Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

Ayy sit yaa

Ben olsam hastalanmadan giderdim.

Hacı aslında bir şey yapmaya gerek yok biz kökten hastayız o kadar sınav sınav bağışıklık sistemi çökmüş durumda

Şey vardı Kemal Sunal'ın Doktor Civanım filmi o geldi aklıma

Son düzenleme:
Hacı aslında bir şey yapmaya gerek yok biz kökten hastayız o kadar sınav sınav bağışıklık sistemi çökmüş durumda

Şey vardı Kemal Sunal'ın Doktor Civanım filmi o geldi aklıma

Onu karıştırma. Tebeşir tozu demenden belliydi sen hala o filmde kalmışsın.

Hangi bölümdeymiş merak ettim doğrusu O hastanede tanıdıklar var ayrıca perşembe bende gidiyorum hastaneye bölümünü söylersen yardımcı olabiliriz belki :44:

yaaa yerim seni ben bade yaa çok güzel yazmışsın vallahi gülümsettin beni bak bence git bi kaç gün hastanede gez bakın mutlaka bulursun yaa merak ettim şimdi inşallah evli filan degildir :26:

Hastanenin işleyişini bilemem ama bizim hastaneye gore soyleyim asistan doktorlar kaşelerini serviste daha çok kullanirlar ve serviste daha çok zaman gecirirler yatan hastaları kontrol amaçlı :) Hatta çoğu servis sekreterlerinin facelerinde bile eklidir asistanlar. Bölümün servisinede bi göz almalısın Inşallah bulunur gizemli asistan beyimiz :)

Ay ne bileyim ayol bunca hatun birleştiniz bir adamı bulamadınız mı

Ben olsam tebeşir tozu yutar tıpış tıpış hastaneye giderdim

Ay çok heyecanlı yaa

En sağlıklısı tekrar gitmek ya da aramak.Bu asistanların hastanenin internet sitesine isimleri yok mu :26: hani araştırma görevlilerinin sistemde oluyorya isimleri cisimleri

tebeşir tozunu yutsam da bana bakacak kişi o olmaz alanı başka..
yarın arayacam hacı güzel öneriler geldi birini uygularım artık o an

Hangi bölümdeymiş merak ettim doğrusu O hastanede tanıdıklar var ayrıca perşembe bende gidiyorum hastaneye bölümünü söylersen yardımcı olabiliriz belki :44:

evet olabilir aslında benim hastaneye gitme şansım yok şu sıralar. belki siz sorabilirsiniz. özelden yazıyorum ayrıntıları..

Aşkta her yol mübahtır.

her yol da değildir yaw ya adamın sevgilisi varsa

o ihtimalde var acaba bıraksa mıydım vazmıgeçseydim diye bile düşündüm

artık facebookta aramaktan hastanenin bütün asistanlarını tanıdım hemşirelere filanda baktım ama baya gizemli beyimiz. facebook kullanmasa bile en azından twit. instg. falan kullanır :44:

nasip kısmet birazda canım ne ilginç hikayeleri olan birliktelikler var

aynen canım tvde ben bilmem eşim bilir diye bi yarışma var bazen bakıyorum neler neler vallahi neden sende ilerde böyle birşey yaşamayasın ki bakarsın olur allah ol dedikten sonra olmayan birşey yokki

facebook u olmayabilir. ve bence facebook u yoksa büyük olasılık en azından sevgilisi vardır.

ilişkisi olan insanlarda genelde bir facebook kullanmama durumu oluyor.

şuan ancak hastaneye giderek ya da hastaneyi arayarak öğrenebilirsin gibi duruyor.

ama adını öğrenmek de facebook u falan yoksa bir işe yaramaz tabi ki.

ben çözüm üretemedim maalesef.

artık facebookta aramaktan hastanenin bütün asistanlarını tanıdım hemşirelere filanda baktım ama baya gizemli beyimiz. facebook kullanmasa bile en azından twit. instg. falan kullanır :44:

Bence illaki bulacaksın aramayı bırakma benim arkadaş diş hastanesinde muayene olduğu asistanın yüzünü maskeli olarak görmüş sadece ne adı var ne sanı o halde pes etmeden diğer asistanların arkadaşlarına bakarak 4. günde bulmuştu:) profilinde kendi resmi yoktu yani olmayanları es geçme bi gir kontrol et :)

keşke bölümünü yazsan belki daha kolay ararız hem merak ettik :26:

öyle bulması daha kolay gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…