- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi KomandoYareni
-
Sanmıyorum. Olsa havlar, huzursuzlanır. Farklı sesler çıkarır.İnşallah bir şey yoktur
Sanmıyorum. Olsa havlar, huzursuzlanır. Farklı sesler çıkarır.
Öyle bir şey olsa köpek haklar onu bence. Durmaz yani.Temas etme düşüncesi bile çileden çıkarıyor yarın yıkayacağım bir güzel
Can ve mal kaybı olmaması çok güzel.ay şimdi çok kötü oldum. öncelikle Allah hepimizi bütün felaketlerden korusun. bugünkü depremi İzmir'de hissettim, evimde değildim ama bi ofisteydim ve inanılmaz şiddetliydi. ofisteki kızı sakinleştirmeye çalışırken kendim pek birşey anlamadım, korkmaya da zamanım olmadı. neyse ki bizim evimizden o şiddette hissedilmemiş en azından, kayalık zemindeyiz. yani böyle durumlarda mantığı devreye sokmak lazım, 6,3 şiddeti enerji boşalması adına iyi oldu bir yerde ama... ay bilmiyorum ya rahatsız oldum şu an. ilaç falan birşeyler bakın bari de kurtulun o yılanlardan.
Topragin altina sinyal veren bir cihaz yerlestiriliyor. Bu sinyal yilan akrep vs.. tarzi seyleri uzak tutuyor. En etkilo cozum. Fakat fiyat bilmiyorum. Internette bilgi vardir ama.İyi akşamlar herkese. Konum doğru yerde mi bilmiyorum ancak kafamı yeni toparladım korkudan.
İstanbul'da oturuyorum. Bugün iftar sonrası aşağıda çardakta oturalım dedik komşularla. Komşu çocukları oynarlarken birden yılan falan diye bağırdılar biz de solucan görüp şakasına söylüyorlar sandık ancak bir gittik baktık ki yeşilliğin arasında 2 tane yılan var. Neye uğradığımızı şaşırdık sonra komşumuzun eşi öldürdü ikisini de. Ancak yuva yapmış olabilirler mi oraya bilmiyoruz apar topar yukarı çıktık korkuyla ikisi de boyut olarak büyüktü hemde bayağı büyüklerdi. Şu an kapımızı penceremizi açamıyoruz korkudan. İnanılmaz huylandık. Yılan yumurta bırakmış olabilir mi diye düşünüyoruz. Daha önce hiç böyle bir olay yaşamadık bahçede. Ufak tefek böcekler oluyordu. Bahçeyi ilaçlatmayı düşünüyoruz yarın. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu bahçesinde? Nasıl bir önlem aldınız yaşayan olduysa? İlaçlatma kesin çözüm olur mu? İstanbul'da merkezi sayılacak (yeşillik var ama orman falan yok) bir yerde böyle bir şey görmek inanılmaz korkuttu cümlelerimde kusur varsa affola açık açık yazmaya çalıştım.
ay şimdi çok kötü oldum. öncelikle Allah hepimizi bütün felaketlerden korusun. bugünkü depremi İzmir'de hissettim, evimde değildim ama bi ofisteydim ve inanılmaz şiddetliydi. ofisteki kızı sakinleştirmeye çalışırken kendim pek birşey anlamadım, korkmaya da zamanım olmadı. neyse ki bizim evimizden o şiddette hissedilmemiş en azından, kayalık zemindeyiz. yani böyle durumlarda mantığı devreye sokmak lazım, 6,3 şiddeti enerji boşalması adına iyi oldu bir yerde ama... ay bilmiyorum ya rahatsız oldum şu an. ilaç falan birşeyler bakın bari de kurtulun o yılanlardan.
Topragin altina sinyal veren bir cihaz yerlestiriliyor. Bu sinyal yilan akrep vs.. tarzi seyleri uzak tutuyor. En etkilo cozum. Fakat fiyat bilmiyorum. Internette bilgi vardir ama.
Bende geniş bahçeli bir evde oturuyorum. Yılan vardır korkusu ile bahçeye çıkamıyorum. Şimdi asla çıkamam, uyurken korku ile uyuyorum. Mecbur havalandırıyorun evi girmiştir diye ay şuan çok korkuyorum.allahtan görmüşsünüz birde çift demek ki 2 taneyse. Bende ilaçlatıcam temizlendi bahçe ilaçlanmadı.
İyi akşamlar herkese. Konum doğru yerde mi bilmiyorum ancak kafamı yeni toparladım korkudan.
İstanbul'da oturuyorum. Bugün iftar sonrası aşağıda çardakta oturalım dedik komşularla. Komşu çocukları oynarlarken birden yılan falan diye bağırdılar biz de solucan görüp şakasına söylüyorlar sandık ancak bir gittik baktık ki yeşilliğin arasında 2 tane yılan var. Neye uğradığımızı şaşırdık sonra komşumuzun eşi öldürdü ikisini de. Ancak yuva yapmış olabilirler mi oraya bilmiyoruz apar topar yukarı çıktık korkuyla ikisi de boyut olarak büyüktü hemde bayağı büyüklerdi. Şu an kapımızı penceremizi açamıyoruz korkudan. İnanılmaz huylandık. Yılan yumurta bırakmış olabilir mi diye düşünüyoruz. Daha önce hiç böyle bir olay yaşamadık bahçede. Ufak tefek böcekler oluyordu. Bahçeyi ilaçlatmayı düşünüyoruz yarın. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu bahçesinde? Nasıl bir önlem aldınız yaşayan olduysa? İlaçlatma kesin çözüm olur mu? İstanbul'da merkezi sayılacak (yeşillik var ama orman falan yok) bir yerde böyle bir şey görmek inanılmaz korkuttu cümlelerimde kusur varsa affola açık açık yazmaya çalıştım.
Amin, inşallah. yani Allah göstermesin.Yarın ilaçlama firmasını arayacak apartman yöneticisi. Gerçekten sormayın aslında depremle pek bağdaştırmak istemedim düşüncemi çünkü dediğim gibi 99 depremini an be an hatırlıyorum 2 hafta arabada yattık, sonrasında annemler beni eve ısındırmaya çalıştı kıyametleri kopardım eve girmedim. Zamanla alıştım tabi, ancak hala da o an bakakaldığım holün ışığına bakınca aklıma gelir, atlatabilmiş değilim. İnşallah bir daha yaşamayız.
Ve baya bir alana etki ediyor bunlar diye hatirliyorum. Anneannemler ve komsulari falan yaptirmisti. Sicaklar gelince artti her yerde yılanlarÇok teşekkürler bilmiyordum bunu hemen bakacağım. Süper vallahi.
küçükken koyle yilan sıkıstirmisti beni. tuvalette(koyde tuvaletler disarda olur)
o gundur bende cok korkarim ama nihayetinde onada cani veren Allah..
dogrumu bilemem ama ben oldurmezdim. yuva yaptiysa yavrulari yicek arayacaktir mecbur. süt kokusuna gelirler, DİKKATLİ OLUN. YILANLARIN ÖCÜ KORKUNÇ OLURRRRRRRRR...
şaka şaka
yinede uzuldum. evinize girmezdi ki..
o bizden daha cok korkardi. ciftlesmek icin gelmislerdir, kizan donemiyse eger..
Ve baya bir alana etki ediyor bunlar diye hatirliyorum. Anneannemler ve komsulari falan yaptirmisti. Sicaklar gelince artti her yerde yılanlar
Kesinlikle ne olur ne olmaz. Ve bu yılanlar artik sehir icinde bile cirit atiyorlar. Kac defa gordum. Bu kadar merkezi yerlerde olmaz normalde.Şu sizin dediğiniz sistemi anneme söyledim yarın bunu da konuşacaklar her daire üstüne düşeni yapsın ya çocuklar var Allah korusun zarar görebilirler.
Bahçede çocuklar da oynuyor, zehirli mi ne çeşit yılanlar bilmiyoruz çocuklara zarar verebilirlerdi. Köyde olması alışılagelmiş bir şey tabi ama şehirin ortasında nasıl oldu anlayabilmiş değilim.
Tam yılanların doğaya çıkış, yumurtlama ayları.
Ülkemizdeki yılan türleri öyle öldürücü felan zehirli değil kızlar. Hele ki şehirdekiler...
Normal tarla yılanları. Zaten bizim onlardan tırstığımız gibi onlarda bizden tırsarlar kaçarlar.
Isırma sokma gibi bir durumları olmaz, olsa bile zehirleri olmadığından önem teşkil etmez.
Aslında öldürülmese ilaçlatmasanız iyi, doğa dengesini korumak adına.
Ama sizde haklısınız soğuk hayvan işte. Birçoğumuz korkuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?