ya bu bücür cadı ne dövnüyo ne gördü o cd deklava:
ya bu bücür cadı ne dövnüyo ne gördü o cd deklava:
ben de merak ettim ne gördüğünü. eda hala barışın tavırlarından mavi sakal olduğunu anlayamadı ya pes. itaat et cümlesi bariz belli ediyor. cd de tahminime göre eda yı hapsettiği depo ile ilgili birşey var.
önümüzdeki bölüm inanılmaz yaaaaaaaaaa! :1shok:
nazan'ın yaptığı şeye bak. sibel'i kötü halde eski işini yaparken (sözde) ibo ya gösterip aralarını açacak. ibo da sibel e tokat attı.
ve okulda silahlar çekiliyor. barış da arka fonda seyrediyor.
çok heyecanlı pazar a kadar meraktan çatlıcam galiba delikafadulden
şu kerem karşıma çıkmasın çok sinir oluyorum.klava: oktaydan kıl payı kurtuldu.
heyecan dolu bir bölüm bizleri bekliyooooordelikafadulden
ben söyleyim bebek bakıcılığı yapıyor sanırım.
buarada oktayın 35 yaşında olduğunu öğrendim ve şok oldum.
adama bak hala 18 lik delianlı gibi duruyor yaavvvvv.....
ben bu diziyi sevemedim gitti..
birkere 30 yaşındaki adamları lise öğrencisi yapmaları çok sinirimi bozuyor..gençlere kötü örnek olduğunu düşündüğüm bir dizi..
ders hariç her haltı karıştırıyorlar..
Allah aşkına içlerinden bir tanesini bana şimdiki gençlere örnek olarak gösterin..
lise çağındaki öğrencilerin bu diziyi izlememesini umuyorum..
gençler için faydalımı..
Allah aşkına neresi faydalı anlamış değilim..
okulda silah çekenler,öğretmenlerine karşı gelenler,öğretmenlerinin yanında cıyak cıyak sakız çiğneyenler ki bunlar en basiti..
dizi sonunda bunların her biri üniversiteyi kazanır ve de aralarından birde okul birincisi çıkarsa şaşırmayın..
her okulda bir takım şeyler oluyor ama biraz abartıldığını düşünüyorum bazı şeylerin..okulda özgenin kafasındaki kızıl renkli bir tutam saç,ibonun ağzında derste bile çıkarmadığı sakız ( ki bir erkeğe bence sakız çiğnemek hiç yakışmıyor ) , kızların gözlerinde kalem, hafif far , dudaklarında ruj .....vs...bir de bir türlü bağlanamayan ,öğretmenin karşısında bile bir sağa bir sola savrulan kravatlar..biz de bağlamazdık ama fılar gibi yapardık ,derli toplu dururdu..
okul okul değil tımarhane bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?