Arka bahçede yılan

Sebebi Istanbulda orman kalmadigi, her yer site adi altinda beton yigini oldugu icin olabilir mi?

Evimde yilan vardı:)) ben hayatımda bu kadar metanetli, sabırlı başka bir hayvan görmedim. Başta korktum ama küçüktü ve bizden çok korkmuştu. Üç ay sonra yakaladık anca, o bizden , bizse ondan korkuyorduk. Kıyamadık öldürmeye zehirsiz olduğunu da öğrenince doğaya saldık.

Yılan fare varsa onları yemek için peşinden gelir, oralarda fare falan vardır ondan yılan görmüşsünüzdür. Ayrıca bahçe sonuçta bulunur öyle yerlerde yılan, ama yuva bakacaksanız, kaya altlarına, gölgelik yerlere falan bakın, oralara yuva yaparlar.

2 gün önce dedem de görmüş şehrin merkezinde yaşıyoruz. Arka bahçede görmüş çok korktum

Muhtemelen çok korkmuşsunuzdur evet ama yılan öldürmek hele yavrusunu öldürmek pek hayırlı değildir böyle bir durumda siz itfaiyeyi arayın onlar gelir yılanı alırlar ve yumurtlayıp yumurtlmadığına da bakarlar

Ayy konuyu okuyunca korktum kendi oda karanlik kendi ayagimdan korktum yilan sandim
Allah yardim etsin bahceain de evinde gorenlere ben deliriirdim sanirim korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…