- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi KomandoYareni
-
Alakası varmı bilmiyorum ama depremle bağdaştırdılar bugün haberlerde. Ama uzmanlar bu konuda ne diyor bilmiyorum
ayyy huylandım valla bende zaten soğuk ürpertici hayvanlar..bi kere hayvanat bahcesinde gördüm bi kaç uyuyamadım.sağdan soldan cıkcak gibi geldi hep.bi an önce halledersiniz inşallahOrmanlık alan çooooook uzak çoooookk. Pis, bakımsız bir bahçe de değil anlamıyorum gerçekten tek bildiğim şu an kaşınıyorum.
Yılanlar depremi en net hisseden hayvanlarmış. Bugünkü depremle alakalı olabilir. Enerjiyi hissedince yuvalarını bırakıyorlarmış.
ayyy huylandım valla bende zaten soğuk ürpertici hayvanlar..bi kere hayvanat bahcesinde gördüm bi kaç uyuyamadım.sağdan soldan cıkcak gibi geldi hep.bi an önce halledersiniz inşallah
Anladık camda açamayacağız artık oFF. Kapatıyorum.Benim köpeğim var, onun hareketlerinden genelde bir sıkıntı olduğunu anlıyoruz hayvan sürekli etrafında dönüp duruyor bize bir şey anlatmaya çalışır gibi. Bugün deprem öncesi de sürekli huzursuzluk halindeydi annem dedi hayırlara çıksın sürekli yerinden kalkıp yanımıza geliyor oraya buraya gidiyordu sonra mağlumunuz malesef deprem oldu. Hayvan içgüdüsüne sonsuz inanıyorum ancak yılanlarda böyle bir şey olduğunu yeni öğrendim bugün.
Anladık camda açamayacağız artık oFF. Kapatıyorum.
off gercekden tedırgın edıcı
arkadas da paylasmıs depremde cıkabılıyor yılan fare ne varsa...
Evimin bahcesıne cıkamam artık iyi oldu soyledıgın
onlem almıssınız bırsey olmaz yarında ılaclama sırketı gelır bırseycık olmazAman fare eksik kalsın şu an gerçekten!
İstanbul mu?Yüksek katta da olsa insan maalesef tedirgin oluyor annem kapıların altına bez koydu önlem için, camlar zaten kapalı. Allah'tan havalar iyi gidiyor serin.
onlem almıssınız bırsey olmaz yarında ılaclama sırketı gelır bırseycık olmaz
Depremle bağdaştırdılar bugün, normal zamanda olmaz sanmıyorum endişe etmeyin benceOfff ev alma niyetimiz vardı, çok da beğendik, yüksek giriş malesef ama buna rağmen alacak gibiyiz.
Şuan çok huylandım.
Site ortamı, bahçeli yeşillikli filan.
Bildiğiniz soğudum yahu!
Börtü böcek aklıma geldi ama o mahluk hiç gelmezdi. Ne işi var ayol şehirde.
Oy nerelere gideeeem, kaşınmaya başladım.
Benim de kedim çok huzursuzdu. Sürekli dolanıp duruyordu. Sonra deprem oldu. Yılanlar toprak altında yaşadıkları için sanırım daha net hissediyorlar.Benim köpeğim var, onun hareketlerinden genelde bir sıkıntı olduğunu anlıyoruz hayvan sürekli etrafında dönüp duruyor bize bir şey anlatmaya çalışır gibi. Bugün deprem öncesi de sürekli huzursuzluk halindeydi annem dedi hayırlara çıksın sürekli yerinden kalkıp yanımıza geliyor oraya buraya gidiyordu sonra mağlumunuz malesef deprem oldu. Hayvan içgüdüsüne sonsuz inanıyorum ancak yılanlarda böyle bir şey olduğunu yeni öğrendim bugün.
Depremle bağdaştırdılar bugün, normal zamanda olmaz sanmıyorum endişe etmeyin bence
Farelerde depremden önce yavrularını falan çıkarıyorlarmış dışarıya.off gercekden tedırgın edıcı
arkadas da paylasmıs depremde cıkabılıyor yılan fare ne varsa...
Benim de kedim çok huzursuzdu. Sürekli dolanıp duruyordu. Sonra deprem oldu. Yılanlar toprak altında yaşadıkları için sanırım daha net hissediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?