arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Unuturmuyum hiç inşallah pozitif çıkar
Bu gece beni nasıl uyku tutcak hiç bilmiyom sabahı zor edicem...
Allahım hepimize versin inş....

kittycat canım benim çok sağol samimi duyguarın için...rabbim sanada tattırsın bu güzel duyguyu....:1hug:
amin canım isteyen herkese versin güzel allahım :Saruboceq::Saruboceq:

yasemnıncm aldım mesajını bende çok heycanlıyım şimdi nöbetçi eczaneye gidiyorum test alcam :) sabaha güzel haberi veririm inş. siklusun kaç gündü cnm ?

beyazgelincik sen ne yaptın canım ?

kızlar benimde günüm bugündü ama henüz birşey yok
mümkünse olmasında canım güzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq:

bu ara da sanırım ben adet oluyorum umutlar hazirana yarın doktora gideceğim belli olur bakalım hayırlısıbenneyaptımki

olmaz inşallah canım ya :Saruboceq:

kızlar ben geldim ne var neyok?

heyecan dorukta dimi canımcım ?yerimseniben

arkadaşlar merhaba ben de bu ay sizlerin bu heyecanına katıldım
hosgeldin canım a.s.

orası hic belli olmaz canım bu veletler cok acayip yaratıklar bazen ansızın geliyorlar bazende anneciklerini bekletip duruyorlar inşallah senin bebişin cabuk gelip annecini üzmeyenlerdendir :Saruboceq:yerimseniben

kittycat olmadim canim daha regl bekliyorum bakalim daha günün var 30 masiyta kadar

inşallah olmazsın canım :Saruboceq::Saruboceq:

Unuturmuyum hiç inşallah pozitif çıkar
Bu gece beni nasıl uyku tutcak hiç bilmiyom sabahı zor edicem...
Allahım hepimize versin inş....

bende enaz senin kadar heyecanlıyım canım guzel haberi duymak icin :Saruboceq: ayrıca rahat ol pozitif olacak baska sansı yok delikafadulden

canım senin oğlun olacak.içime öyle doğdu valla.nasıl umutla okuyorum yazdıklarını bi bilsen.allah banada gösterirmi o günleri.

Selam arkadaşlar , hamile olanları canı gönülden tebrik ediyorum.
Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eder inşallah,
ben 27 mayısı bekliyordum fakat bugün öğelden sonra kırmızıları gördüm .
çok üzüldüm.Ümitlenmiştim ,ağladım uzun süre.
yacacak bir şey yok şuan beklemek gerekiyor. hayırlısı bakalım ne olacak
takdiri ilahi,Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

iyi aksamlar canım hosgeldina.s.:1hug: belirtilerimi yazıyorum her zmanki adet belirtileri :) gögüs biraz şiş ,karın davul gibi,gaz var acayip , kasık agrıları, alt taraf sanki ıslak gibi ama birsey yok akıntı falan,midem herzman garip oldugu icin onu yazmıyorum bile :)

üzüldüm canım :çok üzgünüm: inşallah haziran ugurlu gelir hepimize :Saruboceq: bende 27 bekliyorum fakat bugun yarın olacakmısım gibi

o duyguyu cok iyi biliyorum canım gerci burdaki herkes biliyor o duyguyu ne kadar içimizin acıdıgını dilerim allahım en kısa zmanda yollar meleklerimizide bu duyguyu bir daha yasamak zorunda kalmayız

ben burdayım kitty cim :)
okuyordum yazdıklarınızı...
yalnız benim mesajıma kimse cevap yazmamış???
geceleri hafif sol kasıgım sancıyıp geçiyor.
gündüzleri sağ kasıgıma böyle 1-2 defa bi ugrayıp gidiyor agrı. ama çok hafif. bu bir belirti olabilirmi?
29 u bekliyorum bakalım kırmızıları görcemmi...

Cosmocum sabah sen guzel haberi verince buyuk ihtimalle uyanammıs olacam onun icin simdiden tebrikedeyim seni :)

cnm inş. gebelık belıtılerıdır yumurtlama dönemı harıcınde kasıkta batmalar hamılelık dıye biliyorum birde gögüslerdeki hassasıyet önemlı cnm inş. hamılesındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…