Arka Sıradakiler Fox Tv

sonunda başladı. güzel bir başlangıç yaptılar sezona.
barışın ölmesi iyi oldu. sıkmıştı artık. buketin ölmesi de iyi oldu. ama buketin ölüp keremin sağ çıkması tuhaf geldi. tek gözlü şeytan.
zehrayı sevmiyorum ama kurtulmasına sevindim.
aliye ye ne oldu merak ediyorum.
o köydeki dava nedir diziyle ne ilgisi var anlamadım.
haftaya sevgililer kavuşuyor. ama sanırım sibel boğulma tehlikesi atlatacak.

bu diziyi bir öğretmen olarak çocukların izlemesini sakıncalı buluyorum orda okul hayatını öğretmiyorlar o çocukların hiç ders çalıstıklarınıda görmedim alakasız formalar giyiyorlar kocaman adamlar kızın çocuğu var birinin nişanlısı var kızın saçlar sarı ya biz lise öğrencilerinden bahsediyoruz o kadar olay...bıçak bilmem nee...okulda sadece belli başlı öğrencileer üzerinde duruluyor...sanki lisede aşık olmak mecburiymiş gibi çocuklara zorla lise çaglarında aşık olmayı savunuorlar....hiç bilim ilim namına birşey yok dizide bak bu yaşlarda ibo ve sibel gibi ol tamam mı kızım ya da oktay kadar maço ol ilişkiye gir falan bunlar çok normal ve öğretici şeyler...sadece bu kadar öğretici olduğu savunulduğu için bazı bölümlerine baktım evt yer yer güzel msjlar verilmiş ama kesinlikle bizim istediğimiz öğrenci modeli değil bunlar artık herkes gözlerini açsın biz çagdaş kendinden emin geleceğe umutla bakan kendini ilme fene adamış bireyler yetıştirmek istiyoruz ama lisedeki ortamlarımız o kadar kötüki ben kaç öğrencimden oktayı gamzeyi örnek aldıklarını... onlar asla model olamazlarrr

kızlar dizyi kaç haftadır izleyemiyorum nasıl ilginç gelişmeler varmı
geniş aile daha eğlenceli geliyo

Dizi bu sene daha gıcık olmuş
Ben 2 bölüm izledim sinir oldum:umursamaz:
Yani dizdar ve diğer 2 arkadaşı marmarise gidiyorlar başlarına gelmedik kalmadı
Ne sıkıcı ne gıcık deli ediyorlar insanı:mymeka:
Birde dizide İçmeler lafı çok geçiyor
tamam anladık dizi marmaris içmelerde çekiyorlar niye durmadan vurguladıklarını anlıyamadım..kafamçokkarıştı
Bende tatile marmaris içmelere gittim tühh bir denk gelemedik ekiplekaydirigubbakcemile3
Birde zehra bu sezon çok güzelleşmiş:lepi:

gelişme var olmazmıı
diziye mercan ve loran isimli köyden birileri girid
mercan lorandan kaçtı loran merrcanın babasını öldürdü onunla evlenmek için mercan kaçıınca oktay ve tayfasıyla yolları keşisti
kemal hocanın tayini orduya çıktı
en sonki bölümde de loran ibo oktay üçlüsü yuvarlanıyorlardı yerde ve silah patladı ama kimde patladı belli değil

yani anlayacağın barış öldü şimdide loran çıktı :)

tabi su kolejli keremi de unutmayalım loran+kerem dizinin yeni mavi sakalı..

ya bu sibel hangi bölümü kazandı
maaşallah o kadar olay arasında da bir de yıldız teknik kazanmış.)) ama bölümü nedir
birde enden bunlar bir daha okula gidiyorlar.mezun olmadılarmı

ya bu sibel hangi bölümü kazandı
maaşallah o kadar olay arasında da bir de yıldız teknik kazanmış.)) ama bölümü nedir
birde enden bunlar bir daha okula gidiyorlar.mezun olmadılarmı

resterasyon bölümünü kazandı sibel
mezun olacaklardı ama kemal hoca okula dönün hem çalışıp hem össye hazırlanılmaz dedi
tayfada bu nası olcak dedi
sizi sınıfta kalmış olarak göstercez devamsızlıktan denildi yani anlıycan sınava giremeyenler tekrar okuyolar kemal hocaya verdikleri söz için

benimde anlamadığım şu eda nerde diğer kılzar nerde onlarıda en azından gösterebilirler mercanı ve loranı göstereceklerine onları mrk ediyoz onları gösterin dimi ama

Yadigar geldi sonunda zemuszemus
çok özlemiştim. kilo almış biraz. geçirdiği trafik kazasını diziye yansıtmışlar.
ama gerçekten tekerlekli sandelyade mi rol mü anlayamadım. çok ayrı kaldı diziden.
aslı ve adını unuttum şişman bir kız vardı nerde onlar :uhm:
bir üvey baba vakası ile karşı karşıyayız. akannehir
gamze nin annesi evleniyor çok lazımmış gibi.
ibo da çok saf hala zehraya inanıyor.

kızlar dizinin sonunu kaçırdım gamze annesini takip etti taksiden indi ve ordan sonrasını izleyemedim..

yadigarın gelişine bende sevindim ama gerçektenmi sandalyede yoksa rol içinmi anlayamadım.. dilerim rol icabıdır.. belki özürlülerin sorunlarınada değinmek için böyle düşünmüşlerdir

gamzenin annesi menderes beyle cafe de otururken gamze bunları gördü. annesinin menderes beyle kendisini evlendireceğini sandı ve sinirlendi. okula döndüğünde annesi arayıp akşam eve erken gel seninle konuşacağım dedi. eve gittiğinde adamı görünce ben bu adamla evlenmeyeceğim dedi. anneside kızım dur sen değil ben evleneceğim dedi. gamze şok oldu ve bitti.

kemal hoca ayrıldımı

hayır başka bir ile tayini çıktı. bir süreliğine yok.

teşekkür ederim canım .. bence bu durum gamze için iyi olucak bari annesi biraz sakinleşir çok agrasif bi kadın herşeye bağırıyor çünkü a.s

e_pack edayı geçen bölümdü yada 2 bölüm çnceydi sanırım gösterdiler..o da üniversiteyi kazanmış hatta sibelle aynı okuldalar...sibelle konuştu hatta burda yeniden başladım kimse ne yaşadığı bilmiyor ve bana o günleri yeniden hatırlatmıyor filan dedi...ama diğer kızları bilmiyorum..

nixcim ben sordum zaten sonra çıktı eda izledim o bölümüde
aslımda 2yıllık anaokulu öğretmenliği kazandı dediler
yadi cidden kilo almış
kemal hocada acaba cidden mi çıktı diziden hiç telde felan konuşuren sesi bile dönmüyo da şüphelendim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…