Arkadalar, fikirlerinize acil ihtiyacm var Ne olur kafam ok kark ya huyumdan ya

Canım bence seviyorsan 1 kez daha deneyin derim
Kıskan elbet ama sevgiline belli etme
Öyle bir durumda buraya gel kitap oku tv izle müzik dinle bağı çağır ama sevgiline belli etme:umursamaz:

alkisalkisalkis

biraz daha güvenmen lazim...belliki senin ona karsi hic güvenin kalmamis...asiri kiskanclik gercekten bi iliskinin sonunu getirebilir...siz böyle bi barisip bi ayrildikca kendinizi maf edersiniz...insanin pisikolojisi bozulur...eger ben degisemem böyleyim diyorsan ozaman hic bi gelecek göremiyorum ikiniz icin...

canım özür diliyorum ama senin bu huyunu hiç bir adam kabul etmez birde senin sevgilin gibi arayacak ...peşine düşecek ..kimse yapmaz..bence sevgilin seni biraz şımartmış ..yani sen böyle yaptığında nasıl olsa peşime düşer diyorsun..ama bir iki düşer sonrada telleri wc ye taşırsın ararsa hemen açarım diye...öyle birine denk gelirsin ki alimallah tellerini açmaz düşersin peşine..
bak canım bu huylara evli kadında sahip olsa
-adam soğur
-aldatmak için bahanesi olur
-evin yolunu unutur..
bu huylar iyi değil..biran önce senden hem vazgeçmeyen seven bir adamı bulmuşsun bence kendini dizginle
otur düşün
bu adamın bana yanlışı oldumu, benim güvenimi sarsacak ne yaptı diye ayrıntılı düşün
yoksa kaybeden hep sen olursun..
ben şu cümleye karşıyım ..eğer hakikaten değişmesi gereken tarafın..
"ben böyleyim beni böyle kabul edeceksin " demesine.. biliyormusun hayatım erkek olsam bende dayanamam atıveririm sevgim mevgim tanımam vallahi...
sevgilin haklı diyorum ...bak seni bu denli seviyor..kıymetini bil eften püften şeylere karışma..onunda aklı vardır ne yapacağını biliyordur..o senin sevgilin himayendeki çocuğun değilki kaldıki çocuğuna bile güç yetiremezsin sıkarsan birgün sabah kalktığında yatağını boş görürsün..evi terkeder bacak kadar boyuyla..kimse sıkılmayı , yaşam özgürlüğünün başkalarının elinde durmasını istemez.
o senin sevgilin "at" değil ki deh diyince koşacak , çüş diyince duracak....

piyano söylediklerine tamamen katılıyorum.. ben de konu sahibi arkadasımız gibiydim artık kendimi dizginliyorum.. daha huzurluyuz suanda..

arkadaşlar dün acaba olabilirmi ileride diye düşündüğüm insan sevdiğim insan ömrümce kimseden duymak istemiceğim bi cümle kullandi.. gerçekten bukadar terbiyesizleşebileceğini düşünmezdim bu sevıyeye düşmüş olmak benı cok ama cok uzdu.. konu sahıbı arkadasıma anca şunu diyebilirim gercekten gereksiz tartışmalar yaparak birbirinizi yıpratmayın birbirinizin sinirlerini yıpratarak dönüşü olmıcak yollara girmeyin...benım için o kapı dun kapandı... hakaten önce otur bi düşün ne istiyosun bu insana güvenebilicekmisin once ne ıstedıgını bıl sonra otur onla konuş sakınce((

fikirleriniz için çok çok teşekkürler arkadaşlar ama bu defter benim için kapandı artık :umursamaz: giremedim nete ne zmndır k.bakmayın. :kedi:

arkadaşlar aranıza bugun katıldım ve benimde başımdan buna benzer bir olay geçti badecim seni çok iyi anlayabiliyorum biz tam kapatmadık defteri ama beklemedeyiz bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…