bende bayağıdır ilk kez bu akşam izledim sıkıldım izlerken ya helede oktayla gamze ilişkisi annesinin başka adama para hırsı yüzünden aşık olması yok mu? beni deli ediyo ya o ne öyle uuff iyice sıktı..bu arada zehranın gözü hala iboda..salak ibo ya farkında değil yada işine geliyo..saffet zavallım gamzenin anasına bakıyo ne utanmaz kadın...bu bölümde gamzeyi ezilmekten kurtardı..oktay desen gamzeye bişey olcak diye korkuyo ee bee salak söyle sende gamze kendine dikkat etsin dizi işte artık iyice sıktı..tek neşe veren okuldaki başkanlık kavgası yapan iki salak...hehehsositososito
kemal hoca geri döndü :sm_cool:
suna hoca ne kadar gıcık bir kadın. herşeyi ben bilirim havasında.
suna=zafer
salak zehra yine burakla beraber. parasının hesabını bilmiyor yanında tomarla para taşıyor. birde burağa veriyor parayı say diye. o da çantasından yürüttü.
gamzenin annesinin evleneceği menderes beyin kızın gamzenin sınıfta gıcık olduğu pınar çıktı. ikisini birarada düşünemiyorum.
yadigar gerçek hayatta kaza geçirmişti. dizide o yüzden yoktu. geri dönünce diziye konu olarak almışlar.
Son bölümü şimdi izledim
Eylem yapma kısmı çok saçmaydı
Kendilerini birşey sanmaları
Bu ne ya küçük dağları bunlar yarattıda büyük dağları beğenmemeleri
Çok çok gıcıktı
Bunlar mı liseli , pehh pehh
Hiç okumakta gözleri yokki
ben internette yadigarın gerçekten kaza geçeirip yeni yeni adım atmaya başladığını okumuştum. gerçekten kaza geçirmiş ve ölümden dönmüş. hiç yürüyemiyormuş yeni yeni başlamış. o yüzden yokmuş bikaç sezondur.malesef ki gerçekten hasta Allah şifa versin. internetten arattırırsanız bulursunuz muhakkak
ne zamandır yazamadım. kemal hocanın sınıfa tekrar dönmesi iyi oldu.
ama oktay gerçekten öldümü şimdi. senağlama ben inanamadım. cesedi bulunmadığına göre bir umut var hala.
gamzenin annesi bile yumuşadı.
zehra ve gurubu ile arka sıradakilerin arasındaki soğukluk umarım kalkar.
loran yakalandı mercan kurtuldu. bakalım bundan sonra ne olacak.
yadigar trafik kazası geçirmiş bu yüzden diziden baya bir uzak kalmıştı. ama dizide tekerlekli sandalyeye rol icabı mı oturuyor onu anlamadım. bende haberlere bir bakayım. Allah acil şifa versin. çok kilo almış sanırım kullandığı ialçlardan ve hareketsizlikten oldu.
:çok üzgünüm:
kızlar bence oktay ölmedi ya
saffet çok rahat tavırlar sergiliyor
sanki bişeyler biliyor gibi
bence oktayı kurtardı
zaten oktayı izliyordu
denize atıldığını gördü
ve loran ve adamları gittikten sonra kurtardı onu
nasıl ama :hulya:
olabilir ama neden saklıyor ki. gamzeyle yaptığı konuşmada oktay için üzüldüm senin üzülmen beni de üzer dedi. okula aniden dönmeside garip. acaba bundan yarralanıp gamzeye mi yaklaşacak?