Arka Sıradakiler Fox Tv

ya o kuyuyu gösterirken çalan müziği duyunca korkuyorum ben ....evdede yanlızdım....ille bi gerilim koycaklar he ...

bebişimm benceee kemal hoca ölmüour fragmanda bilerek göstermediler bence..

kızlar yeni bölüm :))))
Seval, Buket’i Amerika’ya götürmeye karar verir. Buket bu karara itiraz etmez, ancak Buket’in aklında başka bir plan vardır...
Saffet ve tayfası sarnıçtaki sırrın peşine düşerler. Derman’a açık açık orada ne sakladığını sorarlar. Derman arkadaşlarını atlatmaya çalışırken; diğer tarafta birtakım adamlardan kaçmaktadır.
ıbo, Zehra ile aralarında yaşananlardan rahatsızdır. Okulda Zehra’yla karşılaşmamaya gayret eder. Zehra ise tam tersi ıbo’ya duyduğu düşmanlığı bir tarafa bırakmış, ıbo’yla yakınlık kurmaya çalışmaktadır.
Gamze ve Sibel, Can’ın gizli niyetini bilmeden Sanem’le arkadaş olmasına yardım ederler. Sanem arkadaşlarının ısrarları sonucunda Can’la tanışıp sohbet etmeyi kabul eder. Can rolünü iyi oynarken Sanem, Sibel ve Gamze sadece kendilerini değil, tüm Arka Sıradakiler’i etkileyecek büyük bir tehlikeye yaklaştıklarından habersizdirler...

Arka Sıradakiler heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar 19.45'te FOX'ta!

oooooo bayağı güzle bu bölüm kerem bitti can başlıcak demekki illa bişe olacak

ay dün çok duygusal bir bölümdü yaaaa!
zehraya gıcık oluyorum ama annesinin öldüğünü öğrendiği sahnede koptum resmen. senağlama senağlama senağlama
o kuyudaki küçük kız kim acaba? derman kimi tutuyor orda. adamlardan öldüresiye dayak yedi. ağzını açmadı.
can'ın kim olduğu ortaya çıkıyor. mavi sakal 2. barışın telefonda konuştuğu kişi can. sanemin sevmemesinde var bişey demiştim.
zehra yine yaptı yapacağını herkesin içinde gitti ibo ya sarıldı. klava: saf çocuk annesi öldü ben onu kurtardım tek yakın davranan benim o yüzden sarıldı diye düşünür. bu iyiliği yüzünden nazan da sarmıştı.
gelecek bölüm acayip.
oktay ve gamze kimden kaçıyor?
gıcık zehra ve iboyu kitap satarken sanem ve gamze görüyor.
can ve barışın planı ne?
ve en can alıcı nokta saçı görünen morgtaki kız kim? :uhm: buket olduğunu düşünmüyorum saç rengi tutmuyor.

belki zehranın iboya yakınlaşması sibelin tekrar iboyla barışmasına neden olur kaybetme korkusuna kapılırsa eğer
bide morgdaki kızı bendee çok merak ettim şöyle tahmin ettim hani buket kayıp ya ölü bi kız bulunmuştur ve onlarda teşhis için gitmişlerdir belki :sm_confused: çünkü buketin saçları o kadar kızıl değil gibi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum

bugün sabah 6.45 te fox ta arka sıradakilerin ilk bölümlerinden biri vardı. kemal hoca gelmeden önce.
ne kadar da asilermiş yahu şimdi bal gibiler zehra hariç.
dizi 7 de bitti. sanırım 6 da filan başlıyor.

cnmm bende cok duygulandım zehranın annesinin öldüğünü ögrendiği sahnede senağlama
haftaya gamzele oktayın kmden kaçtıgını bende cok merak ettim
can da ne yapcak acaba bizmkilere

kızlar yeni bölümmmm

Saffet ve tayfası sarnıçta gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerler. Büyük uğraşları sonucunda nihayet sarnıcın duvarındaki şifrenin anlamını çözmeyi başarırlar. Diğer tarafta Derman onu kaçıran adamlar tarafından şiddetle sorgulanır...

Kemal kardeşini, Zehra annesini kaybettiği için yıkılmıştır. Zehra teselliyi ıbo’da ararken Sanem ve Gamze, Zehra ve ıbo’nun arasında bir ilişki olduğundan şüphelenirler. Zehra annesinin ölümünü kaldıramadığı için Kemal’in yanından ayrılıp ülkeyi terk etmeye karar verir...
Seval kızı Buket’i bulabilmek için Oktay’dan yardım ister. Oktay Buket’in kaybolmasından kendini sorumlu tutarken Cüneyt Buket’in arabasına ulaşır. Seval ve diğerleri Buket’e yaklaştıklarını düşünürken, Cüneyt’ten gelen yeni bir haber bütün umutları suya düşürür. Cüneyt Buket’in tarifine uyan bir cesetin teşhisi için Seval’i morga götürür...

Arka Sıradakiler heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar 19.45'te FOX'ta!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…