Arıza kadın olmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ya biz çok kavga ediyoruz bu arada o 31 ben 27 yaşındayız düşünün çocuk gibiyiz
9 aydır birlikteyiz ilk 5 ay benim geçmiş takıntılarımla uğraştık haa bu arada o bana aşıkken ben başkasıyla sevgiliydim ve bu iki adamı aynı masaya oturrtum salağım ben
ama ne hikmetse o ağzını açıp tek kelime etmedi ama ben onun kız arkadaşlarına demediğimi bırakmadım tabi ona da
bi de benim ağzım çok bozuk çok küfür ediyorum ve ona çok ağır hakaretlerde bulunuyorum ya aklınıza gelebilecek en ağır hakareteler, annesine kadra uzatmışlığım vardır yani
ama sonra çok üzülüyorum
bi kez kavga ettiğimizde kan kustu üzüntüsünden ben geber dedim gece 2 de arabama atladım gezmeye gittim
ama o da bana hassas davranmıyor ben aşkım hayatım vs kelimelerini bekliyorum bana söylemiyo
sevgililik ne bilmiyor ve bende çok görüp geçirdiğim için bana yetmiyor
dün ya değiş ya da beni bi daha arama dedim değişmiycem seni de arıycam dedi ama bugün aramadı geri döner o nedenle rahatım
ama artık herkes bizden evlilik bekliyo başlarsak nişan söz vs olacak gibi
biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın

Ben de böyle sıkıntılarım olsun istiyorum . Böyle kaprisler yapayım adam peşimde dolansın öyle kafama göre takılayım falan :44:

Sen de ufak ufak yap canım nazına yapınca çok tatlı oluyor bence dozunda
Erkekler de seviyor kovalamayı zaten

anlattım az bucuk canım :))9 aman sevmişsede ne olcak şimdi senı seveıyor sen sankı gecmişinde hiççççç delice aşık olmadın hıhhhh herkez sevdide aşıkkkkkda olduk önemlı olan şimdi kım kımın yanında oldugu bence :))) nasıl konuştum ama ....

bu arada arıza kadın baya çokmuş ama bizide böle yapan onlarrrrrrrrrrr......

bizim konumuz sadece bu değil canım son zamanlarda ailesiyle ilgili baya problemimiz kavgamız oldu. uzaklaştı benden hissediyorum. bakışları bile değişti anlıyorum. konuştum tabi hayır sen yanılıyorsun ben seni seviyorum diyor ama aması var işte. kadınlar hissediyor malesef. o yüzden benden tavsiye çenenle ve kötü huyunla uzaklaştırma kendinden sonra toplaması zor olur.

yok hayatım neden kızayım dertleşiyoruz ne güel
o anlattığım 5 yıl önceki sevgilim yani eskiye dönen şimdikiyle alakası yok

dermi demez öküzzzz ..ilk başlaarda ben buna çektirdim baya ondan yapıyor sanırımmmm.

benım şimdi bir huyum var kızıgım ortamda durmak istemem ya yürüycem yada gidicem evdeysem eger ....sırt çantam var aşındıya her kızdıgımda takıyorum çantayı ...dış kaapıya kadar gidiyorum durduruyor nerey gidicende bılmem nede gitme diyor ancaa

öküz işte öküzzz....kızıyor öle demeee öle demeee diyor yaf türkçede başka karşılıgı yokki bu modellerin

valla o benim bi kere kızlar, arızanın kitabını yazarım hatta

lakin karizmamı ağlayarak çiziyorum.

bazen öyle sinirleniyorum ki hemen ağlıyorum. bugünde aynısı oldu. tartışıyoduk aptal aptal konuştu ağlamaya başladım sinirden, sonra -eeh yeter artık! deyip kapadım telefonu canım istediğinde açarım ancak. 50 tane msj atmadan da cevap vermem hayatta, sürünsün haspa

Ay yok yok çok iyi oldu dediğin. Ben de tam olarak söyleyemedim ama bendenmişsin söyleyebilirim ben de çok ağır hakaretlerde bulundum normalde küfür de etmem çok çok kötü yani olmadı özelden yazarım bir şok ol diye ama mesaj atamıyorum sana nedense Bana yaptığı bir yanlıştan sonra büyüdü büyüdü kinim içimde o kovaladı ben ittim hakaretler, küfürler, aşağıladım aşağıladım sonra adam kaçtı tabi totosunu döndü bana bu kez dürtükledim o hakaretlere başladı, çileden çıktı. Yani ikimiz de hastanelik olduk artık psikolojik sinir krizleri yüzünden mide yıkanmaları, serumlar mı dersin. Çok atraksiyonlu bir çiftiz gerçekten Ama sonra birdenbire düzeldik yıldönümünde işte.

O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sana verebileceğim tavsiye de bunun için önce senin düzelmen gerek. Hakaretler yerine ılımlı olman gerek, güzel hitap etmen, sakin olman bak o zaman o da düzelecek. Ben de bilmiyor sanıyordum meğer böyle aşağılaya aşağılaya içine kapatmışım adamı. Tanıştığım en romantik, tatlı adammış meğer. Seninki de öyle olmasın?

Son düzenleme:

her zaman doğru düzgün gitmiyo hayat ve bi adrenalin gerekiyo monotonluktan kurtulmak için.. O yüzden bazen arıza olmak iyidir bence deşarz olur insan

sen adrenalin görmek istiyorsan bize gel canım :)) yastıklar havada uçuyor

Aile mevzuları çok derin cidden. Bizde evlenmeden var maalesef bizimkiler yüzünden biliyorum ama sana yansıtmamalı. Ne olursa olsun onlarla seni ayırmalı. Benimki bunu yapıyor Allahtan. Anneme soran kim diyip sıyırabiliyor. Tavsiyen kulağıma küpe olacak canım. Eğer içinde ufacık bir ümit kaldıysa çabala, ben hiç vazgeçmedim ondan iyi ki geçmemişim ve tavsiyem aile danışmasın, evlilik terapisine gidebilirsiniz. Her şeyi deneyip elimden geleni yaptım de ki için rahat olsun bence

bızım ılşkımıze çok benzıyor sizinkısıde ..bende öleyım agzımı bir açtımı o an ne gelirse ...bıızmkısı küfür etmez çok saygılıdır öküzüm ALLAH için :))sanada maşallah kız ıkısını aynı masaya oturmuşsun ..eskı sevgılın bu addamın sana aşık oldugunu bılmıyordu tabıkıanam o gelir .gelir KAVGA ETMEYEDE ADAM LAZIMMMMMM ..biz azıcık küs kalsak bırbırımıze bakıp gülmemız yeter barışırız ..bend derım hep kavga etmeye adam lazım dıye sende şimdi adama msj çek bunları yaz

Valla aydebuz lafı oturttu, arıza kadınlar duydunuz mu

Hala açmadım deme arıza hatun

ben kızan bagıran hiç bir kadına kızmıyorum seleyene degıl söletene bakıyorum herzaman

kımse durduk yere dellenmezki .onlar o rotayı çiziyorlar

sen adrenalin görmek istiyorsan bize gel canım :)) yastıklar havada uçuyor

Yastık ne kelime ya kafasında bardak kırıyodu Aldığı hediyeyi kafasına attı. Kendine tokat attı kaç kez al işte mutlu musun dedi kavga ettiğimizde mutlu musun dedi oraya buraya vurdu bacağını kanadı kıyamam Kapıyı kitle arkamdan gidicem dedi

Bu evden çıkarsan bir daha gelemezsin dedim

Yedi valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…