kurabiyem napıyorsunuz bakiiiim? aaaaaaaaa ne gerek var tartışmaya. herkesin beğendiği beğenmediği diziler vardır. herkes düşüncesini yazabilir. yapmayın kuzucuklarım. a.s.
yadigarın kaza haberini bend egazeteden okumuştum. merak etmiştim ne oldu diye.durumunun bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum. üzüldüm doğrusu umarım en kısa zamanda iyileşir. gurup eksik kalıyor.
cceylin umarım gamzeyle filan tanışmışsındır.
kurabiyem tamam canım eleştir ama böyle atışınca üzüldüm doğrusu.
çok az konuştum... yadigar pek iyi görünmüyordu benn gazetede de okumamştım acaba çekim mi yapıyorlar diye bir süre tereddütte kaldım yani:=)) gamzeye bayıldım dedigim gibi.çok güler yüzlü cana yakın bir kız.
bencede sana katılıyorum etek boyları çok kısa hele sibelin daha da kısa valla bizim zamanımızda okula öle gitseydik sokmazlardı içeri:roflol::roflol::roflol:yadigar trafik kazası geçirmişti. gazete de okumuştum. baya oldu ama .demek hala iyileşememiş.
her dizide olduğu kadar bu dizide de abartılar var. ve nedense burda bu konu çok tartışılıyor. bana göre kızların etek boyları çok abartılı. bir karış nerdeyse. ama tüm dizilerde bu böyle (liselilerin) bu dizinin bir yönünü beğeniyorum o da sadece zenginlerin hayatı yok.
kızlaarrrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden ne ii yaptılarr onlarda kerem i paketlemişlerrr hihoyyyt aferinn laaama fragmanında saffete cook üzüldümmm senağlamasen benim geleceğimi karımı çaldın diooo :a015: tam gitceklerkende buket uyuzluk yapıooo :mymeka: :mymeka: :mymeka:
bencede sana katılıyorum etek boyları çok kısa hele sibelin daha da kısa valla bizim zamanımızda okula öle gitseydik sokmazlardı içeri:roflol::roflol::roflol:
canım ya ben dizinin sonunu kaçırdım. en son oktayın tayfası toplanmıştı saffet ve arkadaşları orada reklam arası verdi. ondan sonra ne oldu. bu dizi sonunda uyumam yüzünden hep kaçırıyorum :roflol:
bir de gelecek bölümde neler oluyor fragmanda neler oldu anlatır mısın? a.s.
aynen cnm bende gıcık oluyorum ona herkesi bir idare ediyo gıcııııkkkklaelaelaelaelaegamze karakterinden ilk bölümlerinden beri nefret ediyorum..hep iki erkek idare etti oktayla ilk ayrıldıklarından sonra..barışı bile kullandı yarasını sarmak için..şimdi de saffet..yok efendim minnet borcu varmış mışda ondan evet demiş..pehhh..salak kız ..ne uyuz bi karakter..(bu arada gamze gerçek hayatta 25 yaşında ve 8 aylık evli) zehra yılanı başına bi iş alıcak ama du bakalım..buket doğurucak belliki bebeğini..ay heyecanlandı baya dizi..kerem tarafından daha çok bela gelir bunların başına..
evet cnm dedi ama oktayı kaybetmemek için hamileyim diyoYa doktor bukete hamile değilsin dedi değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?