- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi hotcouture
-
Evet dershaneler genelde pek işe yaramıyor özel ders iyi ama yine de son sınıfta gidilmeli sınavlara falan girilmeli.Çünkü bazen test tekniği en iyi dersanelerde öğreniliyor.Canım arkadaşınla ilgilikonuya gelince
arkadaşın özel ders olmadan sınava hazırlanacağını mı düşünüyordu anlamadım.Tabiki özel ders alacaksın.Testleri falanda ayrı çözün bence çünkü genelde arkadaşla ders çalışmak için bir araya gelinince bir süre sonra ister istemez dikkatler dağılıyor sohbete falan başlanıyor.
aman be kızım her koyun kendi bacagından asılır göbeğini bir mi kesildi yarın o kazanır sen kazanmazsan en olacak bırak yaa herkes kendi işine baksın arkadasla markadasla çalışılmaz hiç bosuna birbirnizi kandırmayın sana engel oldugu belli bırak kendi yoluna bak sen hiç sevmem bööle asalak tipleri yaa bak demedi deme arkadas muhabbetine yatıp ona uyarsan o kazanırs sen kalırsın çünkü cevremde bööle çoook oldu bırak kendi işine bak sen kafanı kullan bias boşver herkes ne yaparsa yapsın hatta bence görüsmenide azalt derim sana çü,nkü anladıgım kadarıyla sana yarardan cok zararaı var psikolojik olaark
Zamanın sınırsız değil.
Herkes kendi hayatını yaşar.
Sen kendini kurtar.
Gönlü olan yaldızlı davetiye beklemez zaten.
konusmuyorkı.sen sattn seyıp duruyor.herşeyi teker teker tane tane söyledm.aniden oldu dedm.yok diyor sen benden once basladn.Canım arkadaşınla bunları konuş bence bunu altında yatan başka neden var.Acaba arkadaşının özel ders alabilecek durumu var mı?Yoksa buna bozulmuş olabilir.
canım oyle dogru da , böyle sattın mattın demesi benım agırıma gitti.
dersane sevmiyorum arkadaşlar yaa.orada bir tek test anlatıyorlar.ben testımı evde cozuyorum hoca da mat geo dan hızlandrma yapıyor.butun konulara en bastan basladık.turkceyı bilyorm allahtan.ayrıca tarih cog. derside alacagm.özel daha iyi değilmi.dersaneye 2. donem yazılabılrm testler için.ya da snavlarına girerm.ama dersanenin dersleri bana yaramıyor.anlamıyorm özel lazım.
yani ?
madem sattım ,satışa devam, yolun açık olsun de:umursamaz:evet cnm sınavlara giricem zaten..arkadsıma oyle dıyorm yıne anlamadıgımz yerlerı beraber calısırz diyorm ama diyor kı sen benı sattın ders almaya basladn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?