Arka Sıradakiler Fox Tv

malibucum gelecek bölümde oldukça heyecanlı geçecek. benim en çok merak ettiğim o sarnıçtaki küçük kız kim? ve barış can'dan ne istiyor?
morgdaki kız buket değil bence de saç rengi buketin daha açık.
zehra dan kurtuluyoruz sonunda kaydirigubbakcemile2
ama gerçekten rolünü çok iyi yapıyor bu kız.

ayyyyyyyyy ben izleyemedim bu hafta malum kumanda kavgası vardı evde kaydirigubbakcemile

evet zehra gerçekten ii rol yapıo canım kötüü oynamak her zaman dah zor alkisalkisalkis
can ne yapcak bende cok merak ediyorum
ayrıca o kızıda oraya koymuslar ya onlar bakarken ben korkuyorum vala :)))))

Son düzenleme:
duygucum özetinde dio ki yurt dışına gitmeye karar verir o sebeple tatlımm zemuszemus

her sabah eski bölümlerini veriyorlar.
kahvaltı yaparken izliyorum.

ayrıca o kızıda rayakoymuslar ya onlar bakarken ben korkuyorum vala :)))))
malibucum bu cümleni anlamadım canım.

canım hani kız var ya kuyuda
onlar bkarken ben korkuyorum demek istedm :))))

bu dizi önceden öğrenci dizisiydi şimdi polisiye oldu resmen. valla her bölümü izlediğimde gece uyumaya korkuyorum.kuyu muyu rüyalarıma gircek diye. bi arada mavi sakaldan korkuyodum.

bu arada sanırım barış canı kullanıyo. okula silahlı saldırı yaptırcak sanırım.

bende geriliyorum vala :))))
ama gerilmekte hoşuma gidio ki izlemekten vazgecemiorm :)))) kaydirigubbakcemile2

bende geriliyorum vala :))))
ama gerilmekte hoşuma gidio ki izlemekten vazgecemiorm :)))) kaydirigubbakcemile2

evet aynen valla. kocaman kadın oldum hala korkuyom ya
delikafadulden

zehra ibo için kalacak sanırım.
ama şu kuyudaki küçük kız kim merak ediyorum.
ve barışın planı ne acaba? hastaneden kaçacak doğru gamzeye, saplantı oldu çocukta valla.
benim en çok merak ettiğim kimler sınavı kazanıp üniveristeye gidecek.

bu dizi gerçekten çok acayip bi dizi yaa senaristin hayal gücü baya gelişmiş hiç öbür dizilere benzemiyo her bölüm yeni bi olay çıkıyo karşımıza ben izlerken hiç sıkılmıyorum valla her bölüm başka heycanlı geçiyo

ben haftalardır izleyemiyorum
ne var ne yok çok merak ediyorum
ama burdaki bütün sayfalarıda okumaya vaktim yok
bu durumda yapıcak bişeyde yok
ben yine merak etmeyle meşgul oliyim o zaman delikafadulden

kızlar acaba iboyla zehra çıkmayamı başlıcaklar çünkü sibel ablasının işyeindeki o adamla yakınlaşıcak galiba yani o adamın diziye dahil olacağını düşünüyorum ben
e bu durumda sibel başkasıyla olunca iboda belki zehraya yakınlaşır
istemiyorum ben öyle olmasını zehrayla ibo yakışıyolardıı

valla ne film oldu bu dizi
bu ne entrika böyle
bencede okul olmaktan cikti
okul bu yil bitecek diye diziyi bitirmeyip herkesin yeni hayatlariyla devammi edecekler acaba cok merak ediyorum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…