gayet ciddiyim merak mı etmem gerekirdi ? hatamı yapmısım ben yıllardır ?? eger öyleyse söyle hatamı telafi edebilirim hala evliyiz CADIARZU
Bende Özel eşyalar karıştırılmamalı diye düşünüyorum ve hatta genel olarak da bunu uygularız.
Yanlız bazı istisnai durumlar oldu hayatımda o zamanlar ben onun, oda benim herşeyimi kurcukladı.
Kurcuklamak sanırım bişeyler bulmak amaçlı yapılıyor.
Beren gibi düşünüyorum ben bu konuda.
evet devir kötü devir erkekler herşeyi yapabilir, ama bunun için onun telefonunu karıştırmak çözüm değil.
Yoksa ikinci bir telefon kullanır ve sizinde bundan hayatta haberiniz olmaz :)
Herşeyin bir çözümü var hatunlar.o yüzden su akar yatağını bulur.
Ama karşılıklı birbirlerinin telfonunu kurcuklayanlar,öylesine bakanlarada bişey diyemem.
Bazen kızlarla özel şeyler yazıyoruz birbirimize.bunları eşimin okuması hoşuma gitmez.
Eşimin telefonu çalınca açmam bile ben.
Oda çok zorda kalmadıkça açmaz.Belki çok tanıdık biriyse ben o an müsait değilsem bakar.Ama çok nadirdir.
Zaten isteyen diğerinide arar.o halde niye ben bakayım ki onun telefonuna.
benim şahsi düşüncelerim bu şekilde.
Öptüm herkesi.
Birşey aramak için kurcalamamak en doğrusu.tatlım ılk yorumu ben yapmak ıstıyorum.. :lepi: esler kocasının tlf karıstıramaz dıye bısey yok benım dusuncemle karıstırmamalı dıye bı sey var.. yanı soyle kı bızım esımle aramızda boyle bısey vardır kı dogruluguna ınandıgım yanı evlendık dıye bırbırımızın ozel haklarına ozel ılgı alanlarına mudahale etmeyız.. :1closedeyes: karıstırmayız.. mesela tlf ozele gırer .. cuzdan cantalar.. mesela benım cantamda ozel gunlerıme aıt seylerım bulunur veya bana aıt ozel seyler esım her nekadar da bılıyorda olsa gormesını ıstemem..lmaz: evlendık dıye cıftler bır brırının ozel esyalarına kısısel haklarına mudahale etmemelı dıye dusunuyoruz bız esımle.. yerde bulunan kendımıze aıt olmayan bı kagıda bıle ızınsız bakmayız bıle.. tabııkı bu bızım gorusumuzde bu konu aklına nerden geldı onu anlıyamadım.. CADIARZU
Süppersin Şekerim.Doğru yoldasın kıskaydirigubbakcemile3telefonunu msn pc sını herbıyerını karısrıtırırım:jeyyar:
Bittim ya gülmekten çok güzeldi :)Bende esimin telefonuna bakarim oda benimkine bakar.
Ondan suphelendigimden degil ama kimlerle gorusmus merak ederim
(benim de tanidiklarimdan tabiki tanimadiklarim ilgimi cekmez)
Hatta birkeresinde arkadasi (normal erkek arkadasi) ozledim sekerim nezaman bulusuyoruz yazmis
bende bi ara o msjini gormustum gulerek hayirdir ne bu samimiyet dedim
oda he bende zaten ona geri msj atmistim ki lan avradim okuyor telefonumu diye diyor deli. kaydirigubbakcemile3
Sanırım konu işte bu Özellikle karıştırmada farklı yorumlar alıyorkaydirigubbakcemile5bende şüpheyle karıştırılmasına karşıyım ama elime o an onun tel i gelmiş canım sıkılmışsa alırım bakarım bişey olcağından deil ölesine, hee ama özellikle karıştırma falan giibi bişey derse bence kesin bi iş vardır
Walla ne kurtlar şimdiki erkekler:jeyyar:iyide arkadasım benim esim beni aldatsa yada aldatmaya kalksa herhalde eve gelirken numaraları ,mesajları siler ki benim eşim cok zeki ve kurnaz bir adamdır o kadar aptal olamaz telefonda kadınla konusacak numarayıda silmeyecek kadar saf adam benim kocam olamazdı ben genelde tüm erkek milletinin bu kadar alalede yapacagını sanmam hiç telefonunuda kontrol edip eşime kendimi güldüremem
evet darka kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5
ben de pek karıştırmam çünkü aklıma gelmez...o da benimkini karıştırmaz,ama istediğimiz zamanda bakarız tabii o ayrı...aramızda saklı gizli yok:1closedeyes:
ama darkın dediği gibi yapacaksa 2.relefon alır gene yapar örnekleri çok:1ninca:
evet ebtuna ve darkinlife sizlere katılıyorum yapacaksa çözüm telefon karıstırmak değildir kimseye kafasına koymus seyi yapmasına engel olamazsınız
Bende katılıyorum sizlerekaydirigubbakcemile3e bende ücünüze katılyorum grub olusturalım :roflol:
Bende katılıyorum sizlerekaydirigubbakcemile3
Slinn bugün sana katılamadım.Dün çok güzel aynı düşünüyorduk.Olsun olabilir saygı duyuyorum tabi.
kizlar benim merak etdigim ""bir kadin neden kocasinin telefonunu karistiramaz??" , tabi erkek istedimi bin tane msn acar 5 tane telefon alir saklar yani yapmak istedikten sonra bin turlu yol var ..
Karıştıramaz değil canım ya tabiki isterse karıştırır.
Uyurken karıştırır.Evde unuttuğunda karıştırır.Gözünün önünde karıştırır.,
Ama eşi bundan rahatsızsa, ya gizli karıştırcak yada eşiyle arasında bu yüzden sorun çıkacak.
Hoş değil ama karıştırmak.Öylesine bakmayı kastetmiyorum.
Baya baya bişey bulma amaçlı karıştıranları diyorum.Ki bu durumda eşinden huylanmıştır kadın ve onun için karıştırıyordur.
karıstıramaz değil slinn karıstırır öyle katı bir kural yok ama bana ters geliyor
şimdi diyeceksin neden ters bana ona güvenmediğimi düşündürür ve istemem ki esim bunu düşünsün aynını o bana yapsa bende derim ki sorun mu var
ya acıkcası ben evliliğimde bazı seylerin konusulmasından bile rahatsız olan insanım kaldı ki telefon karıstırmak bana itici geliyor eger yaparsam esimin gözünden düşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?