Arkada kaz, hem de en katmerlisinden. Buyurun okuyun

boşver güzelim bu tür insanlardan uzak dur. benimde etrafımda böyleleri var sürekli iyi niyetimi suistimal ediyorlar ama bir defa adebiliyorlar bir ikincisi olmuyor. uzak duruyorum nabalım kaderimiz bu. benim ailem bile aynı şeyi yaptı bana hacca gidecekelr hep ben koşturdum gittiler yine ben geldiler yine ben ve hatta eşim. ama onalr ne yaptı bana hiçbirşey hiç yardımları olmadı en sonunda pes ettim hep iyilik yapıyorum neden böyle deyip üzülmektense boşverdim. sende boşver hiç kaale alma herkes yaptığı hatayı anlamalı. herkes onun okuttuğunu biliyor belki ama mevlam senin okuttuğunu biliyor bu en önemlisi.

ıyi yapmışsın,ağzına diline sağlık nuraycığım.
Böyle insanları yanında gölge gibi taşıyacağına,yollarını ayırmak en doğrusu.
Alet işler,el öğünür derler ya,tam o hesap bir kadın.Akıllı geçinen,şirret tiplerden yani.Vardır bunlardan çok çevremizde.Genelde senin kadar dolambaçsız bir şekilde yüzüne vurulmadığı içn hataları,azdıkça azarlar.
Dedim ya,ağzına diline sağlık:lepi:

en doğrusunu yapmışsın. böyle tipler çok,etrafda. fazlasıyla. sileceksin böyle bir kalemde. oooh. kafan rahat. kimsenin kimseyi kullanmasına izin vermeyeceksin. zaten bu tipler işi bitince seni limon gibi sıkıp sıkıp sonra posanı işe artık yaramaz diye atıverirler.ve başka avlar peşine doğru harekete geçerler.. . yaşadım . biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi yapmışsın suratına söylemekle..Ama merak ettim kendini nasıl savundu fazla konuşmadı mı? neyse çok da önemi yok..

Bu arada size artık neden görüşmedeğinizi soran diğer arkadaşlarına olayı anlatmaktan çekinme..
Çünkü muhtemelen ona da soracaklar olur neden görüşmediğinizi, o da farklı bir şey anlatır doğal olarak..

Sakın bir daha görüşme o kişiyle..

Sana zararı olan insana, hayatında yer vermek mecburiyetin yok..

canım arkadaşınla konuşmuşsun ya tepkisi ne oldu çok merak ettim:uhm:

yanlis anlamissin ben hocaya soyledim diye birde yalan soyluyor ya nasil cakal gozume baka baka yalan soyluyor aptalim ya ben bir tek o akilli sok oldu seninle artik gorusmek istemiyorum herkez yoluna diyince uzak dursun benden bunca zamandir tum sacmaliklarina katlandim ama sukur artik bitti

canım yaa senin birde kredi kartından harcayan bir arkadaşın vardı yanlış hatırlamıyorsam acaba aynı kişimiydi :) konuşmuşsun iyi olmuş. ben daha hoca amin deyip bitirince müdahale ederdim o kadar kişide aynı anda öğrenmiş olurdu tüm detayları .. o zaman yalanlama inkar etme durumuda olmayacaktı şimdi niye küs olduğunuz sorulunca bir hikaye uydurup onu anlatacaktır

yanlis hatirlamiyorsun vallahi bravo soyle kredi karti degilde hani bu gitti gidiyorun burdaki versiyonu Ebay alisveris sitesi var iste burada benim hesabim vardi surekli birsuru sey aldiriyordu odeme tabi benim kart hesabimdan kesiliyordu ve parca parca oduyordu bana hatta bir ay cocuk arabasi almistim Turkiye parasina gore 1milyara denk geliyordu odetene kadar canim cikmisti o zamanlardan biliyordum bunun huyunu akilsizlik bende bile bile lades dedim ama sukur artik kurtuldum ......................bu arada hafizana hayran kaldim arkadasim masallah yani opuyorum seni

aay nuraycım yeni gördm konuyu
ne yüzszmüş yaaaa
gene sen insaflıymışın ben orada durmazdım hocam bu mevlt hem onun evi hem de benim bebeğim için ortak okutuyoruz benim bebeğimi de es geçme dualardan o da nasiplensin ömrü uğurlu kademli olsun derdim
sonra da sırf gıcığına misafirler kalkmadan aayy ne yoruldum git tavuk pirinç al onları pişirle ama değdi çok şükür derdim
çatlatırdım gıcığı valla,
sen iyi sabırlıymışsın ama o sözleri fazlasıyla hak etmiş şimdi kuduryordur

Bu arkadaşının menfaatçiliği ilk değil sanırım, daha öncekileri görmezden gelmişsin, iyice birikmişsin, iyi yapmışsın artık o kadar çok ki menfaat durumları, bizde çok yaşarız, hiç aramaz sormazlar işleri düşünce arar sorarlar mesela, böyle ufaktan şeyleri görmezden gelirim bende sonra senin gibi birikir birikir patlar ve bağları kopartırım, açık açık yüzüne söylemekle de çok iyi etmişsin

böyle terbiyesiz insanlar çok var malesef.
sen terbiyeni, hanımlığını bozmamışsın ama anlayana.
yani ben olsam hoca duaya başlamadan hatırlatırdım, güvenmezdim yani. ya da bitirdiğinde hoca hanım ya da hoca efendi arkadaş size söylememiş ama bu mevlit ortak. ben aynı zamanda kızım için de okutuyorum ve masrafları da şu an için ben karşıladım derdim ve onu orda herkesin içinde rezil ederdim :mymeka: bidaha da görüşmeyi keserdim.
çünkü bebek mevlitlerinde hoca kızını kucağına alıp dua falan okuyor. o mevlit sadece onun evi niyetine olmuş yani ama Allah biliyor ve görüyor. senin niyetini, düşünceni, sarfettiğin emekleri, yaptığın masrafları ki sadakam olsun demişsin de zaten. o yüzden senin hanene daha çok sevap yazıldığını düşünüyorum. arkadaşın seni resmen kullanmış ve haksızlık yapmış kötükedihüso. söyliyeceğini söylesen de biraz gecikmişsin. bundan sonra en azından ortak tanıdık ve ark.larınıza anlat da onunla kimse böyle işlere girişip zararlı çıkmasın.

ya içini dökmüşsün tamam ama sanki biraz geç kalmışsın.
misafirler toplanırken daha hemen birka kişiye diyecektin ki herkeze yayılsın. "dünde tavuk falan aldım çok yoruldum" gibisinden aslında herşeyin sana ait olduğunu belirtebilirdin. ya da pilav yerken "benim de elime sağlık ben de şunu şunu yaptım" diyebilirdin. ya da "arkadaşlar kızıma da dua edin, biz böyle böyle anlaştık hem kızımın hem evin niyetine bu mevlüt diyebilirdin" ne bileyim sanki ben olsam derdim gibi düşünüyorum. hem desen bu kadar içine dert olmazdı. ama o kişiyle irtibatı kesmek lazımdı iyi yapmışsın.

yanlis hatirlamiyorsun vallahi bravo soyle kredi karti degilde hani bu gitti gidiyorun burdaki versiyonu Ebay alisveris sitesi var iste burada benim hesabim vardi surekli birsuru sey aldiriyordu odeme tabi benim kart hesabimdan kesiliyordu ve parca parca oduyordu bana hatta bir ay cocuk arabasi almistim Turkiye parasina gore 1milyara denk geliyordu odetene kadar canim cikmisti o zamanlardan biliyordum bunun huyunu akilsizlik bende bile bile lades dedim ama sukur artik kurtuldum ......................bu arada hafizana hayran kaldim arkadasim masallah yani opuyorum seni

bende takipçinimkaydirigubbakcemile3

Ağzım Açık Okudum Yazdıklarınızı.. Siz Dua Edinde Mevlüt Bahane Olmuş Anlamışsınız Arkadaşınızın İÇ Yüzünü..
Allah Böylelerinden Korusun!

olayı ve sonraki gelişmeyi okudum.gerçekten sinir bozucu.arkadaşlığını bitirmeklede çok iyi yapmışsın canım.allah niyetini biliyor.

canim mevlut edilirken duada soylemen gerekirdi diye ortak beraber yaptiyoruz mevludu diye bence cok geri planda kalmissin senin misafirin yokmuydu oraya gelen onlardan biride soyleye bilirdi soylediysende yazilanlari hep okuyamadim canim ama iyi sabretmissin :kızgın:

amma yüzzüs biriymiş, en güzelini yapmışsın konuşarak arkadaşlığı bitirmekte, ortak arkadaşlarınada sorarlarsa anlatacağım demişsin doğru yaparsın.

yok artık yaaaaa
nuraycım şok oldum canım ne demişler iyilik yap denize at diye bu dünyaya kimseye hayrına iyilik yapmıcan sonra adalı kullandım die ohhh bi daha yapmak isterler yazık böyle arkadaş dost olmaz olsun
istese sanki yapmıcaz mı nie alengirli işler çevirmekle uğraşır bu insanlar anlamam allah onları bildiği gibi yapsın birgün yalnız kalınca anlarlar allah sana sabır versin oralarda kendin gibi insanlarla birlikte olasın inşallah
bende küçük bişey anlatmak istiyorum bir arkadaşım vardı ortaokul lise dershane derken üniversite hep beraber gittik okulda aynı eve çıktık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi her yaptığımız boktan haberimiz vardı o derece yakındık sonra üniverisitede 2.yıl evleri ayırmaya karar verdik çünkü erkek arkadaşıyla yaşıyacaktı eyvallah dedim yalnız eve çıktım sonra başkalarını bulum neyseokul bitti eve geri döndük bir hayat mücadelesi başladı bende sevgilim vardı sürekli zaman geçirirdik bunla pek görüşememeye başladık yurtdışına gidicekti aupair olarak araya bi soğukluk girdi gitmeden ben gene görüşmek istedim o soğukluğa rağmen evine gittim bulamadım onda hattım vardı onu vermek için geldi soğuk bir vedalşmadan sonra gitti
ortak bi arkadaşımız ki daha 1-2 yıllık adama kalkmış magrenta beni çok kıskanırdı çekemiyodu beni ben ne alsam gider aynısını alır hep beni kıskandı die bi sürü şey anlatmış şok oldum çocuk aranıza girmek istemem ama senin için böyle böyle dedi sna söylememi istedi dedi şok oldum resmen yıkıldım tabiri caizse aynı kaba sıçardık die bi deyim vardır bize yakışırdı tam ama hatun meğerse gitmeden biriktirdiklerini kusmuşda gitmiş ben ne güzel aynı şeylerden hoşlanıyoruz aynı zevkimiz var fikirlerimiz aynı die düşünüodum kendime bişi aldımmı onada alıodum onda beğendim bişi oldumu gider alırdım aynı şey ama olsun biz arkadaşız zevkimiz bir diyordum meğersem ben kendimi kandırıyormuşum
anladımki insanlar iki yüzlü sen ne kadar iyi davranırsan davran olmayınca olmuyor
artık kimseye ne iş hayatında ne de dormal yaşamımda fazla iyilik yapmıyorum herkes hakettiği kadarını alır bakıyorum ben 1,2,3 yapıyorum o bir bile yapmıyomu selametle diyorum
hele iş hayatında iş başka arkadaşlık başka çaycı bile gelip tepemize çıktı yüz vere vere bunu yaşayınca öğreniyoruz malesef

çok yazdım kusura bakmayın ama böyle menfaatçi, iki yüzlü yüzüne gülen arkanı dönerken konuşmaya başlayan insanlardan nefret ediyorum allah bizi biizm gibilere çattırsın diyorum ve kaçıyorum :)))

en sonunda lafını söylemişssin.en güzelini yapmışsın bağlarını koparmakla

nuray turkıyede olaylardan o kadar cok oluyor kı anlatamam
bı yıgın aynnı tur olayla karsılasıyoruz bu kadar buyutme
basına gelen cok kötu tamam ama burda da hep yasadıgımız ıgrenclıkler bunlar,

ayrıca arkadasını boyle yaptıgı ıcın terket, s enı bırakmazsa baska sebep bul uzak dur ondan

Back
X