikte gorduysen iste şu gun şu nolu poliklinikteki doktorun adini ogrenmek istiyorum tahlillerim varda hep ayni doktora gelmek istiyorum ben oogun sormayi unutmusum de. Ayrica hangi gunler orada oluyor ona gore randevumu alayim de soylerler problem olmaz. Ben gercekten sonuc gostermek icin bu yolu izledim ve problem cikarmadilar :)

Ee epey yaklaşmışsın kuzum, hesabının olmaması kötü olmuş. Fotoğrafın altında yorum falan yok mu belki biri adını yazmıştır ondan bahsetmiştir?
Gerçi facebook hesabı yoksa adını öğrensen ne yapacaksın ki? :26:

Ben de aynısını düşündüm,sekreter direkt aradığımız çocuğun ismi de verebilir o zaman her şey kolaylaşır ama sekreter belki başka asistanın ismini de verebilir;ama o asistanı facebook'tan aratırsın,sonra yakın bir arkadaşından rica edersin eklesin (sen eklersen dikkat çekersin çok,çocukla tanışınca rezil olma ihtimali var)Bunu yapan arkadaşının profilde güzel bir resmi olsun ki çocuğun kabul etmesi kolaylaşsın,sonra o asistanın arkadaş listesini tararsın hoşlandığın çocuğu bulmak için.Ama çocuğun facebook'u olmayadabilir.Ama olma ihtimali yüksek 30 yaşın altında olup facebook'u olmayan insan bulmak zor bu devirde.

Samsonn sen cakal misin?

Ben bu fikri cok begendim, bir seyler uydur, ara bolum sekreterini, tarif et herifi, ismini ogren

He he, haklısın çok çakal oldum KK'ya takıla takıla

Yok be kız, kendime faydam yok benim, ama KK'da kadın dayanışmasını iliklerime kadar hissediyorun. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için

.

metro da mı peki sonra nasıl buldunuz ki hastaneye o kadar gittim geldim ismini bir türlü öğrenemedim sekretere de sormak aklıma gelmedi şimdi tekrar gitme şansım yok.

Nasıl ya? Çok ilginçmiş. Üşenmiyorsan anlatsana

Ben de çok merak ettim nasıl bulduğunuzu :)

cutemom işten yazıyordu kızlar 17:00 mesaisi bitiyor :)

merak ettiniz diye yazıyorum konularına bakın orda anlatmıştı :)
hatunun hayatı roman

daha önce aklıma gelmedi konu açmadan önce gelseydi arar sorardım

olup olmadığından emin değilim kuzum arkadaşlarında etiketli değil beğenenlerde de göremedim. resimleri olan kişininde arkadaşları kapalı
emin olsam neyse diyebilirim yani sonucta sosyal ağlardan ulaşamazsam işime yaramaz ismi

oww süper yol. benim aklıma niye gelmiyor ki böyle şeyler 30 yaşın altında ve iphone kullanıpta sosyal ağda olmayana pek denk gelmedim

Son düzenleme:

Belki twitter'ı vardır ,umudunu kaybetmeO isim bulunacak.

cutemom işten yazıyordu kızlar 17:00 mesaisi bitiyor :)

merak ettiniz diye yazıyorum konularına bakın orda anlatmıştı :)
hatunun hayatı roman

Sağolasın Sevcan. Bakıcam, kaçmaz, harbi merak ettirdi.

Neymiş,bir kadın yeterki canı gönülden istesin, yapamıyacağı şey yok. :)
.

Vardır bence. Fotoğraflarına baktığın kişiyi de tanımıyorsun değil mi?

Badeğğğ

Nasıl öneriler geldi ara sayfaları okumadım bilmiyorum ama sonuç ne oldu:26:

En sağlıklısı tekrar gitmek ya da aramak.Bu asistanların hastanenin internet sitesine isimleri yok mu :26: hani araştırma görevlilerinin sistemde oluyorya isimleri cisimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…