Arka Sıradakiler Fox Tv

kızlar bence son bölüm felaket baydı..
aynı sahneleri çok uzattılar
hele barışla hocasının o kompasizyon gibi geçen up uzun konuşmalarında fenalık geçirdim
sırf sonunu merak ettiğim için ve kaçırmamak için izledim
bukadar beceriksiz türk poliside olamaz dı herhalde
sezon finailin en heyecanlı kısmı yine dizinin en son kısmıydı
onun dışında çok bayan sahneler vardı bence ya gereksiz uzatmışlar..

sizce zehra dışında kimler vurulduu??
bence iboya ve oktaycığıma 2 tane sıktı.
ettimi 4.
bir tane özgeye ve saneme ettimi 6 en sonda kendisine sıktı bittii işdee. 7 oldu bitti işdee.
psikopatın önde gideniii yaaaa bu barışşş
okaty ve emniyet müdürü erdemin yüzünden oldu son olay.

hakikaten çok gereksiz uzatıldı ya aynı şeyi döndür döndür izledik polisler bu kadar beceriksiz mi ya allah aşkına? o kadar zaman beklenirmi? ayrıca sibel neden son sahnelerde yoktu msj gelmişti telefonuna. kısaca heyecanlı olan son sahneydi gerisi oyalamacaydı.

Gamze vurulmuştur tek yine yenidenkaydirigubbakcemile3
Her sezon finalında vuruluyor nasılsa:roflol:
Adetten olmuş artık Yada barışCADIARZU
Sadece bir kişinin vurulduğunu düşünüyorum
Diğerleri yanıltmaydı sadece:ecrin_bebek:
+
Birde bu dizideki abartılar beni öldürecek:mymeka:
Saçmalamak için ellerinden ne geldiyse yaptılar..-tatlicadiarzu-
Birde O kadar saat beklediler hiçbirinin çişi gelmedimi yahu dedikki
pamuk zavallım altına yaptı:uhm:
Bütün karizma yerlerde:çok üzgünüm:
Başroldekilerin ise hiç tuvaleti gelmedi hay maşallah onlaralaelaelaelaelae
Birde sibelin ablasının patronu ne kadar çirkin
Hem zengin , hemde yakışıklı kızlar etrafında pervane demezmi ablası birde
hay allahım ya:mymeka:
İbonun beni vur beni vur demesi beni öldürdü gülmekten ya kaydirigubbakcemile3
Hiç güzel oynıyamadı:roflol:
Evet sezonuda böyle bir şaçmalıkla kapattık , hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:

hepsi vurulduysa oradaki polisler ne yapıordu bir zehra vuruldu .diğerleri barışı etkisiz hale getirmek için sağo sola atılan ateşti
yeni sezondA ESKİ VE YENİ OYUNCULARLA GELİYORLAR
içlerinde diziden ayrılıp yeni proje olmak istiyende ya ünüversite okumaya gider yada vurulup öldürüllür ne kolay bu sezon finallerini çekmek

bence guzel bır sezon fınalıydı. Abartıda vardı tabı. Polısın saatlerce beklemesı sacmaydı. Oktaydan ıcerı gırmek ıcın daha ıyı bır plan bekledım. Saffetle ıkısı keremın babasını ıyı alt etmıstı. Kapı acıldıgı anda polıs harekete gecebılırdı.

sacma olan bısey daha barıs ve canon kıyafetı nasıl bırbırıne oldu? Bırı kısa sısman bırı uzun. Ve hemsıre onu nasıl barıs sandı? Pamuk yazık amma korktu. Ama gamzeye helal olsun. Kendını one attı. Vurulan sadece zehra. Hepsı vurulana kadar polıs devreye gırer. Buket ıyı yaptı. devran alıyeyı kacırdı. Cok heyecanlı bıttı. En cok merakla bekledıgım dızı arka sıradakıler.

sezon finali cok güzeldi cok begendmm
abartılar vardı ama yinede heyecanla izledm bravo vala

ben dün gece izleyebildim sezon finalini. genel itibariyle başarılı buldum. bence sınıfta rehin kalanlar sahneyi çok güzel hissettirdi. rüyalarıma girdi ya.
yine gamze yüzünden işler mahfoldu. polisin dediğini yapsaydı kimse zarar görmeyebilirdi. ama o herzaman artislik ve kahramanlık peşinde. işallah o vurulmuştur da diziden çıkar.
ben de merak ettim o kdar saat orda durup çişleri gelmedimi diye.
sibelin ablası da çok basit bi kız bence. adamı kendine aşık sanıyo ama bence patronu sibele askıntı olacak ve ablasıyla bunun arası açılacak
barışın kaçtığı hastanede güvenlik o kadar gevşek olamaz, ayrıca Türk polisi bu kadar beceriksiz değildir. o yönden saçmaladılar.
barış da vurulsa da çıkmasa bi daha. o ne sıkıcı manyak konuşma. sesi de anlaşılmıyo. sinir bir tip.
bu aliye olayının arkasından ne çıkacak bilemiyorum. men alive diye heyecan yaratmaya çalıştılar çok güldüm valla. aliye deyince.

Sezon finalini izleyemedim bir türlü
Ben de severek takip ediyorum.. Güzel mesajlar veriyor gençlere..

ben bayılıyorum hiç kaçırmıyorum yeni sezonda neler olucak çok merak ediyom arka sıradaki takipçileri konuşalım

arka sıradakiler bugün başlıo alkisalkisalkisalkisalkisalkisbakalım kim ölecek neler olacak

kızlar izleyen varmı ben yarısında başladım izlemeye anlamadım pek bişi kim öldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…