Niye ki
bazen gerçektende arıza olmak gerekir...
Niçin diye sorabilir miyim
Siz neden böyle oldunuz peki canım
Ben çok çabuk sinirlenirim ama hemen de sönerim
İnşallah kalıcı değildir ayrılığınız. Şükür ayrılamam diyor seni terk edemem ama insan bezer ya kendime dışarıdan bakıyorum da bu yeni halim, gidişatım iyi değil, toparlamam lazım önceden böyle değildim ya
eger senınse geri gelir canım merak etme ...niye gittiki ? yaf adı üstünde geçmişşşşşşşşş neyıne takılcam mutlu olaydı ayrılmazdı yanında ben degılde o olurdukı mantıken yanı :)))
sevgılımı serbest bıraktım geri dönerse benimdir. dönmesse gider alırım onu oldugu yerden.. sevgılım oglum o benım ...
( bunu sana yazdım )
Ben de böyle sıkıntılarım olsun istiyorum . Böyle kaprisler yapayım adam peşimde dolansın öyle kafama göre takılayım falan :44:
her zaman doğru düzgün gitmiyo hayat ve bi adrenalin gerekiyo monotonluktan kurtulmak için.. O yüzden bazen arıza olmak iyidir bencedeşarz olur insan
Öyle de insanda bir kıskançlık oluşuyor ya, acaba daha çok sevmiş midir, unutamamış mıdır, aklına geliyor mudur ay söylerken içime fenalık geldi
Ay çok komik aydebuz kaçmasana anlat bakayım neden dellendin merak ettim valla
İçine kapanıyor böyle yapınca üzülüyor, alınıyor ya ben de bundan korkuyorum. Biz de evlilik düşünüyoruz kısmetse zaten teklifimi de aldım, kendimi toparlıcam cidden korkuyorum öyle olmaktan. Ama üzüldüm böyle hissetmenize de. Çözüm yolları denediniz mi, konuştunuz mu eşinizle?
Aldatma değil de birbirimize bazı yalanlar söyledik, köşeye kıstırdık, yıprattık çok hakaretler, olaylar oldu. En sonunda yıldönümünde ayrılmaya gittim ama o gün eros bizi tekrardan vurdu ve bir şey oldu. En başa döndük sanki Allahım nolur bozmasın diyorum
Senin böyle olman çok doğal o zaman aslında seni bırakması da iyi olmuş gibi bir şey üstüme vazife olmayarak söyledim canım bunu kızmazsın umarım ama madem seni seviyor neden geri dönüyor ki eskisine, eminim çok yıkmıştır bu güvenini, sen arıza çıkarmayacaksın da kim çıkaracak. Sana o güveni vermeliydi sevgilin
Ay çok tatlısın ya çok güldümMeğer duymuyormuşum diyor
Aslında bak o an sana gitme ihtiyacım var dese, ölürüm biterim dese herüf yumuşıcan
Ben zamanla açtım başta beceremezdi şimdi şair mübarek
Tartışmada, aşkta mantık olmaz ki bacım ya o an aklına ne gelirse
ya biz çok kavga ediyoruz bu arada o 31 ben 27 yaşındayız düşünün çocuk gibiyiz
9 aydır birlikteyiz ilk 5 ay benim geçmiş takıntılarımla uğraştık haa bu arada o bana aşıkken ben başkasıyla sevgiliydim ve bu iki adamı aynı masaya oturrtum salağım ben
ama ne hikmetse o ağzını açıp tek kelime etmedi ama ben onun kız arkadaşlarına demediğimi bırakmadım tabi ona da
bi de benim ağzım çok bozuk çok küfür ediyorum ve ona çok ağır hakaretlerde bulunuyorum ya aklınıza gelebilecek en ağır hakareteler, annesine kadra uzatmışlığım vardır yani
ama sonra çok üzülüyorum
bi kez kavga ettiğimizde kan kustu üzüntüsünden ben geber dedim gece 2 de arabama atladım gezmeye gittim
ama o da bana hassas davranmıyor ben aşkım hayatım vs kelimelerini bekliyorum bana söylemiyo
sevgililik ne bilmiyor ve bende çok görüp geçirdiğim için bana yetmiyor
dün ya değiş ya da beni bi daha arama dedim değişmiycem seni de arıycam dedi ama bugün aramadı geri döner o nedenle rahatım
ama artık herkes bizden evlilik bekliyo başlarsak nişan söz vs olacak gibi
biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın
her zaman doğru düzgün gitmiyo hayat ve bi adrenalin gerekiyo monotonluktan kurtulmak için.. O yüzden bazen arıza olmak iyidir bencedeşarz olur insan
sen adrenalin görmek istiyorsan bize gel canım :)) yastıklar havada uçuyor
bizim konumuz sadece bu değil canım son zamanlarda ailesiyle ilgili baya problemimiz kavgamız oldu. uzaklaştı benden hissediyorum. bakışları bile değişti anlıyorum. konuştum tabi hayır sen yanılıyorsun ben seni seviyorum diyor ama aması var işte. kadınlar hissediyor malesef. o yüzden benden tavsiye çenenle ve kötü huyunla uzaklaştırma kendinden sonra toplaması zor olur.
ya biz çok kavga ediyoruz bu arada o 31 ben 27 yaşındayız düşünün çocuk gibiyiz
9 aydır birlikteyiz ilk 5 ay benim geçmiş takıntılarımla uğraştık haa bu arada o bana aşıkken ben başkasıyla sevgiliydim ve bu iki adamı aynı masaya oturrtum salağım ben
ama ne hikmetse o ağzını açıp tek kelime etmedi ama ben onun kız arkadaşlarına demediğimi bırakmadım tabi ona da
bi de benim ağzım çok bozuk çok küfür ediyorum ve ona çok ağır hakaretlerde bulunuyorum ya aklınıza gelebilecek en ağır hakareteler, annesine kadra uzatmışlığım vardır yani
ama sonra çok üzülüyorum
bi kez kavga ettiğimizde kan kustu üzüntüsünden ben geber dedim gece 2 de arabama atladım gezmeye gittim
ama o da bana hassas davranmıyor ben aşkım hayatım vs kelimelerini bekliyorum bana söylemiyo
sevgililik ne bilmiyor ve bende çok görüp geçirdiğim için bana yetmiyor
dün ya değiş ya da beni bi daha arama dedim değişmiycem seni de arıycam dedi ama bugün aramadı geri döner o nedenle rahatım
ama artık herkes bizden evlilik bekliyo başlarsak nişan söz vs olacak gibi
biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın
anlattım az bucuk canım :))9 aman sevmişsede ne olcak şimdi senı seveıyor sen sankı gecmişinde hiççççç delice aşık olmadın hıhhhh herkez sevdide aşıkkkkkda olduk önemlı olan şimdi kım kımın yanında oldugu bence :))) nasıl konuştum ama ....
bu arada arıza kadın baya çokmuşama bizide böle yapan onlarrrrrrrrrrr......
valla o benim bi kere kızlar, arızanın kitabını yazarım hatta
lakin karizmamı ağlayarak çiziyorum.
bazen öyle sinirleniyorum ki hemen ağlıyorum. bugünde aynısı oldu. tartışıyoduk aptal aptal konuştu ağlamaya başladım sinirden, sonra -eeh yeter artık! deyip kapadım telefonu canım istediğinde açarım ancak. 50 tane msj atmadan da cevap vermem hayatta, sürünsün haspa
sen adrenalin görmek istiyorsan bize gel canım :)) yastıklar havada uçuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?