Arkadalar, ben de kendime birey sorun yaptm. Ltfen cevaplarnz esirgemeyin..

ben karıştırırım o da karıştırabilir telefonların yeri belli herkes istediğini yapabilirrrrrrrkafamçokkarıştı

Bende Özel eşyalar karıştırılmamalı diye düşünüyorum ve hatta genel olarak da bunu uygularız.

Yanlız bazı istisnai durumlar oldu hayatımda o zamanlar ben onun, oda benim herşeyimi kurcukladı.

Kurcuklamak sanırım bişeyler bulmak amaçlı yapılıyor.

Beren gibi düşünüyorum ben bu konuda.

evet devir kötü devir erkekler herşeyi yapabilir, ama bunun için onun telefonunu karıştırmak çözüm değil.

Yoksa ikinci bir telefon kullanır ve sizinde bundan hayatta haberiniz olmaz :)

Herşeyin bir çözümü var hatunlar.o yüzden su akar yatağını bulur.

Ama karşılıklı birbirlerinin telfonunu kurcuklayanlar,öylesine bakanlarada bişey diyemem.

Bazen kızlarla özel şeyler yazıyoruz birbirimize.bunları eşimin okuması hoşuma gitmez.

Eşimin telefonu çalınca açmam bile ben.
Oda çok zorda kalmadıkça açmaz.Belki çok tanıdık biriyse ben o an müsait değilsem bakar.Ama çok nadirdir.
Zaten isteyen diğerinide arar.o halde niye ben bakayım ki onun telefonuna.
benim şahsi düşüncelerim bu şekilde.

Öptüm herkesi.

evet darka kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5
ben de pek karıştırmam çünkü aklıma gelmez...o da benimkini karıştırmaz,ama istediğimiz zamanda bakarız tabii o ayrı...aramızda saklı gizli yok:1closedeyes:
ama darkın dediği gibi yapacaksa 2.relefon alır gene yapar örnekleri çok:1ninca:

evet ebtuna ve darkinlife sizlere katılıyorum yapacaksa çözüm telefon karıstırmak değildir kimseye kafasına koymus seyi yapmasına engel olamazsınız

Birşey aramak için kurcalamamak en doğrusu.

telefonunu msn pc sını herbıyerını karısrıtırırım:jeyyar:
Süppersin Şekerim.Doğru yoldasın kıskaydirigubbakcemile3

Bittim ya gülmekten çok güzeldi :)

Sanırım konu işte bu Özellikle karıştırmada farklı yorumlar alıyorkaydirigubbakcemile5

Walla ne kurtlar şimdiki erkekler:jeyyar:

evet ebtuna ve darkinlife sizlere katılıyorum yapacaksa çözüm telefon karıstırmak değildir kimseye kafasına koymus seyi yapmasına engel olamazsınız

e bende ücünüze katılyorum grub olusturalım :roflol:
Bende katılıyorum sizlerekaydirigubbakcemile3

Slinn bugün sana katılamadım.Dün çok güzel aynı düşünüyorduk.Olsun olabilir saygı duyuyorum tabi.

kizlar benim merak etdigim ""bir kadin neden kocasinin telefonunu karistiramaz??" , tabi erkek istedimi bin tane msn acar 5 tane telefon alir saklar yani yapmak istedikten sonra bin turlu yol var ..

Bende katılıyorum sizlerekaydirigubbakcemile3

Slinn bugün sana katılamadım.Dün çok güzel aynı düşünüyorduk.Olsun olabilir saygı duyuyorum tabi.

Canin sagolsun bacim :1hug:a.s.

Ben aslinda soru sordum ama dusuncemde telefonunu esim saklar yada elime almamdan rahatsiz olursada bende onun bu tavrindan rahatsiz olurum ve esime olan guvenim sarsilirlmaz:

Karıştıramaz değil canım ya tabiki isterse karıştırır.
Uyurken karıştırır.Evde unuttuğunda karıştırır.Gözünün önünde karıştırır.,

Ama eşi bundan rahatsızsa, ya gizli karıştırcak yada eşiyle arasında bu yüzden sorun çıkacak.

Hoş değil ama karıştırmak.Öylesine bakmayı kastetmiyorum.
Baya baya bişey bulma amaçlı karıştıranları diyorum.Ki bu durumda eşinden huylanmıştır kadın ve onun için karıştırıyordur.

Eşin saklıyorsa zaten bişey vardır :))

Ama huylanmışsa belkide gerçekten hoşlanmıyo olabilir.

ben kız arkadaşıma yazdığım mesajı bile başkasının okumasından utanır tarzda sıkılırım.
Bazen Kk dayken eşim gelip bakıyo öylesine.Çok sıkılıyorum.

karıstıramaz değil slinn karıstırır öyle katı bir kural yok ama bana ters geliyor
şimdi diyeceksin neden ters bana ona güvenmediğimi düşündürür ve istemem ki esim bunu düşünsün aynını o bana yapsa bende derim ki sorun mu var
ya acıkcası ben evliliğimde bazı seylerin konusulmasından bile rahatsız olan insanım kaldı ki telefon karıstırmak bana itici geliyor eger yaparsam esimin gözünden düşerim

hem düşündümde karıstırmam için sebep ne olabilir? zaten mesleğinden dolayı tel hep acık
ama mesela aldattıgından şüphelensem belki karıstırırım

kizlar benim merak etdigim ""bir kadin neden kocasinin telefonunu karistiramaz??" , tabi erkek istedimi bin tane msn acar 5 tane telefon alir saklar yani yapmak istedikten sonra bin turlu yol var ..

o bi halt karıştıran erkeğe has bişeydir canımmirmirmirmir

ister kadin huylansin, ister kimle konustugunu mesajlastigini (normal erkek arkadasi olabilir) merak etsin , karisinin telefonunu alip bakmasini istemeyen bir cok koca var! ve kadinda cok dogal o bunun hakki cunku onun ozeli bu diye dusunuyorlarya o bana ters geliyor bence kari ve koca arasinda ozel olmaz saklida olmaz ..
sende diyorsunki " ben kiz arkadaslarimla mesajlasmalarim var ve kocamin gormesini istemiyorum" dusun sen telefonu surekli kocandan kose bucak sakliyorsun yada o senin gormeni istemedigi bir sey var o telini sifreliyor , kapatiyor bir sekilde senin eline gecmesini istemiyor normal o esimin ozeli diyemi dusunursun?

saygi duyarim canim bende saten fikirlerinizi ogrenmek istiyordum ...

burda bir cok konuyu okurken dikatimi cekti karinlar kocalarinin telefonlarinda bir sey buluyorlar ve yorum yapan arkadaslarimizin bir coguda "esin telefonunu karistirdigini anlar"(yani problem cikar, zeytin yagi gibi uste cikar bu sefer ) seklinde yazilari gordukce ayol dedim benim bilmedigim birseymi varda bu kadinlar suc islemis gibi telefon karistirmayi problem yapiyor korkuyorlar kafama takildi :bbo:
sormak istedim :dance:

niye karıştıramasınki yan komşudan değil eşten bahsediyoruz yani bana en yakın kişi....
özellikle ay dur ben bi şunun telefonunu bi karıştırıyım ne haltlar yemiş diye bakmadım hiç,o an elimin altındayda bakarım ara sıra,eşimde hiç müdahale etmedi şimdiye kadar,sanırım kişiler yani karı koca telefonları karıştırıldığında ne amaçla karıştırıldığını bilecek kadar birbirlerini iyi tanıyorlardır.bence işin can alıcı noktasıda burda,birbirlerinden saklayacak bişileri yoksa eşlerin bu benim özelimdir kelimesinin arkasına saklanma gereğide duymazlar.olurda telfonumda bir dostumdan gelen ve kızlar arasında olan yazışma varsa evde tek başına yaşamadığımı ve istemedende olsa başkaları tarafından okunacağını düşünerek o mesajı silerim,bu kişi benim eşim yada çocuğumda olabilir.Benim özelim kelimesinden anladığım şudur arkadaşlar ben arkadaşımla,ailemle vs.vs paylaştığım bir konuyu eşimin bilmesini istemiyorsam şayet,eşime usulünce bunu söylerim,bana saygı duyuyorsa zaten arkasını aramaz,benim nacizane fikrim budur bayanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…