Arka Sıradakiler Fox Tv

aynen cnm bende gıcık oluyorum ona herkesi bir idare ediyo gıcııııkkkklaelaelaelaelae

evet cnm dedi ama oktayı kaybetmemek için hamileyim diyo
onada gıcık oluyorummlaelaelaelaelae

Anaaaaaaaaaa:1shok: ya ben o sahneyi kaçırmışımmm..bilmiyodum doktorun öyle dediğini..hele arkadaşları ondan ikide bir "ne rahatsın kızım ya" diyip durdular..Klasik yeşilçam vakası olmuş yani..hihoyyyt

Anaaaaaaaaaa:1shok: ya ben o sahneyi kaçırmışımmm..bilmiyodum doktorun öyle dediğini..hele arkadaşları ondan ikide bir "ne rahatsın kızım ya" diyip durdular..Klasik yeşilçam vakası olmuş yani..hihoyyyt

evet cnmm yaa gıcık oldumm kızaaa
yalancıı

malibu cum sağol canım.
buket hamile değil. oktay geri dönsün diye yalan söylüyor. gıcık kız ne kadar rahat. ama arkadaşı annesini çağırdı bakalım ne yapacak!

Dizinin pazar günkü bölümünü yeni izledim:ecrin_bebek:
Yazmadan çıkmıyım dedimhihoyyyt
Çatlarım yoksakaydirigubbakcemile3
Zehra başta olmak üzere aslıma , gamzeye , saneme ve özgeye sinir oldum:mymeka:
heleki sınıfta sınır çizmeleri beni delirtti:mymeka:
Eşkiya gibiler:mymeka::mymeka:
Sibel dizideki favorim karakterler arasına girdi.
Diğerleri Oktay , saffet ve Ali
Diğer kalanların hepsine gıcığım:dilcikar:

merak ettim sormak istedim sakıncası yoksa.
aslıma saneme ve özgeye neden sinir oldun :uhm:
sınır çizmeleri iyi oldu bence zehra gibi birinin etrafında toplanıp aslımı dışlamaları hiç hoş değildi.

ne zaman izledin kız diziyi tüh kaçırdım desene.

merak ettim sormak istedim sakıncası yoksa.
aslıma saneme ve özgeye neden sinir oldun :uhm:
sınır çizmeleri iyi oldu bence zehra gibi birinin etrafında toplanıp aslımı dışlamaları hiç hoş değildi.

Yaptıkları hareket hiç hoş değildi
Sınıfta sınır çizmek filan , kantine giremezsiniz filan demek
Zehrayla konuşmayabilirler ama diğer kızlara yazık , onlara üzüldümkaydirigubbakcemile3
Özgede gıcık gıcık davranıyo , sinir :mymeka:

genciza .!.:
ne zaman izledin kız diziyi tüh kaçırdım desene.

İnternetten izledim şekerim

Zehra ne kadar gıcccıksa sanem , özge ve gamzede o kadar gıcık :dilcikar:
Sevmiyorum o karakterleri lülülülülülü

Birde dün akşam bu haftanın fragmanını izledim
Kaçıyordu gamzeyle oktay
Abisi arkalarından bağrıyordu tren garında
Yazık oktayıma ya kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bu zehra ne kadar kötü bir kız. öğretmeni ile ne biçim konuşuyor. klava:
üstelik gamze ile oktayın fotoğrafını saffete vermek ona mı kaldı? ya ekine yaptığı tam sopalık.
gamze de maşallah barış saffet ile boşlukları iyi dolduruyor.
bukette iyice sinir olmaya başladım. yalanı ortaya çıktığında ne yapacak?
olan yine saffete oldu yazık. yine depoya gitti.
önümüzdeki bölümde galiba kerem saffeti yaralıyor. ben öyle anladım :uhm:

cnmm izleyemedm bennn
bi özetler msnnn
bi de cnmm haftaya fragmanda noluoo
sana zahmet Şeniz

cnmm izleyemedm bennn
bi özetler msnnn
bi de cnmm haftaya fragmanda noluoo
sana zahmet Şeniz

hemen özetliyim.
oktay tayfası saffet ve grubu birlikte depoya gittiler. saffet abisimi görmeden saffeti vermem dedi. abisi geldi çuvalı açtılar kereeeeem! abisi kurtuldu.
zehra iyice gıcık oldu. sınıfta gamze ile oktayın fotoğrafını buldu saffete verdi. saffet gamze ile konuştu ve ayrıldılar. sonra saffet oktayla konuştu yüzüğü oktaya verdi.
gamzenin annesi ayrıldıklarını duyunca çıldırdı. saffetin annesi ile konuştu. ama sonuç alamadı.
burak ekinle ayrılamak istemediğini söyledi zehraya. oda evlerine gidip burakla beraber olduklarını anlattı.
buketin anne ve babası geldi. buket okatayı aradı ulaşamadı evlerine gitti. oktayın abisine hamile olduğunu söyledi.
bu arada saffet evden ayrıldı depoda kalıyor. annesi arsayı keremin babasına sattı ve saffet buna çok kızdı.
oktay ve gamze (gamze eskişehirde babasının yanına gidecekti ) tern garında buluştular. tam o sırada oktayın abisi oktay diye seslendi bir döndüler bukeet!

önümüzdeki hafta oktayın ailesi buketi istemeye gidiyor.
gamze mutsuz saffetle karşılaşıyor.
kerem intikam için saffetin bulunduğu depoya gidiyor ve sanırım saffeti bıçaklıyor

Şimdi hepsi zehra gibi oldu zaten sorunda burda ya
Onlarından zehradan aşağı kalır yanları yok..
Sibel hariç

Neyse pazar günkü bölümü yeni izledim.
Saffete yazık oldu :jeyyar:
Gamze daha gıcıklaştı
zehra ekine her şeyi anlattı
Ohh oldu aslında hepsine
Ekinde zehra kadar gıcık ıvyy:dilcikar:
Ama cidden saffete yazık oldu ya garibim
Gamzeyide ne gözünde büyütmüş ama :mymeka:
Bu arada gamze siyah saçlıyken daha hoşmuşyerimseniben

bu zehra ne biçim bi psikopattır yaaa:mymeka: kafayı yemiş resmen :mymeka: gıcık oldummm klava:
kemal hoca gitti gümbürtüye o bıçaklandı şaşırmaadımmm
gamze yle oktaya da üzüldüm :çok üzgünüm:
ama gelecek hafta buketin annesi ögrenio hamiş olmadıgını delikafadulden sibellede ibo yakınlaşıoo kaydirigubbakcemile2

naber malibucum "unutma beni"arkadaşım :)
oktaya yazık oldu ama kaşındı ne güzel kız gidecekti amerikaya.
gamze için ne kadar acı verici olmalı.bu arada ne diye hala saffetin yanına gidip çocuğu iyice kahrediyor anlamadım.
bukette salakmıdır nedir anlaşılmayacakmı hamiş olmadığı.
zehra iyice sapıttı.bi dahaki haftada kendine zarar verecek aslıma atacak suçu.
kemal hocaya bişey olmaz nede olsa başrol :)

canımmmm Şeniz kemal hocaya bişi olmaz yaa bi de tüm sınıf cümbür cemaaat hastaneye gidiolar yaa kaydirigubbakcemile2 zehra yemiş kafayı izlemeye bile dayanamıyorummm :mymeka: saffete yazık yaa garibimmmm:teselli:

oktaya üzüldüm yaaaaaa! tam herşey düzelecek salak buket yüzünden herşey altüst oluyor. ama önümüzdeki hafta annesi doktordan hamile olmadığını öğrenecek.
zehra psikopat manyak. hadi bunu anladımda arkadaşları nasıl ona uyuyor onu anlamadım. kız hırsızlık yapıyor iftira atıyor. bunlarda koyun gibi ne derse yapıyorlar. aslım onlardan ayrılmakla iyi yaptı.
saffete ben de üzüldüm. saffet yaralanacak zannederken olan kemal hocaya oldu.
artık şu zehranın haddini bildirse iyi olur.
veeee haftaya ibo ve sibel yakınlaşıyor.

ya evet ne saçma..iftira atıo hırsızlık yapıo bişi yok gibi davranıolar.. :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…