Arka bahçede yılan

Alakası varmı bilmiyorum ama depremle bağdaştırdılar bugün haberlerde. Ama uzmanlar bu konuda ne diyor bilmiyorum

Bende Twitter kullanıyorum bugün o tweeti gördüm bir arkadaş da konuya eklemiş 1.ci sayfada. Bağlantısı var mı bilmiyorum ancak tedbirli olmamızda her zaman fayda var. Dün de bahçedeydik böyle bir şey yoktu. Ya da farkedemedik mi bilmiyorum.

Ormanlık alan çooooook uzak çoooookk. Pis, bakımsız bir bahçe de değil anlamıyorum gerçekten tek bildiğim şu an kaşınıyorum.
ayyy huylandım valla bende zaten soğuk ürpertici hayvanlar..bi kere hayvanat bahcesinde gördüm bi kaç uyuyamadım.sağdan soldan cıkcak gibi geldi hep.bi an önce halledersiniz inşallah

Yılanlar depremi en net hisseden hayvanlarmış. Bugünkü depremle alakalı olabilir. Enerjiyi hissedince yuvalarını bırakıyorlarmış.

Benim köpeğim var, onun hareketlerinden genelde bir sıkıntı olduğunu anlıyoruz hayvan sürekli etrafında dönüp duruyor bize bir şey anlatmaya çalışır gibi. Bugün deprem öncesi de sürekli huzursuzluk halindeydi annem dedi hayırlara çıksın sürekli yerinden kalkıp yanımıza geliyor oraya buraya gidiyordu sonra mağlumunuz malesef deprem oldu. Hayvan içgüdüsüne sonsuz inanıyorum ancak yılanlarda böyle bir şey olduğunu yeni öğrendim bugün.

Kızlar bu arada köpeğimi de bahçeye çıkarttığım oluyor bir ısırık falan olsa hemen anlardım değil mi? Veterinere göstermeli miyim? Gerçekten paranoya yaptım?

Anladık camda açamayacağız artık oFF. Kapatıyorum.

off gercekden tedırgın edıcı
arkadas da paylasmıs depremde cıkabılıyor yılan fare ne varsa...

Depremle bağdaştırdılar bugün, normal zamanda olmaz sanmıyorum endişe etmeyin bence

Benim de kedim çok huzursuzdu. Sürekli dolanıp duruyordu. Sonra deprem oldu. Yılanlar toprak altında yaşadıkları için sanırım daha net hissediyorlar.

Geçen hafta eşimsöyledi adamın biri yılan ezdi arabayla diye sitenin içinde değil ama yakınında olmuş olay eskiden müstakil ve daha yeşillik biryerde oturduğum halde böyle bişi hiç duymamışken koskoca sitelerin bakımlarının sürekli yapıldığı biryerde nasıl olur diye şaşırmıştım doğanın dengesini Yok ettik sanırım

Benim de kedim çok huzursuzdu. Sürekli dolanıp duruyordu. Sonra deprem oldu. Yılanlar toprak altında yaşadıkları için sanırım daha net hissediyorlar.

Arkadaşımın balıkları bile tedirgin olmuş diyor ki akvaryumu temizleyemedim bir türlü o kepçeye gelmiyormuş balıklar sürekli kaçışıyorlardı bende en sonunda pes ettim bıraktım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…