- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
ben gamzenin neden çocuğu aldırmadığını anlayamadım
bir de büşranın dönmesine çok sevindim
çok güzel kız bence:82:
sanemle konuştu gamze.sanemin kızı buse varya.sanemde busenin babasından nefret ediyomuş hatta aldırcakmış zamanında buseyi ama geç kalmışlar sonra doğunca da iyiki doğurdum falan filan demiş gamzeyede inan babasının kim olduğu önemli değil senin için bitek o önemli oluyo diyince gamzede hee öylemi doğırıyım o zaman oldu...ama bence oktay kabul etmez.bi başkası olsa neysede ben olsam keremin çocuğunu kabul etmem..yani sorun çocukta değil sorun keremin çocuğu olmasında... aslında kerem tecavüzde etmedi teorik olarak. gamzeye bi teklif sundu gamzeninde yapcak bişeyi olmadığı için kabul etti.istemeyerek yaptı ama tam tecavüzde sayılmaz ki ...şimdi kerem gitti ya gamzenin evine kız korkudan düşürür zaten çocuğu keremde gamzede oktayda rahat eder ...
sanemin çocuğu sedattan galiba
sedat okula geldiğinde sedata nefretle bakıyordu:)
evet daha once onla birlikteymis zaten soylemisti..
aa inanmam ..hayır imkansız yok artık mümkün değil..nayııır nolamazyok böyle bi senaryo..gamzenin babasıda büşranın üvey babası çıkar yakında...
Birkaç yıl önce zengin bir işadamının oğluna aşık olmuş. Ondan hamile kalıp bir kız çocuğu dünyaya getirmiş. Bebeği henüz dünyaya gelmeden babasının yargılamalarından korkup kaçmaya karar vermiş annesiyle beraber. Babasını hayal kırıklığına uğrattığı için üzgün ama kaçmaktan başka çaresi olmadığını düşünüyor. Anne olmak Sanem’i değiştirmiş. Eskiden daha eğlenceli ve neşeliyken, şimdi çocuğunun sorumluluğunu taşıyan korumacı,
yazıyo resmi sitesinde
aa inanmam ..hayır imkansız yok artık mümkün değil..nayııır nolamazyok böyle bi senaryo..gamzenin babasıda büşranın üvey babası çıkar yakında...
Birkaç yıl önce zengin bir işadamının oğluna aşık olmuş. Ondan hamile kalıp bir kız çocuğu dünyaya getirmiş. Bebeği henüz dünyaya gelmeden babasının yargılamalarından korkup kaçmaya karar vermiş annesiyle beraber. Babasını hayal kırıklığına uğrattığı için üzgün ama kaçmaktan başka çaresi olmadığını düşünüyor. Anne olmak Sanem’i değiştirmiş. Eskiden daha eğlenceli ve neşeliyken, şimdi çocuğunun sorumluluğunu taşıyan korumacı,
yazıyo resmi sitesinde
tmm iste sedatin babasi zengin degil mi
cocuk ondan mi bilmiyorum ama
sanemin kisa bi surede olsa sedatla ciktigini biliyorum
soylemisti..
aa zengin mi? bu niye böyle sokak serserisi o zaman ?
ya zengin değil babası annesi almanya da yaşıyor.
zehraya tecavüz edince hapse girdi orda bi adamla tanıştı
onun sayesinde mevki sahibi olmuştu.özel korumalar falan
Uzuuun zamandır izlemiyorum bu diziyi
Geçen denk geldim cumartesi günü
Aliyle Zehra sevgili olmuşlar
Çok yakışmışlar ya
sanemle konuştu gamze.sanemin kızı buse varya.sanemde busenin babasından nefret ediyomuş hatta aldırcakmış zamanında buseyi ama geç kalmışlar sonra doğunca da iyiki doğurdum falan filan demiş gamzeyede inan babasının kim olduğu önemli değil senin için bitek o önemli oluyo diyince gamzede hee öylemi doğırıyım o zaman oldu...ama bence oktay kabul etmez.bi başkası olsa neysede ben olsam keremin çocuğunu kabul etmem..yani sorun çocukta değil sorun keremin çocuğu olmasında... aslında kerem tecavüzde etmedi teorik olarak. gamzeye bi teklif sundu gamzeninde yapcak bişeyi olmadığı için kabul etti.istemeyerek yaptı ama tam tecavüzde sayılmaz ki ...şimdi kerem gitti ya gamzenin evine kız korkudan düşürür zaten çocuğu keremde gamzede oktayda rahat eder ...
aaa olabilirsanemin çocuğu sedattan galiba
sedat okula geldiğinde sedata nefretle bakıyordu:)
yok canım onu demiyorum yani şimdiki halini demiyorum...konu şu hani sanemin kızı buse varya.zengin bi iş adamının oğlundan yapmış işte diyolar ki o sedat bende onu diyorum en başta zengin olsa sokak serserisi olmazdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?