Arkadalar, fikirlerinize acil ihtiyacm var Ne olur kafam ok kark ya huyumdan ya

bade_88

ben sonbahar kızıyım...
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
304
0
96
Diğer
kızlar benm bi sorunum war çok kafam karışık yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum lütfen...benm 2.5 senelik bir beraberliğim wardı son 1 snesi ayrılıp barışmakla geçti sürekli ayrılıklarımızın sebebi benm aşırı kıskanç olmam we erkek arkadaşımı kısıtlamm yani bu öle sölüo hayatına çok müdahale ediyomuşum bu da onu ilgisizleştiryormuş mafoldumben ama nedense o ayrılmıo o bunları sölüo bende ii o zmn katlanma bu duruma ben böyleyim diorum deişemm diorum ayrılıoruz ama sonrasında 2 gn bile geçmeden o geri arıyo Çok üzgünüm çoook sora gene barışıoz 1 ay sora gene aynı şeyler oluyo :umursamaz: son ayrılmamız 1 ay önceydi tartıştık ben hattımı kırdım sürekli mail yolladı konuşmak istedi neyse msnde konuşmaya başladık gene dün geceki konuşmamızda beni sewdiğini ama bu karışma kıskançlık olaylarından nefret ettini bunlar olmassa çok mutlu olabileceğimizi hiç ayrılmıcamızı çnkü benden wazgeçemdini sölüo ama bu huylarım dewam ederse de hep böle üzülürüz ayrılıp bbarışırız dio :sinifsinif: şimdi benm sorum şu sizce ne yapmalıyım kendimi dizginlemelimiyim ya da nası dizginleyebilrim senağlama ya da olmıcak zaten beni bu şekilde kabul etmeyen adamı daha fazla tutamam mı demeliyim yardım edin bana düşünmem için zmn werdi tabi bende ondan bişeyler istedim ama sen bunları yaparsan ben zaten senn her istedini yaparım dedi (bide ek bilgi olarak farklı şehirlerdeyiz we çok yakışıklı bi insan diil ben ona göre daha gösterişliyim bütün arkadaşlarımız ortak olanlar öle dio ama ben hala kıskanıom o beni kıskancağına off nolur yardımm -tatlicadiarzu- :uhm: :teselli: :1hug:

all iştee aynı benim durumumdan bi örnekk :bbo:
valla tatlımm elinden geliyorsa kıskandığını belli etmee
bırak ne hali varsa görsün ilgilenmeee
sen ilgilenmedikçee
o daha çok çıldıracak :jeyyar:
hatta sevginden şüphe bile duyacakk
inanki o seni kıskanmaya bile başlar sonunda
ama şunu unutma sen onu kıskandıkça o kendini boğulmuş gibi hisseder
yapmayacağı şeyleri bile sırf senin kısıtlanmana dayanamadığı için yaparr kötükedihüso
kendini kanıtlamak için yanii
kimseye hesap vermediğini göstermek içinn
ve şunu unutma kimse vazgeçilmez değildirr lmaz:
onun öyle söylemesi falan hep hikaye bigün canına tak eder bu kadar boğulmak
alır başını gider üzülen sen olursunn -tatlicadiarzu-
sana tek diyebileceğimm sık dişini biraz kıskanmaa
bunlatmaa çocuğuu kızz mademm seviyonnn bırakk huzur verr klava: a.s.

Ayarsız kıskançlık fiziksel özelliklerden değil kendine güvensizlikten kaynaklanır... Bu nedenle siz "daha gösterişli olduğunuz halde" erkek arkadaşınızı kıskanıyorsunuz, demek o da aradaki farkı özgüveniyle kapatıyor...
Ve tahmin edin bakalım, hayatta hanginiz daha az sıkıntı yaşayacak ve ilişkisinde daha huzurlu olacak sengözlerimebaksanab

benim ilşkimdede tam tersi erkek arkadşım çok aşırı derecede kıskanç cnm eğer seviyorsan sıkma ben bile kız olduğum halde kıskançlığına zor katlanıorum ki bu sıkıntıya gelemyen erkekler napsın :S bırak ilgilenme sonra o kıskanıp ilgilenecek senle birazcıkta kıskandırmaya çlş ama çocukça olarak değil tabi ama bırak ilgilenme çokta serbest bırakma tabi erkek milletiyerimseniben

insanın sevdiğini kıskanması çok normal.ama herşey dozunda olmalı.erkekler hayatlarına çok müdahale edilmesinden hoşlanmıolar malesef.ama 2.5 yıldır süren bi ilişkiniz varmış dediklerine inan bence seni sevio.kendini biraz daha dizginlemeyi dene hem senin kafan rahat olur hemde o.dolayısıylada ilişkiniz düzenli bi şekilde devam eder..!!

hayır tatlım yorumun yannış ben kendime gayet özgüveni olan biriyim her ortama girrerim çıkarım we kendimi her yerde kanıtlayabileceğimi her anlamda düşünürüm bunların bilincindeyim ama benki kıskançlıktan çok dırdır etme hayata müdahale yani bi kızdan kıskanma falan diil öle bişi yapmıcanı biliorum zaten ama nedense sürekli düşünmediğim gibi konuşuorum çokk ince eleyen sık dokuyan ayrıntılara takan bi tipim o yzden oluo bunlar :1no2: vereliniortak

peki sence çok kısıtlıyor musun yoksa ona mı öyle geliyor
ve seviyorsan ve sencede fazla kısıtlıyorsan bence kıskandığını belli etme
tabi hiç belli etmede demiyorum bazı yerlerde yine müdahele et ama çok üsteleme
belli seni seviyor galiba
sende onun sevgisi için kıskan ama çok belli etme ...

Özgüveni olan bir insansanız erkek arkadaşınızdan daha gösterişli olduğunuzu, onun çok da yakışıklı olmadığını buna rağmen "aşırı kıskanç olduğunuzu", hatta "o beni kıskanacağına ben onu kıskanıyorum" ifadenizi ilk mesajınızda belirtmeniz garip olmuş... -tatlicadiarzu-
Ve yine özgüveni olan biri düşünce yapısını düzgün inşa etmiştir ve başkasının hayatına yersiz müdahalede bulunmaz hele sonrasında dırdırından kendi pişman olacak kadar ileri gitmez diye düşünüyorum...

ben müdahalelerimin yersiz oldunu düşünmüyorum ama we sewgilisi olan diğer kız arkadaşlarımada soruyorum onnarda benm dawrandaığım gibi dawranıyorlarmış ama karşı taraf onnarda ilgiden we kıskanılmaktan hoşlanıyor bnm erkek arkadaşım kendine ilgi gösterilmesi ona göre müdahale edilmesi onu boğuyor.:umursamaz: lmaz:
'' o beni kıskanacağına ben onu kıskanıyorum" bu sözü söylememin altında şöle bir gerçek war o da beni kıskanıyor kısıltlıyor ama ben onun kadar şikayet etmediğim için ona yaptıkları normal geliyor ben onun gibi dawrandığımda kıskanç we kısıtlayıcı oluyorum...:uhm:

ayrıl bitsin artık lmaz:
evli olsanız habire her kavgada koştur koştur boşanma dairesine gidip sonra evlencekmiydiniz?
senin kıskançlıklarını çekemiyorsa demek ki o seni yeterince sevmiyor.
başka söze gerek yok.
artık barışman gurursuzluk ve hata olur.

ona ilgi gösterme müdahalede bulunma
onun ilgi ve kısıtlamalarına sende aynı tepkiyi ver

kısa süürede temelli ayrılırsınızşakkıdı

ikide bir kendi isteği ile geri dönüyorsa "ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek"
içten gelen bi durum o nasıl dizginleyeceksin ki..ondan temelli koptugunda ancak onun istdiği gibi davranırsın benceCADIARZU

ya baştakı yazdıklarınızı okudumda bukadarmı bırebır aynı bı ılıskı olur neredeyse suresı bıle bıan benmı actım bu konuyu dıye bıle kuşku duydumD canım aynı sorunları sureklı yaşadım ve sımdı 6 aydır ayrıyız hala arıyo cozebılırız dıyo ama malesef bılıyorumkı degısen bısey olmıcak ama şoyle bısey varkı hala sevıyorumda... sırf onlayken o kıskanclık krızlerını yaşamaktan korktugum ıcın donmuyorum aslında belkıde bu bı hastalık cunku oturup sakın kafa dusundugumde ortada degıl kıskanıcak oyle konusulucak bısey bıle olmadıgını anlıyorum ama işte o an boyle başka bısey oluyo ve cok kırıcı oluyorum etkı tepkı oda benı kırıyo...

canım bazı erkekler var neden beni kıskanmıyosun diye triplere girer bazı erkekler var kıskanılmayı fazla sevmez.. kıskanılmaktan hoşlanmayan erkek yok sanardım taki sevgilimle tanısıncaya kadar.. ben kıskanç bi insanım.. kıldan nem kapar kıskanırım ama sevgilim istemiyor.. kıskanma askım gereksiz yere diyor.. ve bi çok kıskançliğimi gereksiz olarak buluyor. daha sonra da beni bunaltıyorsun diyor.. o yüzden ben artık üstüne düşmüyorum çünkü yapısı böyle istemiyor kıskanmamı şunu yapma bunu yapma dememi... demiyorum walla artık.. demediğim için de bu sefer o üstüme düşüyor o kıskançlık yapmaya başlıyor.. sevgisinden eminsen akısına bırak tatlım kıskanclık duygularını bastırmaya çalış.. hoşuna gitmeyen bi durum oluyosa kendi bilir de geç... ona kısıtlamalar getirme.. zor oluyo ilk başlarda ama inan sonra kendiliğinden kıskançlığını yendiğini görüyosun.. mesela geçen gün benim sevgilim bi arkadasıyla gece dışarı çıktı.. önceden olsa basının etini yerdim ve tartısır dururduk ama bu sefer ha öyle mi ii eğlenceler hayatım dedim bi baktım yarım saat sonra evde =)) aşkım iyi misin ? dedi evet cnm iiyim dedim.. onun da tuhafına gidiyo.. bu sefer o üstüme düşmeye başlıyo.. hersey senin elinde tatlım.. sıkboğaz etmeden davran.. karısma kısıtlama akısına bırak inan o zaman kendi senin üzerine düşecektir..

cnm benim hala seviyosan ve onun da sevgisine inanıyosan ve ortada gercekten kıskanacak bi durum yoksa. sana karsı dürüstse inan halledilir bu problemler.. sen de bi şans vermelisin ilişkinize.. zamanla dizginlemek bizim elimizde. benim kendime olan güvenim tamdır ama nedense çok sevdiğim için uçan kuştan kıskanıyodum ilk zamanlarda bu da onu boğmaya başladı çok rahatsız oluyodu.. bana bu kadar güvensiz davranman beni rahatsız ediyor ben senin güvenini sarsacak bişey yapmıyorum ama sen hep kuşkuyla yaklasıyosun diyodu.. ben de artık üzerine düşmüyorum inan bu çok zor değil.. ve göreceksin ki sen üzerine düşmedikçe o daha da üzerine düşecek senin.. mutluluklar canımmopuyorumnanaktan

haklısın tatlım ama başka sorunlarda var bakalım zaman neler gosterıcek ama şunu soylıyım en az benım kadar kıskanc bırı!! ve hanı kendınıze guvenınızmı yok dıyenlere katılmıyorum kıskanclık bunla alakalı degıl bence cunku gercekten guzel ve albenısı olan bırı olarak goruyorum kendımı:) o hayatımdayken bıle ve bu bılınmesıne ramen ondan cok cok daha yakısıklı denecek tıpler yolumu gozlyodu ama benım ıcın dunya yakışıklısı benım sevgılımdı ve sankı her kız onun peşındeydıDD komık... bunaltma derecesınde kıskanmam yasaklar koymam yanlıstı ama napıyım gozumde etrafına ışık saçan melek gıbı

hehehe ben de öyleyim canım benim =)) hiç kıskanç değildim ama elimde değil ilk defa bi insanı bu denli kıskanıorum.. problem buysa çözülür ama baska problemler de varsa en doğru kararı sen verirsin canım.. umarm mutlu olursun...

gerçekten aynı durumdayız canım bende katılmıyorum kendine güvensizlik diil bu çnkü daha öncelikilerde böle bi tawrım yoktu benm bu ilişkimde böyle oldum bu da çok sewmekten kaynaklanıyor. 2mizde napcamızı bilmiyoruz beni şuan en çok cezbeden kafamın rahat olması ama sewiyorumda bir yandan ona kalsa aşabilirsin bu hallerini dio ama ben ine aynı tartışmaları yaşamaktan korkuyorum :gitme: kaydirigubbakcemile5

ayşülcüm senin daha öönce açtığın konudaki yorumlarınıda okudum hatta orayada yorum yazmıştım daha önce bnde demiştim aynı durumdayız die cnm bnm sen kesin bitti demiştin orda 4 gn önce konuştuk demiştin ee hala aynımı durum peki

badecım ah canım benımm durumumun karmaşasnı ben ble çözemedım yok değişen bişey yok yanı ayrıyız...sadece soyledıgı şeylerin olabilitesini(yanı gercekten bi şansımız olabılırmı kısmını) tartışıyorum ama dedım ya bizim sorunlar okadar çokkı herkesın ılşkısınden alıntı yapabılırımD canım ınsallah sız bu evreye gelmeden halledersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…