Arka bahçede yılan

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
138
İyi akşamlar herkese. Konum doğru yerde mi bilmiyorum ancak kafamı yeni toparladım korkudan.

İstanbul'da oturuyorum. Bugün iftar sonrası aşağıda çardakta oturalım dedik komşularla. Komşu çocukları oynarlarken birden yılan falan diye bağırdılar biz de solucan görüp şakasına söylüyorlar sandık ancak bir gittik baktık ki yeşilliğin arasında 2 tane yılan var. Neye uğradığımızı şaşırdık sonra komşumuzun eşi öldürdü ikisini de. Ancak yuva yapmış olabilirler mi oraya bilmiyoruz apar topar yukarı çıktık korkuyla ikisi de boyut olarak büyüktü hemde bayağı büyüklerdi. Şu an kapımızı penceremizi açamıyoruz korkudan. İnanılmaz huylandık. Yılan yumurta bırakmış olabilir mi diye düşünüyoruz. Daha önce hiç böyle bir olay yaşamadık bahçede. Ufak tefek böcekler oluyordu. Bahçeyi ilaçlatmayı düşünüyoruz yarın. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu bahçesinde? Nasıl bir önlem aldınız yaşayan olduysa? İlaçlatma kesin çözüm olur mu? İstanbul'da merkezi sayılacak (yeşillik var ama orman falan yok) bir yerde böyle bir şey görmek inanılmaz korkuttu cümlelerimde kusur varsa affola açık açık yazmaya çalıştım.

Ay.. hic sevmem acayip korkarim...

Ilaçlatın ilaclatin. Simdi bile huylandm sizi düşünemiyorim

Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım gerçekten korktum komşular çocuklarının ellerine falan bakmaya başladı ısırık bilmemne olabilir belki diye. Şükür bir şey yok görünürde ancak gerçekten korkutucuydu.

ayyy Allah korusun ama ewet canım böyle şeyleri bende sık duyuyorum.geçen gün ablamın iş yerinde çıktı arabanın ön kısmına girmiş ve boyutu epeyce büyüktü ve bizde merkezi bir yerde oturuyoruz sebebi nedir ki ???

valla bugün 6.3 oldu zaten. bağlantılıysa da yaşadık geçti diye düşünelim.

Evet ben de hissettim bugün depremi. İnşallah geçmiştir, kötüye yormak istemiyorum. Depremi 99'da şiddetli yaşayan dönemin çocuğu olarak o geceyi unutamıyorum. Yeniler eklenmesin hafızamıza..

Ben aslında yazın gelişi ile ortaya çıkarlar bu hayvanlar diye biliyorum ancak gerçekten merkezi bir yer orman falan yok hiç çevrede. Yeşillikler var inşallah yumurta bırakmamıştır. Yanımızdaki apartman sakinlerine de söyledik onlar da ilaçlatmayı düşünüyorlar ama kesin çözüm olabilir mi bilmiyorum. Oturup hava aldığımız bir bahçemiz kalmıştı.

Ay Allah korusun o cehennemi bir daha yaşatmasın...

O eve asla giremezdim sanırım, ilaçlatın kesinlikle ama etrafı iyice didik didik edin otlar büyükse kestirin komple ne var ne yok uyuyamazdım sanırım...

Ay Allah korusun o cehennemi bir daha yaşatmasın...

O eve asla giremezdim sanırım, ilaçlatın kesinlikle ama etrafı iyice didik didik edin otlar büyükse kestirin komple ne var ne yok uyuyamazdım sanırım...

Allah'tan bu akşam hava sıcak değil çok bizde cam pencere kapattık oturuyoruz. İnşallah ilaçlama çözüm olur ancak yan apartmanların bahçelerinden mi geldi acaba diye de düşünüyoruz. 1-2 binayı uyardık da hepsine tüm mahalleye nasıl duyuracağız? Galiba bir daha bahçeye inmeyeceğim. Huylandım kaşınıp duruyorum her yerim kızardı.

Allahım Allahım!!!
En korktuğum, adını bile söyleyemediğim,resmine bile bakamadığım tek şey.
Ben burada korktum!
Geçmiş olsun valla, umarım yumurta filan yoktur, umarım bir daha gelmezler.
Off içim sıkıldı şuan cidden

Sormayın gerçekten bende inanılmaz huylanırım normalde ama görünce tamamen kanım çekildi. Annem bile Karadeniz'de büyümüş kadın alışık çocukluğundan böyle şeylere ama bu muhitte olası çok mümkün olmayan bir şey şaşırdık kaldık donduk resmen ve çocukların farketmesi de korkunçtu allahtan bir zarar görmediler.

Offf ev alma niyetimiz vardı, çok da beğendik, yüksek giriş malesef ama buna rağmen alacak gibiyiz.
Şuan çok huylandım.
Site ortamı, bahçeli yeşillikli filan.
Bildiğiniz soğudum yahu!
Börtü böcek aklıma geldi ama o mahluk hiç gelmezdi. Ne işi var ayol şehirde.
Oy nerelere gideeeem, kaşınmaya başladım.

Bizim özellikle belli aralıklarda ilaçlanır görevli bakımını falan yapar. Bakımsız bırakmayız oturuyoruz çünkü yazları. Gerçekten inanılmaz şaşırdık şehrin ortasında yılan görmeye. Bahçıvan farkedemedi demekki ya da yeni mi geldiler bilmiyorum. Açıkçası yan binalardan gelmiş olması bile daha tedirgin ediyor. İnşallah yumurta falan bırakmamışlardır bıraksalar da ilaç onlara da tesir eder mi hiç bilmiyorum.

inşallah yumurta olayı yoktur.yetkililer buna bir çözüm bulacaktır eminim...çok yağmur yağıyor acaba seller ile beraber ormanlık alanlardan sürüklenip gelmiş olabilirler mi die de düşünüyorum bende ?

Alakası varmı bilmiyorum ama depremle bağdaştırdılar bugün haberlerde. Ama uzmanlar bu konuda ne diyor bilmiyorum

Ormanlık alan çooooook uzak çoooookk. Pis, bakımsız bir bahçe de değil anlamıyorum gerçekten tek bildiğim şu an kaşınıyorum.

Alakası varmı bilmiyorum ama depremle bağdaştırdılar bugün haberlerde. Ama uzmanlar bu konuda ne diyor bilmiyorum
Yılanlar depremi en net hisseden hayvanlarmış. Bugünkü depremle alakalı olabilir. Enerjiyi hissedince yuvalarını bırakıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…