amin canım isteyen herkese versin güzel allahım :Saruboceq::Saruboceq:kittycat canım benim çok sağol samimi duyguarın için...rabbim sanada tattırsın bu güzel duyguyu....:1hug:
yasemnıncm aldım mesajını bende çok heycanlıyım şimdi nöbetçi eczaneye gidiyorum test alcam :) sabaha güzel haberi veririm inş. siklusun kaç gündü cnm ?
mümkünse olmasında canım güzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq:kızlar benimde günüm bugündü ama henüz birşey yok
bu ara da sanırım ben adet oluyorum umutlar hazirana yarın doktora gideceğim belli olur bakalım hayırlısıbenneyaptımki
kızlar ben geldim ne var neyok?
hosgeldin canım a.s.arkadaşlar merhaba ben de bu ay sizlerin bu heyecanına katıldım
birşey sormak istiyorum ben en son 3 mayısda adet oldum yani bu ayın son günü 31 mayıs adet günüm.heyecanlanmak için fazla erken belki çünkü bu ay bir kez ilişki şansımız oldu.o da yumurtlama takvimine göre en uygun günmüş 17 mayıs.şimdi benim merak ettiğim ben hamile isem ki bu pek muhtemel görünmüyor ama ben pazar gününden sonra anlayabilirim bunu ,ilişkiden henüz iki hafta geçmiş olacak.yani olabilir mi böyle bişey?benim de göğüsler acıyo ve sağ kasığımda ağrı var.ama sanırım bunlar adet belirtileri.çünkü ayda bikez ilişki olup hamile kalınması zor herhalde
kittycat olmadim canim daha regl bekliyorum bakalim daha günün var 30 masiyta kadar
Unuturmuyum hiç inşallah pozitif çıkar
Bu gece beni nasıl uyku tutcak hiç bilmiyom sabahı zor edicem...
Allahım hepimize versin inş....
himeros çok teşekkür ederim arkadaşım...dualarım er zaman için tüm bebek sahibi olmak isteyenlerle..özellikle k k bayanları :) sende bize dua et teyzesi olurma sağlıcakla dünyaya geleyim hayırlısıyla...hiç bir belirtim yoktu...adetim geçikince kesin dedik artık....
Selam arkadaşlar , hamile olanları canı gönülden tebrik ediyorum.
Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eder inşallah,
ben 27 mayısı bekliyordum fakat bugün öğelden sonra kırmızıları gördüm .
çok üzüldüm.Ümitlenmiştim ,ağladım uzun süre.
yacacak bir şey yok şuan beklemek gerekiyor. hayırlısı bakalım ne olacak
takdiri ilahi,Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
ben burdayım kitty cim :)
okuyordum yazdıklarınızı...
yalnız benim mesajıma kimse cevap yazmamış???
geceleri hafif sol kasıgım sancıyıp geçiyor.
gündüzleri sağ kasıgıma böyle 1-2 defa bi ugrayıp gidiyor agrı. ama çok hafif. bu bir belirti olabilirmi?
29 u bekliyorum bakalım kırmızıları görcemmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?