- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi KomandoYareni
-
Geçen hafta eşimsöyledi adamın biri yılan ezdi arabayla diye sitenin içinde değil ama yakınında olmuş olay eskiden müstakil ve daha yeşillik biryerde oturduğum halde böyle bişi hiç duymamışken koskoca sitelerin bakımlarının sürekli yapıldığı biryerde nasıl olur diye şaşırmıştım doğanın dengesini Yok ettik sanırım
Hayvanlar muhteşem ya.Arkadaşımın balıkları bile tedirgin olmuş diyor ki akvaryumu temizleyemedim bir türlü o kepçeye gelmiyormuş balıklar sürekli kaçışıyorlardı bende en sonunda pes ettim bıraktım dedi.
Yaaa tavana hamak kuracağim.Evet İstanbul / Avrupa yakası.
İyi oldu aslında. Paldür küldür bahceye cıkıyorum bazen. Dıkkat ederim bundan sonraAy tedirgin ettim sizi de
Hayvanlar muhteşem ya.
Yaaa tavana hamak kuracağim.
Ben de Anadolu yakası, yansın buralar
İyi oldu aslında. Paldür küldür bahceye cıkıyorum bazen. Dıkkat ederim bundan sonra
Hayır yakın bi ildeyiz ama yıllarca Yen'i yerleşim olan biryerde yaşadım meyve ağaçları falan vardı ki asla öyle bişi duymadım şuanki evimse merkezi ve heryer site yani yılan nasıl yollara falan çıkıyorO da mı İstanbul'da ikamet ediyor?
Hayır yakın bi ildeyiz ama yıllarca Yen'i yerleşim olan biryerde yaşadım meyve ağaçları falan vardı ki asla öyle bişi duymadım şuanki evimse merkezi ve heryer site yani yılan nasıl yollara falan çıkıyor
Yılanlar pek sevimli sayılmazlar. Haklısın ama sanırım batıdaki yılanlar çok zehirli olmuyormuş. Yine de dikkat etmek lazım.Yılan sevmem, içgüdüsü yüksek bir hayvan da olsa çünkü bugün yeterince korkuttular beni.Onun dışında evet.
Evet en azından bahçeler mutlaka ilaçlatılmalı. Kaldı ki, ilaçlatma bile fayda etmiyor demekki bazen.
Yılanlar pek sevimli sayılmazlar. Haklısın ama sanırım batıdaki yılanlar çok zehirli olmuyormuş. Yine de dikkat etmek lazım.
Biz ilaçlatmıyoruz. Yazın genel temızlıgı yapılır. Yılan burada coktur ama gormedım yarın gorursem sasırmam lafını ettım ya kesın karsılasırız
Bende karadenizin büyük bi ilindeyim, şehir merkezinde yolun ortasında kocaman yılan geçen hafta gördüm. Şimdi yolda yürürken sürekli sağa sola bakıyorm üff heryer aynı demek ki
Götür köpüşü. Gerçi bir şey olsa o sana bir şekilde anlatırdı bence. Canının yandığını hissederdin.Yani zehirliler mi bir fikrim yok ancak köpeğimi de bahçeye çıkarıyorum şu an tedirgin oldum yarın veterinerine götüreceğim bir baksınlar zarar oldu da anlamadım mı diye paranoya yaptım iyice...
Görmek yeter sanırım daha sokmadan ruhunu teslim eder insanYılanlar pek sevimli sayılmazlar. Haklısın ama sanırım batıdaki yılanlar çok zehirli olmuyormuş. Yine de dikkat etmek lazım.
Aynen aynen.Görmek yeter sanırım daha sokmadan ruhunu teslim eder insan
Götür köpüşü. Gerçi bir şey olsa o sana bir şekilde anlatırdı bence. Canının yandığını hissederdin.
Götür tabii ki. İçin rahat etsin.İşte gözümden kaçtı mı acaba diyorum normalde hissediyorum haklısın canımTedirgin oldum en iyisi götüreyim daha önce böyle birşeyle karşılamadım belki aşısı falan vardır yapsınlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?