Arka Sıradakiler Fox Tv

artık eski zevkini bulamıyorum bu dizide
o kötü yorumlardan ben de etkilendim heraldefisfisfis

ben izlemeyeli çok oluyo ama ta ilk başlarda büşra diye bir kız vardı üvey babası taciz ediyodu bu kızı o kıza noldu?diziden nasıl çıktı bilen var mı acaba

bu sefer ki bölüm güzeldi bi hareketlenme vardı en azından zehranın bulunması güzel oldu

ben izlemeyeli çok oluyo ama ta ilk başlarda büşra diye bir kız vardı üvey babası taciz ediyodu bu kızı o kıza noldu?diziden nasıl çıktı bilen var mı acaba

ooo ilk bölümlerr
ama o bölümler daha güzeldi ya zamanla cıvıttılar
o kız babasından kurtulmak için birisiyle sözlendi kaçtı onunla sonra noldu ben de hatırlamıyorum ya unutmuşum epey zaman olduCADIARZU

ben izlemioyrum burdan takip ediyorum kaydirigubbakcemile3

ya gamze niye bayıldı hamilemi yoksa tam kavuşucaklarken kesin gene bişey çıkar uzatıcaklarya illa

ya bu gamze neden istemiyo oktayı ben anlamadım arada bi izliorum bişi mi kaçırdım acaba ?

ya bu gamze neden istemiyo oktayı ben anlamadım arada bi izliorum bişi mi kaçırdım acaba ?

kerem gamzenin işini halletmiş anlarsın ya tecavüz etmiş..bu yüzden oktayla olmak istemiyor yaralı ondan..aklinialirimsmile

Gamzenin Oktay ı terk etmesi çok iç parçalayıcı idi o gerizekalı kıza tecavüz etmiş,şimdide Oktayın yüzüne bakamadığı için onu terk ediyo çok acı çok,bunları yasayanlarda var

kerem gamzenin işini halletmiş anlarsın ya tecavüz etmiş..bu yüzden oktayla olmak istemiyor yaralı ondan..aklinialirimsmile

aaaa delikafadulden ben bilmiodum onu vay pislik kerem vayy .. ayy yazık yaa gamzeye üzüldüm bak şimdi bilmiyorumkismile

şu keremin yakalanmasını o kdar uzattılarkı..kız hammile artık mahvoldu zaten yakalansın yanı..
pktay hamıle oldugunu ogrenınce napıcak acaba hemde keremden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…