Kızlar kan değerim düşmüş isyan etmek istemiyom ama yine mi ben Allahım ya :çok üzgünüm:
Doktor c.tesi tekrar kan tahlili istedi. Kendi kendine düşücek büyük ihtimalle dedi
Kahretsin ya
Bebek falan yok çekti gitti bütün hayaller :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım lütfen üzülme hayatım.birincisi daha hiç bişey belli değil.ikincisi herşeyin hayırlısıı dilememiz lazım.kendinide lütfen yıpratma hayatım.lütfen acele de etme tamam hepimiz biranönce olsun istiyoruz ama fazla heves yapıyoruz sonra yine biz üzülüyoruz.lütfen kendine çeki düzen ver canım .morelini düzelt tamam mı?istersen biraz uyu iyi gelir ?:çok üzgünüm:
Burdayım ölmek istiyom kahrımdan senağlama
ne hayaller kurdum .biberonla emzik almıştım sabah ,eşime akşama sürpriz yapim diye senağlama
Haklısın ama napim elimde değil iştesenağlama
Yinede hayırlısı ama şu an gelde bunu yüreğime anlatsenağlama
İşyerindeyim erken çıkabilirsem gidicem evesenağlama
Aminnnnnnnnn canım inş. sağ salim kucağına alırsın:Saruboceq:
Doktor adını bile koymadı sadece kendi kendine düşer dedi
Kimyasal gebelik midir bunu adı
Kızlar kan değerim düşmüş isyan etmek istemiyom ama yine mi ben Allahım ya :çok üzgünüm:
Doktor c.tesi tekrar kan tahlili istedi. Kendi kendine düşücek büyük ihtimalle dedi
Kahretsin ya
inşallah kitty cim inşallah :)
sende daha olmamışın. hadi beraber hamiş olalım bu ay :)
senden de güsel haberler bekliyoruz...
yarın sabah size olumlu veya olumsuz haberi veririm ...
Kahretsin ya
kızzlarrrr
galiba ben hamileyim
evde test yaptım çizgi çıktı yarın kan testi yaptırcam
inanamıyorum hala
kızlar bugün gittim revire kan tahlili için bizim sevk almamız lazım idrar tahlili yapalım dediler bende ewde yaptım dedim iki çizgi olduğunu gördüler fakat orada yaptığımızda tek çizgi çıktı(((((çok üzgünüm ama dr moralini bozma en üzel soonuç kan tahlili dedi ne yapıcam bilmiyorum öğlenden beri ruh gibiyim ama göğüslerimin ağrıısından ölüyorum ne yapıyım sizce yarın kan tahlil yaptırayımmmı yoksa günümün geçmesinimi bekleyim bi akıl verin bana nolurrrrrrrr ((((
ooo pozitif melegimiz kitycan gelmiş :)
hoşgeldin canım benim. gelen giden varmı?
durumlar nasıl??
selam kitty sen de durumlar nasıl bugun adet gunundu dımı
slm canım :1hug: bende kasık agrıları devam belimde agrıyor canım akıntıda basladı bugun gecen ay 29 da olmustum bu ay 27 bekliyordum ama olmadı bakalım bekliyorum inşallah olmaza.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?