Arkadala ders almak..Sorun var.

yok arkadaslr ben drsanede yapamam.para tu<zagı hem.ogretmenler hç ilgilenmıyor.birebir herzaman dah aiyi.

ne derse desin sen çalışmana bak keyfini bozma bu senin geleceğin

öss ye hazırlanırken böyle şeyleri kafana takma sadece sınava odaklan geleceğini düşün..
o dönemde düşündüğün kafaya taktığın insanlar bi dönem sonra bakıyosun ki etrafında yoklar..
sen kötü bişeyde yapmamışsın.ortada bi suç falanda yok
arkadaşınla yeniden güzelce konuş ve moralini bozmasına izin verme bence.

aslında dershane için geç değil..zaten yeni yeni başlıyor dersler.gidebilirsin..güzelim bu ders çalışma işleri arkadaşla olmaz..en iyisi tek çalışın

benimde aynı öss zamanı arkadaşım aynısını yapmıştı ve birde küsmüştü

haksızdı....harekete geçmiyordu

bunu ona anlatamadım ve bu saçmalık yüzünden can sıkmak istemediğim için tamam boşverelim dedim

şimdi ne mi oluyor o her yeni tanıştığımıza ayşe ne yapmıştı biliyo musun diye anlatıyo

tabii mantıklı insnalar doğru yaptığımı anlıyıorlar....ama sessiz kalıp taraf belli etmekten çekiniyorlar

çok sabırlı biriyim ben buna katlanıyorum.....İnsanlar bi garip

evet..insanları anlamak cok zor...ama sonucta ilerde o mu beni kurtaracak.hayır.derslerım kurtaracak.

Arkadaşın saçmalamış. benneyaptımki
Gelecek bu, hiçbir şeye benzemez. Sakın haa sakın kendine bunları dert edip dersini aksatma! Bırak kızsın, küssün, konuşmasın, zaten bu kadar çocukça sebepten tavır alan birinin karakteri daha oturmamış ve arkadaşlığından da pek hayır gelmez demektir...

Ben üniversitedeyim, burada öyle bir ortam var ki, can ciğer (!) zannettiğin arkadaşın senden not kaçırıyor, sınavla ilgili ipuçlarını öğrenip onları bile esirgiyor kimi zaman...
Hülasa, sadece kendi başarılı olsun isteyen ya da kendi yerinde sayarken başkalarının ilerlemesini çekemeyen bencil kimseler mevcut, her yerde olduğu gibi... Onun için, önüne bak, kimseleri umursama, derslerine kilitlen e mi canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…