Arka Sıradakiler Fox Tv

ha onu bilmiyorum ben
dizi hep karıştı zaten:))

dün akşamki bölüm güzeldi
oktay keremi vurdu en sonunda.bakalım yeni bölüm nasıl olcak

zehrayla saffetin yaptıkları neydi öyle
ali'ye çok üzüldüm

sibel ve ibo gidici gibiinş.toptan bu tayfa gider öteki tarafa da bizde kurtuluruz

yaprak dökümü bile bitti ama bu hala bitmedi çeşitli entrikalarla yıllar boyu devam edecek sanırım

ben ortaokuldayken bunlar yeni başlamıştı..lisedeydiler...ben liseyi bitircem az kaldı bunlar daha yeni üniversiteli oldular

ayrıca hiç tadı kalmadı artık...

Dün bi izliyim dedim tuhaf tuhaf rüyama girdi ya bu ne biçim bi dizi her tür psikopatlık var.

Gercekten cok berbat bir dizi.Ben hic bir dziden ve hicbir oyuncudan bukadar nefret etmedim bu nasil bir dizi ? bi nedir ya? nasil sacmaliktir bu? nasil bir gencliktir? herturlu sacmalik bu dizide. daha kac yil surecek belli degil.bitirsinler artik. o dizinin muzigine bili duyunca icimde bir huzzursuzluk beliriyor, biranda karamsarlasiyorum

Eskiden daha mantıklı bir senaryosu vardı bu dizinin, evet her kötülüğün onları bulması yok artık dedirtiyodu ama keyifli, heyecanlı bir yanı da vardı..Artık öyle bir hal aldı ki izlemek istemiyorum ve izlemiyorum da... iyice saçmaladılar çünkü

Ne cok severek izlerdim 2 sezon önce, hep aynı konular işleniyor artık.. Son zamanlarda ara ara seyrediyordum ama Zehra Saffetle olunca sinirimi daha cok hoplatmaya başladı :95: Bak gene aklıma geldi :84: Gerizekalı Zehraaaa :95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…