Arka Sıradakiler Fox Tv

haftayaki bölümmmmmmm inanılmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben de merak ettim ne gördüğünü. eda hala barışın tavırlarından mavi sakal olduğunu anlayamadı ya pes. itaat et cümlesi bariz belli ediyor. cd de tahminime göre eda yı hapsettiği depo ile ilgili birşey var.
önümüzdeki bölüm inanılmaz yaaaaaaaaaa! :1shok:
nazan'ın yaptığı şeye bak. sibel'i kötü halde eski işini yaparken (sözde) ibo ya gösterip aralarını açacak. ibo da sibel e tokat attı.
ve okulda silahlar çekiliyor. barış da arka fonda seyrediyor.
çok heyecanlı pazar a kadar meraktan çatlıcam galiba delikafadulden
şu kerem karşıma çıkmasın çok sinir oluyorum. klava: oktaydan kıl payı kurtuldu.
heyecan dolu bir bölüm bizleri bekliyooooordelikafadulden

bende çok merak ettim orda ne gördüğünü ya neden göstermezler anlamam:mymeka:
ama gerçekten önümüzdeki hafta dehşet bi bölüm olacak:bbo:
çatlarım pazara kadar ben yaa:tomato:
hemen pazar günü gelsinnnnnn......

sibele eroin mi veriolar ben mi yanlıs anladımm
bi de ibbo sibeli mi vuruoo nee :1shok:

of dün akşam ne bölümdü ya!
ali'nin teslim olması eda'nın davranışları, kemal hocanın konuşmaması. var bunda bir iş. bu barış'ın yakalanması için hazırlanan bir oyun diye düşünüyorm.
pis cadı nazan yüzünden ibo ile sibel ayrıldıklava: ama kerem de onu sattı. iyi oldu.
önümüzdeki bölüm de heyecanlı olacak. :1shok:
eda ali'ye ne yapacak?
gamze'ye ne oldu?
ibo nazan'ı vuracak mı?
ve mavi sakal ortaya çıkacak mı?
şu cd de ne vardı acaba?
pazar olsun yaaaaa!

ben söyleyim bebek bakıcılığı yapıyor sanırım.
buarada oktayın 35 yaşında olduğunu öğrendim ve şok oldum.
adama bak hala 18 lik delianlı gibi duruyor yaavvvvv.....

Abartmayın yaw , belli yaşının büyük olduğu..
Gamzede çok büyük duruyor hatta.
Neyse bu hafta ki olaylar çok çooook abartılıydı
Sibelin okula filan gelmesi , ibonun herkesin içinde tokat atması
Bıdı bıdıda
Bu diziyi , gamzenin vurulduğu bölümden itibaren izlemeye başladım
sadece pazar günleri izlenecek birşey olmamasından kaynaklı
Yoksa aman aman çok güzel bir dizi değil
Abartı çok fazla

dünkü bölümde baya bi hayal gücünü kullanmış senaristler :roflol:

eda ali fln numara yapıolar babası fln vurulmadı bence

sanırım barış ın mavi sakal oldugu çıkıo ortaya o yüzden delirio fln heralde..
gamze de nasıl kaçıo yaa :roflol:

bence de oktayda gamzede cok büyük duruolar lise ögrencisine göre :)

akşamki bölümde oldukça saçmalamışlar pes dedim, oyuncuların yaşlarının büyük olduğuda gayet belli yanisengözlerimebaksanab

orda sanırım mavi sakalın hep giydiği yeşil ceketi gördü ama emin deilim kızlar

aaa bu dizide yazılanlar bu kadarmı yani.daha fazlasını hakediyor kesinlikle.

bu bölüm cok saçma yaa
ibo nun nazan a silah cekmesi fln

ben bu diziyi sevemedim gitti..
birkere 30 yaşındaki adamları lise öğrencisi yapmaları çok sinirimi bozuyor..gençlere kötü örnek olduğunu düşündüğüm bir dizi..
ders hariç her haltı karıştırıyorlar..
Allah aşkına içlerinden bir tanesini bana şimdiki gençlere örnek olarak gösterin..
lise çağındaki öğrencilerin bu diziyi izlememesini umuyorum..

eşimle ben bu dizinin sıkı takipçisiyiz..ilk bölümden itibaren hiç fire vermeden izliyoruz..gençler için çok faydalı ve mesaj içerikli bi dizi..umarım lise çağındaki gençler bu diziyi seyrederken verdiği mesajları kulak arkası etmezler..Hamdi Alkan'a teşekkürler..Bunun ayarında bide OKS anneleri vardı onuda izlerdik kaçırmadan..oda aileler için çok ama çok faydalı bi diziydi..

gençler için faydalımı..
Allah aşkına neresi faydalı anlamış değilim..
okulda silah çekenler,öğretmenlerine karşı gelenler,öğretmenlerinin yanında cıyak cıyak sakız çiğneyenler ki bunlar en basiti..
dizi sonunda bunların her biri üniversiteyi kazanır ve de aralarından birde okul birincisi çıkarsa şaşırmayın..

her okulda bir takım şeyler oluyor ama biraz abartıldığını düşünüyorum bazı şeylerin..okulda özgenin kafasındaki kızıl renkli bir tutam saç,ibonun ağzında derste bile çıkarmadığı sakız ( ki bir erkeğe bence sakız çiğnemek hiç yakışmıyor ) , kızların gözlerinde kalem, hafif far , dudaklarında ruj .....vs...bir de bir türlü bağlanamayan ,öğretmenin karşısında bile bir sağa bir sola savrulan kravatlar..biz de bağlamazdık ama fılar gibi yapardık ,derli toplu dururdu..
okul okul değil tımarhane bence

benimde anlatmak istediğim bu canım..
bu şekilde örnek bir dizi olduğunu söyleyemeyeceğim ne yazıkki..

medyada dizilerde abartı olmassa dikkat çekilmezki...sıradan bi liseye kamera takıp onu koysalar dizi diye kim seyreder zaten..bu ülkede öğretmenini düşük not verdi diye bıçaklayan,sınıfta öğretmenin yanında olmadık hareketler yapıp kameraya çeken,bunuda internete verip alay konusu yapan,kızların okul basıp falçatalarla birbirini bi erkek için doğrayan,bırak sakız çiğnemeyi ,derste sigara içip "hoca bide bira olsa bi şişe ne süper olurdu dimi" diye bayan hocaları ağlatan,köşeye sıkıştıran vs.vs.. ne olaylar izledik gördükk...tıklanma rekorları kırdı bu görüntüler..ahlaksızca iğrenç yorumlar yapıldı o görüntülere..büyük zafer lisesi,gerçek hayattaki çoğu liseden çok daha usturuplu,disiplinli..burdaki liselerde olup bitenleri bi bilseniz şaşarsınız..o gençlerin giyimlerini kuşamlarını,saçlarındaki boyaları,küpeleri,piercingleri,yüzlerindeki makyajları benim diyen magazin showunda göremessiniz..neyse..ben seviyorum bu diziyi..sevmeyenlerede saygı duyuyorum tabi..herkes sevmek zorunda değil..bende yaprak dökümü yada dudaktan kalbe gibi dizileri sevmem mesela..kimin şeyi kimin şeyinde belli değil bana göre..

ben bi ara etek boyları sebebiyle uyarı aldıgını duymustum ne kdr dogru bilemicem amaa
evet bazı şeler cok abartılıoo
bizim okulda renkli kazak giymeye iziin verilmezdi bu dizi gökkuşagı gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…