Arka Sıradakiler Fox Tv

bugün çapa tıp fakültesine muaynem vardı hastaneden çıkarken brde baktım ki arka sıradakiler ekibinden birkaç kişi... gamze,özge,yadigar...önce dizinin bir sahnesi çekiliyor sandım ama sonra baktım ki yadigar tekerlekli sandalyade oturuyor,başı hariç birçok yernde sargılar vardı,etraftada kamera filan yoktu.... gazme ve özge onunla sohbet ediordu,sonradan yadigarın annesi oldugunu ögrendigim bi kadın da koşturup duruodu... sanırım yadigar gerçek hayatta br kaza geçirmiş o yüzden dizide başka biyere gitti süsü verdiler....

bu arada söylemeden geçemiycem gamze, yakından dizide oldugundan kat kat güzel bir kız. çok hoş bir fizigi var orda göründügünden çok daha uzun...mütevazi bi konuşma tarzı var..sempatikkkŞeniz

yadigar trafik kazası geçirmişti. gazete de okumuştum. baya oldu ama .demek hala iyileşememiş.
her dizide olduğu kadar bu dizide de abartılar var. ve nedense burda bu konu çok tartışılıyor. bana göre kızların etek boyları çok abartılı. bir karış nerdeyse. ama tüm dizilerde bu böyle (liselilerin) bu dizinin bir yönünü beğeniyorum o da sadece zenginlerin hayatı yok.

kurabiyem napıyorsunuz bakiiiim? aaaaaaaaa ne gerek var tartışmaya. herkesin beğendiği beğenmediği diziler vardır. herkes düşüncesini yazabilir. yapmayın kuzucuklarım. a.s.

Benim için no problem şekerim a.s.
ben izlediğim diziyi eleştirmesinide bilirim , beğenmesinide
bu dizinin beğendiğim yönüde var beğenmediğimde
kimse beni bağlamaz
sadece komik duruma düşüyorlar boş konuşanlar..

yadigarın kaza haberini bend egazeteden okumuştum. merak etmiştim ne oldu diye.durumunun bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum. üzüldüm doğrusu umarım en kısa zamanda iyileşir. gurup eksik kalıyor.
cceylin umarım gamzeyle filan tanışmışsındır.
kurabiyem tamam canım eleştir ama böyle atışınca üzüldüm doğrusu.

çok az konuştum... yadigar pek iyi görünmüyordu benn gazetede de okumamştım acaba çekim mi yapıyorlar diye bir süre tereddütte kaldım yani:=)) gamzeye bayıldım dedigim gibi.çok güler yüzlü cana yakın bir kız.

cidden arkadaş demeseydi farketmezdim.onunla ilgili konuşunca gerçekten ''''boş''''' oluyor.

bu diziyi hiç beğenmiyorum. konuşmalar olaylar hiç gercekci ve inandırıcı değil. ayrıca izleyen bir cok öğrenciye kötü örnek oluyo. 12 yasından büyük cocuğum olsaydı izlemesine asla izin vermezdim.
kazandıracağı hiç bişey yok cünkü.
sevenlere saygısızlıkolmasın ama
benim fikirlerim de böyleyasakkelime

yadigarın kaza haberini gazetenin iç sayfasında küçük bir haber olarak vermişlerdi. durumunun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. gazeteler filan neden doğru düzgün yazmaz ki? fisfisfis
ama bir mankenin selüliti olsa ya da 2 ünlü yanyana görüntülense günlerce haber olur :mymeka:
izmir de olsaydı görmeye giderdim umarım kısa zamanda iyileşir :Saruboceq:

bu dizilerde ne diye kimse kimsenin hatasını sölemez kii hiç anlamıyorumm :mymeka:
sölee işte kemal e zehranın densizliğiniii klava:

kızlaarrrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden ne ii yaptılarr onlarda kerem i paketlemişlerrr hihoyyyt aferinn laa ama fragmanında saffete cook üzüldümmm senağlamasen benim geleceğimi karımı çaldın diooo :a015: tam gitceklerkende buket uyuzluk yapıooo :mymeka: :mymeka: :mymeka:

bencede sana katılıyorum etek boyları çok kısa hele sibelin daha da kısa valla bizim zamanımızda okula öle gitseydik sokmazlardı içeri:roflol::roflol::roflol:

canım ya ben dizinin sonunu kaçırdım. en son oktayın tayfası toplanmıştı saffet ve arkadaşları orada reklam arası verdi. ondan sonra ne oldu. bu dizi sonunda uyumam yüzünden hep kaçırıyorum :roflol:
bir de gelecek bölümde neler oluyor fragmanda neler oldu anlatır mısın? a.s.

bencede sana katılıyorum etek boyları çok kısa hele sibelin daha da kısa valla bizim zamanımızda okula öle gitseydik sokmazlardı içeri:roflol::roflol::roflol:

etek boylarının bu kadar kısa olmasına bende kızıyorum. tüm dizilerde böyle. sanki diz hizası olsa olmaz. bunu yönetmenlere şikayet etmeli. :roflol:

tabiki de anlatırımmmm
bunlar plan yaptıı
sonra adamın yanına gittiler
dedi ki önce abim
abisini cıkardılar..
sonra oktay getirin dedi.iboyla dizdar getrdii başında cuval üstünde saffetin puma sweati :)))
sonra adam açın yüzünüde merhaba diyeyim dedi..
yüzünü açtılar..
keremmmmmmmmm delikafadulden

orda bitti cnm..
fragmandada.. abime karşılık oglunun hayatı diolar.. abisi kurtuluo fln...
zehra oktayla gamzenin fotosunu saffete evrioo
garibim yıkılıo..
ben karımı geleceğimi kaybettim fln dio...
gamze aglıo fln..ayrılıolar..
sonra oktayla gamze kaçacak..
buket cahit e gidio hamileyim oktay la konusmama lazım dio..
oktayla gamze giderkenn cahit arkalarından oktay die bagırıo veee dönüolar buketttttttttttt :mymeka:

bi dee zehra ekin e sölüoo
burak la ilişkisini

süper bir plan yapmışlar. aptal adam bunu düşünemdi. iyi de oldu.
şu zehra çok fena bir kız. kendine arkadaş bulunca sesi daha çok çıkmaya başladı. kız hollanda ya gidince kalacaklar öyle. kötülük=zehra. biri artık durumu dayısına söylemeli.

saffete üzüldüm yazık yaaaaa!
gamze de niye nişanlandıysa?
bukette gıcık hamileyim diye yalan söylüyor. ortaya çıkınca neler olacak hesaplamıyor. gamze ortada kalacak :dilcikar:

gamze karakterinden ilk bölümlerinden beri nefret ediyorum..hep iki erkek idare etti oktayla ilk ayrıldıklarından sonra..barışı bile kullandı yarasını sarmak için..şimdi de saffet..yok efendim minnet borcu varmış mışda ondan evet demiş..pehhh..salak kız ..ne uyuz bi karakter..(bu arada gamze gerçek hayatta 25 yaşında ve 8 aylık evli) zehra yılanı başına bi iş alıcak ama du bakalım..buket doğurucak belliki bebeğini..ay heyecanlandı baya dizi..kerem tarafından daha çok bela gelir bunların başına..

etek boyları konusunda şikayet lmışlardı zaten ilk başlarda ama özellikle ıstanbul'daki liselerdeki kızlarımızın etek boyu süper mini olduğundan değiştirmediler..:)))

aynen cnm bende gıcık oluyorum ona herkesi bir idare ediyo gıcııııkkkklaelaelaelaelae
Ya doktor bukete hamile değilsin dedi değilmi?
evet cnm dedi ama oktayı kaybetmemek için hamileyim diyo
onada gıcık oluyorummlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…