Arıza kadın olmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Evet bence bunun tanımı benim.

Bazen bazı şeyleri o kadar takıyorum ki sevgilim bana nasıl katlanıyor bilemiyorum. Abartıyorum, bunaltıyorum. Aynını bana yapsa iki dk durmam ama o bana nasıl katlanıyor bilemiyorum.

Mesela nazlanıyor bana biraz gönlünü alayım istiyor ben hemen celalleniyorum oysa biraz ilgilensem hemen yumuşayacak. Bunu düzeltmeye başladım durup kendime neden sinirleniyorsun just diyorum topluyorum gönlünü alıyorum. İlgileniyorum. Ona değer vermediğimi düşünüyor, neden beni azarlıyorsun, biraz onaylandığımı bilmek istiyorum diyor.

Geçmişine deseniz saplantılıyım. Onu unuttun mu, benden çok sevdin mi vs.

"Ben kimsenin yanında böyle uyuyamam biliyor musun, tüm gece seni uyurken izledim, melek gibiydin, saçlarını okşadım, ayaklarını öptüm, çok masumdun." dedi benim verdiğim cevap noldu biliyor musunuz "Şuna sarıldın, onunla da uyudun mu?" vs deştim sevgililerini off bir de üstüne ağladım. Neden bu kadar arızayım ya da nasıl çözebilirim bunları. Bu lafın üstüne güzel bir şeyler demeliydim çünkü özel ve güzel bir laftı bu. Dönem dönem geliyorlar herhalde ama bu gidişle onu kaybedeceğim diye korkuyorum.

Bir de psikolog bir arkadaşımla konuştum. Her şeyi kontrol altında tutmak ve emin olmak istiyorsun, bu huyundan vazgeç dedi

Çok kötü zamanlar geçirdik biz, ilişkimiz keşmekeş oldu. Acaba diyorum bunun mu etkileri var benim üzerimde? Ya da geçmişte büyük bir aşk enkazından çıktım tekrar bir enkaz yaşamaktan korkuyorum ondan mı acaba? Taze düzeldik ve inanılmaz mutluyuz ama bu takıntılı halim sürerse onu mutsuz edeceğim, bu güzelliği mahvedeceğim.

Öyle anlatmak, dertleşmek istedim belki benim gibi arıza kadınlar vardır neden böyle oldum bilmiyorum ki dönemsel midir dersiniz...

Son düzenleme:
ayy yemin ediyorum kendimi okumuş gibi oldum aynı bensin ya bu kadar mı olur
napcam bende bilmiyorum hemen atarlanıyorum ve dün ayrıldık canına tak etti sonunda sevgilimin
geçmiş takıntısı desen aşamıyorum bi türlü

Siz neden böyle oldunuz peki canım
Ben çok çabuk sinirlenirim ama hemen de sönerim
İnşallah kalıcı değildir ayrılığınız. Şükür ayrılamam diyor seni terk edemem ama insan bezer ya kendime dışarıdan bakıyorum da bu yeni halim, gidişatım iyi değil, toparlamam lazım önceden böyle değildim ya

Son düzenleme:
ahanda yanlız degılsiniz kızlar bende geldimmmmmmmmmmmm ..yetti garii bizim yaptıklarımız

emın ol sen biraz yumuşasan o cıvıycaktır .bunlardan korkuyosun bence sen .aslında yüz vermemek lazım ..yüz verirsen tepene

çıkıyorlar bunlar valla ...hı hııı eskıden benımkıde öleydiii..ben uyumadan uyumazdı şimdi horluyor yanımda ...bende dellendım bugün

.geçmişine takılmam ben bitmiş.bitmiştir ....ben bana ılk gün nasıl davrandıysa öle davransın istiyorum .ama olmuyor sanırım ...

agzıma ne gelirse sayıyorum valla

Oncelikle s'en diye hitap edicem izninle.. Valla bulmussun sakin adami oynatiyîosun.,..
Biŕ arkadasim var biraz senin durumunda ve dediki bir keresinde birazda esim cok yumusak diye Ben uzerine gidiorum dedi...
Bende dogru ,sevgilinizden yüz buluyorsun ve dogal olarak simarik ve cekillmez bir kiz oluyosun

haklısın valla biz yüz verirsek böyle davranmazlar
ama dozunu ayarlamak lazım bak ben kaçırdım dün adamı elimden
ayy hayranım şu geçmiş takıntısı olmayan hatunlara
benim onlarca sevgilim oldu kendime bakmıyorum sevgilimin 2 tane olmuş ona da kızlarada yapmadığımı bırakmadım yani

Ay hah şöyle toplaşalım arıza hatunlar kulübü olarak
Canım aslında zor dönemler geçirdik ama o çabucak atlattı o da çok şeyi takar kafasına ama o atıveriyor kafasından senle geçireceğim vakti takıntılarıma harcayamam diyor
Valla ilk uyuduğumuzda horlamıştı onu hatırlıyorum uyuyamamış, alışamamıştım, romantizmi kaçmıştı uyanıp saçlarımı öpmüş yarı uykulu seni seviyorum deyip horlamıştı
Sen neden dellendin bugün anlat hele bakalım çözelim bari bir topic açtık işe yarasın

Bir de bu ağzına geleni sayma çok kötü bir şey ya. Zamanında çok yaptım çok ağır sonuçları oldu, hiç sevmez çünkü benimki. Ben de artık uslu davranıyorum, kendimi tutuyorum

Benimkinin çok olmuş beni düşün sen bir de
Aslında yoktu ama yaşadığımız şeylerin, güvensizliklerin çok etkisi oldu bir saplandım çıkamıyorum yahu

Öyle değil, gerçekten kendime hakim olamıyorum, onla ilgili şeyleri o kadar önemsiyorum ki çıldıracak gibi oluyorum. Susucam bu kez diyorum ama dürtüklüyor neyin var diye bu sefer patlıyorum ve kendimi pişman hissediyorum her seferinde

eger senınse geri gelir canım merak etme ...niye gittiki ? yaf adı üstünde geçmişşşşşşşşş neyıne takılcam mutlu olaydı ayrılmazdı yanında ben degılde o olurdukı mantıken yanı :)))

sevgılımı serbest bıraktım geri dönerse benimdir. dönmesse gider alırım onu oldugu yerden.. sevgılım oglum o benım ...

( bunu sana yazdım )

malesef bendede var o huy bende zamanında kocacığıma çok çektirmiştim. şimdide bana karşı neden ilgisiz eskisi gibi değiliz diye buralara konu açıyorum. yapma. pişman olursun. ama malesef biz kadınlar çenemizi tutamıyoruz..

Benimkinin çok olmuş beni düşün sen bir de
Aslında yoktu ama yaşadığımız şeylerin, güvensizliklerin çok etkisi oldu bir saplandım çıkamıyorum yahu

ikinci sevgilim benden sonra eski kız arkadaşına dönmüştü galiba bende o zman derin yaralar açıldı galiba:44:
daha önce aldatma gibi bişeyden dolayı mı oluştu bu güvensizlik sende canım?

Öyle de insanda bir kıskançlık oluşuyor ya, acaba daha çok sevmiş midir, unutamamış mıdır, aklına geliyor mudur ay söylerken içime fenalık geldi

Ay çok komik aydebuz kaçmasana anlat bakayım neden dellendin merak ettim valla

İçine kapanıyor böyle yapınca üzülüyor, alınıyor ya ben de bundan korkuyorum. Biz de evlilik düşünüyoruz kısmetse zaten teklifimi de aldım, kendimi toparlıcam cidden korkuyorum öyle olmaktan. Ama üzüldüm böyle hissetmenize de. Çözüm yolları denediniz mi, konuştunuz mu eşinizle?

bazen gerçektende arıza olmak gerekir...

:)))senınkı konuşuyor bak anlatıyor hiç degılse benımkı ketumdur konuşmaz sessizdir ...müneccınmıyım benya alla alla yeter dedım...

duygularını sölemez .bana sarılmaz .aşkım demez .içten sever benı .sıkıldım bende ben ışa dönük biriyim o içe dönük ..birbirimizi tamamlıyoruz evet ama bende insanım biyere kadar ...öküzlügünden bıktım dedim gülüyorya şişttt diyo ..yeter dedim yeterrrrrr...
kendıme cici aşık bulcam dedım konuşkan şöleee .gülüyor hala ...o benım laaflaarıma alıştı yazıkkkk.gidicem dedım bir dahada dönmüycemmmmmmm ..bakıyor öleeeeeeeceeee ne bakıyosunya saf .saf dedım yakındır bırakcam seni ...öle işte

bu ilk sene horladıgını bılmıyordumkı meger adam benden sonra ondan uyuyormuş..bende benı seyrettıgı için uyumadıgını sanıyordum

tartışırken bile mantık arar adam her şeydede mantık olamzkı ama ..ben realist .o realist olmuyor işte ....o anda ALLAH ne verdıyse

ikinci sevgilim benden sonra eski kız arkadaşına dönmüştü galiba bende o zman derin yaralar açıldı galiba:44:
daha önce aldatma gibi bişeyden dolayı mı oluştu bu güvensizlik sende canım?

Aldatma değil de birbirimize bazı yalanlar söyledik, köşeye kıstırdık, yıprattık çok hakaretler, olaylar oldu. En sonunda yıldönümünde ayrılmaya gittim ama o gün eros bizi tekrardan vurdu ve bir şey oldu. En başa döndük sanki Allahım nolur bozmasın diyorum

Senin böyle olman çok doğal o zaman aslında seni bırakması da iyi olmuş gibi bir şey üstüme vazife olmayarak söyledim canım bunu kızmazsın umarım ama madem seni seviyor neden geri dönüyor ki eskisine, eminim çok yıkmıştır bu güvenini, sen arıza çıkarmayacaksın da kim çıkaracak. Sana o güveni vermeliydi sevgilin

Ay çok tatlısın ya çok güldüm Meğer duymuyormuşum diyor
Aslında bak o an sana gitme ihtiyacım var dese, ölürüm biterim dese herüf yumuşıcan
Ben zamanla açtım başta beceremezdi şimdi şair mübarek
Tartışmada, aşkta mantık olmaz ki bacım ya o an aklına ne gelirse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…