Ay yok yok çok iyi oldu dediğin. Ben de tam olarak söyleyemedim ama bendenmişsin söyleyebilirim ben de çok ağır hakaretlerde bulundum normalde küfür de etmem çok çok kötü yani olmadı özelden yazarım bir şok ol diye ama mesaj atamıyorum sana nedenseBana yaptığı bir yanlıştan sonra büyüdü büyüdü kinim içimde o kovaladı ben ittim hakaretler, küfürler, aşağıladım aşağıladım sonra adam kaçtı tabi totosunu döndü bana bu kez dürtükledim o hakaretlere başladı, çileden çıktı. Yani ikimiz de hastanelik olduk artık psikolojik sinir krizleri yüzünden mide yıkanmaları, serumlar mı dersin. Çok atraksiyonlu bir çiftiz gerçekten Ama sonra birdenbire düzeldik yıldönümünde işte.
O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sana verebileceğim tavsiye de bunun için önce senin düzelmen gerek. Hakaretler yerine ılımlı olman gerek, güzel hitap etmen, sakin olman bak o zaman o da düzelecek. Ben de bilmiyor sanıyordum meğer böyle aşağılaya aşağılaya içine kapatmışım adamı. Tanıştığım en romantik, tatlı adammış meğer. Seninki de öyle olmasın?
Hala açmadım deme arıza hatun
Aile mevzuları çok derin cidden. Bizde evlenmeden var maalesef bizimkiler yüzünden biliyorum ama sana yansıtmamalı. Ne olursa olsun onlarla seni ayırmalı. Benimki bunu yapıyor Allahtan. Anneme soran kim diyip sıyırabiliyor. Tavsiyen kulağıma küpe olacak canım. Eğer içinde ufacık bir ümit kaldıysa çabala, ben hiç vazgeçmedim ondan iyi ki geçmemişim ve tavsiyem aile danışmasın, evlilik terapisine gidebilirsiniz. Her şeyi deneyip elimden geleni yaptım de ki için rahat olsun bence
bızım ılşkımıze çok benzıyor sizinkısıde ..bende öleyım agzımı bir açtımı o an ne gelirse ...bıızmkısı küfür etmez çok saygılıdır öküzüm ALLAH için :))sanada maşallah kız ıkısını aynı masaya oturmuşsun ..eskı sevgılın bu addamın sana aşık oldugunu bılmıyordu tabıkıanam o gelir .gelir KAVGA ETMEYEDE ADAM LAZIMMMMMM ..biz azıcık küs kalsak bırbırımıze bakıp gülmemız yeter barışırız ..bend derım hep kavga etmeye adam lazım dıye sende şimdi adama msj çek bunları yaz
Yastık ne kelime ya kafasında bardak kırıyoduAldığı hediyeyi kafasına attı. Kendine tokat attı kaç kez al işte mutlu musun dedi kavga ettiğimizde mutlu musun dedi oraya buraya vurdu bacağını kanadı kıyamam Kapıyı kitle arkamdan gidicem dedi
Bu evden çıkarsan bir daha gelemezsindedim
Yedi valla
ayyy canım yok benim ki dallı budaklı ağaç bak odun bile demiyorum daha o aşamaya gelemedi çünkü
benimki de çok kapandı kızzzz şimdi psikolağa gidiyo şizofren oldu:18:
düzelemiyorum bebeğim yaa:44:
ben erkek milletine pek değer vermem umrumda olmaz galiba o nedenle kaybetme korkumda yok açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü
peki sen düzeltebildin mi hakaret etme huyunu ? düzelttiysen nası düzelttin tavsiyene ihtiyacım var
bu arada neden msj atılmıyor bana anlamadım:44:
valla o benim bi kere kızlar, arızanın kitabını yazarım hatta
lakin karizmamı ağlayarak çiziyorum.
bazen öyle sinirleniyorum ki hemen ağlıyorum. bugünde aynısı oldu. tartışıyoduk aptal aptal konuştu ağlamaya başladım sinirden, sonra -eeh yeter artık! deyip kapadım telefonu canım istediğinde açarım ancak. 50 tane msj atmadan da cevap vermem hayatta, sürünsün haspa
öyle sinirliyim ki 10 gün gideri var. en fazla 23 gün kapalı kaldı telefonum. hastanelik olmuştu o zaman, ortak arkadaşlar zar zor ulaşmıştı öyle haberim olmuştu
not: uzak mesafe ilişkilerinde arıza o kadar oluyor canım, naparsın
kız boşver ağla erkekler dayanamıyor ağlayan kıza
ben bazen ağlamak için kendimi yırtıyorum aklıma kötü şeyler getirip ağlatıyorum kendimi zorla
ağlayınca haklısın gibi oluyo bence
o bana aynısını dıyor :))) gidicem dıyınce eskı s evgılıme gıdıcem sanıyor sanırım ....gıdersen bır daha bu eve gelemessın dıyor bende gidicek olan yerını belirler zaten dıyorum :))ama gidemıyorum bir türlüya blöfff çıkıoy hep aslında o an gitmek ıstıyorum ..bi gidersem kınlenırım bunu ıkımızd bılıyoruz aslında
bir kere tartışma esnasında elektirik süpürgesini almışım ..nasıl gözüm döndüyse
bana kendımıze geldıgımızde dıyorkı....sen acaba o süpürgeyi alıp nereye konuşuyodun acabayaf biz evlenmeden daha bsmıllah gazi olcaz kızlaar
evet canım senin yazdığını da okudum aşkım bitanem vs gibi güzel sözleri seninkide kullanmıyomuş ya ayy neden böyle konuşan öküzlere rastladık ki biz
eski sevgilim anlıyodu çünkü onunlada aynı şey olmuştu
yani onla arkadaşken daha sevgili olmadan önce başka birine aşıktım o da bunları biliyodu
bi de ben bi gece sarhoşken bu ikisini hemde hiç olmayacak bi özelliğini kıyaslamışım
ayy yazarken kendimden utandım çok çirkefim
kız ben şimdi msj atarsam benimkine 1 ay poposu havada gezer yapamadı bensiz diye
önceden ayıra biliyordu ama şu zamanda hep onlar haklı ona göre. bunda benim tutumumun payı var tabiki.sinirlenince ağır konuşuyorum buda ters tepki yapıyor. ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ama malesef bende o yokk
ben bazen ağlamak için kendimi yırtıyorum aklıma kötü şeyler getirip ağlatıyorum kendimi zorla
Yediklerim klavyeye saçıldı
Elektrikli süpürgeyle napmayı planlıyordun canım benim ya aklıma geldi de görüntün
çokkkk komıkkk dimi bende yazarken koptummmmm kafasına vurucaktım demekkiii
oda anladı zaten kafamamı vurucaktın dıyorrr hıı dedim belkı aklın başına gelirrrrrrrrrrrrr
Nasıl bir inat ben en fazla 23 dk kapalı tutmuşumdur
Biz de uzaktayız ama 2 saat var aramızda, insan uzak kaldıkça daha deliriyor ya özlemden sapıtıyor
Gelse de koklasam, kollarımda uyutsam diye bekliyorum hep haftasonlarını ah ahh
tatlım neyi dayanamıyor ya vicdansız o, ben ağladıkça adam zevkleniyor resmen. böyle bi şekiller atarlar.. valla teperim çok sinir oluyorum. bende üzüntümden değil sinirimden ağlıyorum o zannediyo ki üzüntümden.. bende tak teli kapıyorum hem geziyorum tozuyorum kafam rahat hem de delirtiyorum onu. sinir krizleri geçirtiyorum beter olsun!
bi kere de yanıma gelmişti kızlarla mesajlaşmıştım bi çocuk hakkında. ama bişi yok yani arkadaş sormuş ya çok hoş bişi di mi diye, bende gideri var demişim. hani bu bi jargondur bi boşluğumda yazmışım hem kız kıza muhabbet. bunun için oturdu iki saat ağladı yıktın beni diyerek. ama nasıl ağladı hıçkır hıçkır yattı böyle, yorganı çekti kafasına nasıl içimin yağları eridi ohh dedim anlatamam
2 saat ve uzak mı?
hayatım 3 senedir o van'da ben istanbul'dayım. aramızda dağlar ovalar tepeler denizler var. otobüsle 23 saat
aynen öyle uzak kaldıkça psikopata bağlıyoruz, çeşitli işkenceler uyguluyoruz birbirimize. benim sinirim çok pis. aslında çok yumuşak bi insanım iki tatlı laf etse anında yelkenleri indiririm ama bazen öyle odun ki. bende kapıyorum teli.. bi de ben aslan burcuyum bi kere silersem biter onu çok iyi biliyor. 23 kapalı kaldığında beni sildi, bi daha göremicem korkusuyla sinir krizi geçirmiş en sonunda. oh olsun, hakediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?