bide ek bilgi olarak farklı şehirlerdeyiz we çok yakışıklı bi insan diil ben ona göre daha gösterişliyim bütün arkadaşlarımız ortak olanlar öle dio ama ben hala kıskanıom o beni kıskancağına off nolur yardımm -tatlicadiarzu- :uhm: :teselli: :1hug:
Ayarsız kıskançlık fiziksel özelliklerden değil kendine güvensizlikten kaynaklanır... Bu nedenle siz "daha gösterişli olduğunuz halde" erkek arkadaşınızı kıskanıyorsunuz, demek o da aradaki farkı özgüveniyle kapatıyor...
Ve tahmin edin bakalım, hayatta hanginiz daha az sıkıntı yaşayacak ve ilişkisinde daha huzurlu olacak sengözlerimebaksanab
hayır tatlım yorumun yannış ben kendime gayet özgüveni olan biriyim her ortama girrerim çıkarım we kendimi her yerde kanıtlayabileceğimi her anlamda düşünürüm bunların bilincindeyim ama benki kıskançlıktan çok dırdır etme hayata müdahale yani bi kızdan kıskanma falan diil öle bişi yapmıcanı biliorum zaten ama nedense sürekli düşünmediğim gibi konuşuorum çokk ince eleyen sık dokuyan ayrıntılara takan bi tipim o yzden oluo bunlar :1no2:vereliniortak
Özgüveni olan bir insansanız erkek arkadaşınızdan daha gösterişli olduğunuzu, onun çok da yakışıklı olmadığını buna rağmen "aşırı kıskanç olduğunuzu", hatta ifadenizi ilk mesajınızda belirtmeniz garip olmuş... -tatlicadiarzu-
Ve yine özgüveni olan biri düşünce yapısını düzgün inşa etmiştir ve başkasının hayatına yersiz müdahalede bulunmaz hele sonrasında dırdırından kendi pişman olacak kadar ileri gitmez diye düşünüyorum...
ona ilgi gösterme müdahalede bulunmaben müdahalelerimin yersiz oldunu düşünmüyorum ama we sewgilisi olan diğer kız arkadaşlarımada soruyorum onnarda benm dawrandaığım gibi dawranıyorlarmış ama karşı taraf onnarda ilgiden we kıskanılmaktan hoşlanıyor bnm erkek arkadaşım kendine ilgi gösterilmesi ona göre müdahale edilmesi onu boğuyor.:umursamaz:lmaz:
'' o beni kıskanacağına ben onu kıskanıyorum" bu sözü söylememin altında şöle bir gerçek war o da beni kıskanıyor kısıltlıyor ama ben onun kadar şikayet etmediğim için ona yaptıkları normal geliyor ben onun gibi dawrandığımda kıskanç we kısıtlayıcı oluyorum...:uhm:
ya baştakı yazdıklarınızı okudumda bukadarmı bırebır aynı bı ılıskı olur neredeyse suresı bıle bıan benmı actım bu konuyu dıye bıle kuşku duydumD canım aynı sorunları sureklı yaşadım ve sımdı 6 aydır ayrıyız hala arıyo cozebılırız dıyo ama malesef bılıyorumkı degısen bısey olmıcak ama şoyle bısey varkı hala sevıyorumda... sırf onlayken o kıskanclık krızlerını yaşamaktan korktugum ıcın donmuyorum aslında belkıde bu bı hastalık cunku oturup sakın kafa dusundugumde ortada degıl kıskanıcak oyle konusulucak bısey bıle olmadıgını anlıyorum ama işte o an boyle başka bısey oluyo ve cok kırıcı oluyorum etkı tepkı oda benı kırıyo...
cnm benim hala seviyosan ve onun da sevgisine inanıyosan ve ortada gercekten kıskanacak bi durum yoksa. sana karsı dürüstse inan halledilir bu problemler.. sen de bi şans vermelisin ilişkinize.. zamanla dizginlemek bizim elimizde. benim kendime olan güvenim tamdır ama nedense çok sevdiğim için uçan kuştan kıskanıyodum ilk zamanlarda bu da onu boğmaya başladı çok rahatsız oluyodu.. bana bu kadar güvensiz davranman beni rahatsız ediyor ben senin güvenini sarsacak bişey yapmıyorum ama sen hep kuşkuyla yaklasıyosun diyodu.. ben de artık üzerine düşmüyorum inan bu çok zor değil.. ve göreceksin ki sen üzerine düşmedikçe o daha da üzerine düşecek senin.. mutluluklar canımmopuyorumnanaktan
haklısın tatlım ama başka sorunlarda var bakalım zaman neler gosterıcek ama şunu soylıyım en az benım kadar kıskanc bırı!! ve hanı kendınıze guvenınızmı yok dıyenlere katılmıyorum kıskanclık bunla alakalı degıl bence cunku gercekten guzel ve albenısı olan bırı olarak goruyorum kendımı:) o hayatımdayken bıle ve bu bılınmesıne ramen ondan cok cok daha yakısıklı denecek tıpler yolumu gozlyodu ama benım ıcın dunya yakışıklısı benım sevgılımdı ve sankı her kız onun peşındeydıDD komık... bunaltma derecesınde kıskanmam yasaklar koymam yanlıstı ama napıyım gozumde etrafına ışık saçan melek gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?