Arka Sıradakiler Fox Tv

o kadarda dikkatli bakarım ama ben görememişim buketi. buket havadan nem mi kapıyor?
saffet yazık garibim gamze diye üzüyor kendini. daha iyisine layık. gamze karar verecek inşallah ne istediğine.

kurtlar vadisi=arka sıradakiler ya ben snin yorumlarına çok gülüyorummm :):):)öyle bi anlatış tarzın varkii hayranımmm bunun bi dizi oldugunu unutma kaptırma kendini bebem

kurtlar vadisi=arka sıradakiler ya ben snin yorumlarına çok gülüyorummm :):):)öyle bi anlatış tarzın varkii hayranımmm bunun bi dizi oldugunu unutma kaptırma kendini bebem

hayatım ben bunun zaten dizi olduğunun gayet farkındayım. evet sevdiğim bir dizi ve fanatiğiyim. bazı olumsuz yorumlar var. takip etmişsindir şekerim. bişey öğretmiyor. şiddet içeriyor falan... bu yorumlara karşılık açıklama gereği duyuyorum bu diziyi sevdiğim için. nasıl bakarsan öyle görürsün.
napalım ekonomik kriz geçim derdi filan diziler sağolsun biraz rahatlıyoruz şeker. seni güldürebiliyorsam ne mutlu bana :sm_cool:

bu dizide tek hoşuma giden arkadaşlık bağları..
acaba gerçekte de böyle arkadaşlıklar varmı..
birbirine bu derece bağlı olan arkadaşlıklar var mı?
birine birşey olsa hepsi üzülüyor..
birine birşey olsa diğerleride kendini tehlikeye atmaktan kaçınmıyor..
keşke gerçek hayatta da böyle arkadaşlıklar olsa..
belkide vardır bilmiyorum.
ben diziyi çok fazla takip etmem ama tek gözüme çarpan bu oldu..

ya bu arada sibelin eski işi neydi çok merak ediyorum..
bir ara onu otel odalarına giderken görümüştüm adamlar açıyordu kapıyı .
ne iş yapıyormuş?
herkesten de sdaklıyordu..
ne karıştırıyormuş bakim oralarda-tatlicadiarzu-
he şu ibonun aşkına da hayranım doğrusu he,ne çok seviyo çocuk be!!-tatlicadiarzu-

pazar günkü bölümü çok güzeldi gerçektende..
ben açtığımda başlamıştı ibo hapiste falandı :1shok: :1shok: gerçek sandım o sahneleri korktum ama allahtan gerçek değilmiş...
bayılıyorum bu diziye zehraya sinir oluyorum yaaklava:
o kızın foyasının meydana çıkması lazım artık:1closedeyes:​

valla ben eski bölümlerine bakmamıştım sonradan keşfettim diziyi yeni bölümleri kaçırmıyorum.bu arada gündüz yayınlanan eskileride takip ediyorum.sengözlerimebaksanab

para karşılığı erkeklerle birlikte oluyordu. ibonun aşkı için bırakmak istedi. ama onu satan adam birtürlü rahat bırakmadı. en sonunda araba çarptı adama ve öldü. sibel de kurtuldu.
evet güzel bir aşkları var.

heyecan olsun diye hırsızlık yapan başkasının erkek arkadaşını elinden almaya kalkan hollanda diye tutturan gıcık kız zehra. çıkar yakında foyası.

sağol tatlım..
doğru tahmin etmişim..
ibo nasıl kabul etti buna rağmen şaşırdım:1shok:

sağol tatlım..
doğru tahmin etmişim..
ibo nasıl kabul etti buna rağmen şaşırdım:1shok:

sibel iboya olan aşkı nedeniyle bu işi bırakmak istedi zaten. hatta durumu kemal hocaya anlattı. polise başvurdu. ama onu satan adam peşini birtürlü bırakmadı. iboya zarar veririm dedi. hatta ayrıldılar ibo kaza geçirdi ağır yaralandı. en sonunda yine iboya söylemek istediği anda ibo ile sibelin yanına gelirken otobüs çarptı ve öldü. sibel de tamemen kurtuldu. ibo öğrendi ama çok sevdiği için onu kolladı ve korudu. arkadaşlarına bile karşı durdu. işte gerçek aşk. :asigim:

benim bunlardan hiç haberim yok valla canım sayende izlemiş kadar oldum..
olayı özetleyiverdin iki dakikadaŞeniz
harbiden gerçek aşk ya:asigim:

çok güzel hareketler var güzelim onu izle.emin ol dizi ağlamaz sen izlemiyosun diye.buarada mesajında ''abartı' kelimesini 3 kere kullanmışsın.abartıyı sevmediğin belli oluyor.yoksa benmi abartıyorum yine :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Size yada başkasına soracak değilim ne izliyeceğimi:jeyyar:
3 kerede kullanırım 10 kerede çünkü 'ABARTI' bir dizi
sırf konuşmak yada mesaj yazmak adına yazmayın..şakkıdı
birde aynaya bakmayı dene orda daha çok gülecek malzeme vardır kesin

bu dizideki kemal hoca yaprak dökumundeki fikretin kocasıymışş :1shok: şaşırdım vallaa.. saffet te defolup başka birini bulmuo yaa parasınla rezil oluo çocukk sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:sana bakmam yetiyor canım :roflol::roflol:

amanda yettiiiiim!
dün başını kaçırdım neler oldu anlamadım. saffetin üzerine ayran döküldüğü sahneden itibaren izleyebildim. tekrarı ne zaman?
malibu cum fragmanı gösterdiler. acayip şeyler olacak. oktay saffeti keremin babasına götürüyor. bu arada saffetin grubu da oraya geliyor.sanırım onlar oktayın abisini ele geçiriyor ya da tuzak hazırlıyorlar.
bu arada zehra tam gıcık. aslımın arkadaş gurubunu dağıttı. aslım da harbi kızmış. tam dayaklık şu zehra yakında başına iş açacak. utanmadan eylülün sevgilisini elinden aldı.

kurabiyem ve dengesizim napıyorsunuz bakiiiim? aaaaaaaaa ne gerek var tartışmaya. herkesin beğendiği beğenmediği diziler vardır. herkes düşüncesini yazabilir. yapmayın kuzucuklarım. a.s.

haklısında melodim.....sevmeyebilir normal bişeyde.sevmediği halde izleyip yorum yapması garip geldi.benimde izlemediğim diziler var.hiçbirin topiğine giripte bu ne böyle abartıyolar şunu yapıyolar bunu yapıyolar demedim.çünkü izleyene ve sevene büyük saygısızlık olur diye.keşke herkez benim gibi düşünceli olsa dünya ne güzel olur ozaman.

Kızlar dizideki Gamze'nin yaşı büyük zaten.. Hatta evli ve çocuğu var. Tv8 de "Ebruli" diye bir program var ona katılmıştı... Orda söylemişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…