Arka Sıradakiler Fox Tv

kızlar özett :)))))))

Buket, oynadığı oyundan pişman olur ve Oktay'la evlenmekten son anda vazgeçer. Oktay, Gamze'ye yeniden sevgili olmayı teklif eder. Oktay'ın teklifini bir an bile düşünmeden kabul eden Gamze çok mutludur. Oktay ve Gamze'nin barıştığını gören Saffet ise yıkılır...
ıbo babası işten çıkarılınca çalışmaya karar verir. Kemal'in yardımıyla kitap satmaya başlarken babası Süleyman bunalımdadır. ıbo, babasının bu halde olmasına çok üzülür ve eski patronundan hesap sormaya gider. Ancak babasının işten çıkarılma sebebini öğrendiğinde, ıbo çok büyük bir hayalkırıklığı yaşar...
Can, Sanem'i takip etmeye devam eder. Dizdar ve Rıza, Sanem'i bir daha rahatsız etmemesi için Can'ın peşine düşer. Can, Dizdar ve Rıza'nın tepkisiyle karşılaştığında paniğe kapılır...
Ali ve Memo, Derman tarafından kuyudan çıkarılır. Bu olayın üzerine kuyunun kapağına kilit taktıran Derman, eski arkadaşlarını kuyuda sakladığı sır yüzünden şüphelendirmemeye çalışır. Onları kuyuda hiçbir şey olmadığına inandırdığı bir anda Saffet ve tayfası, tuhaf bir durumla karşılaşırlar. Diğer yandan Memo ve Ali kuyunun duvarında yazılı olan şifrenin anlamını çözmek için uğraşır...
Zehra, yengesinde kaldığı bir akşam Kemal'in haberi olmadan dışarı çıkar ve Burak'la buluşur. Ekin'den ayrıldığını söyleyen Burak'la sevgili olmayı hayal eden Zehra, Burak'ın aşağılayıcı davranışlarıyla karşılaşır. Aralarında büyük bir gerilim yaşanırken ıbo bu duruma tanık olur. Zehra'yı Burak'a karşı korur. Zehra ıbo'nun kendisini Burak'a karşı savunmasından çok etkilenir. ıbo ise Zehra'dan beklemediği bir davranışla karşılaşır ve şoke olur...

Arka Sıradakiler heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar 19.45'te FOX'ta!

aaa :1shok: nasıl yani yaa oktay bukete evlenelim dedi ama bu ket daha bırakmaz ki onu yapışkan şey .. bu yorumu okuyunca şok oldum valla hele zehraya pes valla bu kız iyice çığırından çıktı ..klava:

yaa ben öper die düşünüyorumm başka naparkii :1shok:

buket vazgeçer oktayda gamzeye kalırr :hihoyyyt:

ya keşke öyle olsa artık kavuşsalar yaa :1hug: sibellede ibo barışsın aslımla dizdar çıksın idil rızaya aşık olsun ( çıyan nolucak ) özgede pamuku sevsin sırnaşık şey gökten 3 elma düşsün mutlu so olsun yaa ...

idil kim kızz
irem mi :)))

hee kız irem irem kaydirigubbakcemile3 idil nerden çıktı anlamadım ya hihoyyyt

ya ben dizilerde mutsuz sona dayanamıorum çok çabuk etkileniorum..iyi şeyler olsun zaten biz gerçek hayatta zor şeyler yaşıoruz bari dizilerde iyi şeyler olsun kötü şeyler oldukça içim daha da kararıyo :çok üzgünüm:

aynen benimdee yaa dizilerde gerçek hayattaki kadar geriolar
fragmanı gördümde oktayla gaze mutlu mutlular bende mutlu oldumm :))) sonra diyorum ki bana noluosaa :)):roflol:

ben demiştimmmmmmm delikafadulden zehra ibo yu öptü..haftaya anası ölüo heralde kemal hoca ölmiceğine göre ibo ya aşık olcak zihraa

yuhhh dorum yani ibo zehraya kardesim dıo zehra onu öpuoooo:1shok:

gelecek bölümde umarım kemal hoca ölmez. annesi ölüyor bence de. kemal hocanın cenazede olmaması ve öğrencilerinde üzgün olması kafa karıştırıyor.
zehra azdı azdı başını yedi sonunda.
bakalım ölen kim ve artık uslu kız olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…