arkadaşlar inşallah i hbrlerinizi alırız bende sizi takip ediyorum akıntı bendede var beyaz bi akıntı ayrıca göğüslerde ağrı nedir anlamıyorum bide benim 2. gebeliğim olucak oğlumdada iki ay üzerine adet görüp hamile kalmıştım ama dediğim gibi geçen gece yaptığım testte çift çizgi çıktı ikincisi silikti ama belirgin siikti yani baktığında çok normal görebiliyorsun ama bugün kan tahlili tyaptırmak için gittim ama revirde yokmuş hastaneye sevk aldım yarın sabah yaptırsammı acaba diyorum ama bu arada günümde geçmed,i daha 2 hairanda olucam ne dersiniz yaptırayım sizce test geçen ay 2 gün geldi adetim çünkü bide gecikmişti cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar........
slm kızlar
cosmocum inan cok üzüldüm ama bence moralini bozma canım biliyorsun bu gibi durumlarda bu cok önemli rahat ol evde uzanıp dinlenmeye calıs umarım bebişin annecine sıkı sıkı tutunur ve degerin tekrar yükselir gitti diyorsun bebişin icin kanama oldumuki gitsin bebişin ? senin kızın olacak canım nazlı bir kız ondan böyle yapıyoriçini ferah tut canım bence hersey yoluna girecek güzel allahım senin üzülmene bebişin gitmesine izin vermicek su cuma aksamında
senağlama canım benım ya çok üzüldüm şimdi geldim işten.yaaaa kendini üzme ne olursun her şeyin hayırlısı Allahtan belki de sağlıklı bi gebelik değildi. hem daha erken cumartesiyi bi bekleyelim güzelim sen de kendıne çok dikkat et ama ne olur hemen hayal kırıklığına kapılma a.s.:1hug:
cosmopoli cnm benim sıkma cnını inşallah düşmez allahım inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın arkadaşlar razoscum seninde gözün aydın cnm benim inşallah sağlıkllı gebelik geçirirsin sıkıntısız
inşallah canım güzel haberler verebilirim :) senin 10 günümü kaldı canım
Kızlar kan değerim düşmüş isyan etmek istemiyom ama yine mi ben Allahım ya :çok üzgünüm:
Doktor c.tesi tekrar kan tahlili istedi. Kendi kendine düşücek büyük ihtimalle dedi
Kahretsin ya
Bebek falan yok çekti gitti bütün hayaller :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım benim çok üzüldüm..sanada üzülme diyemiyorum...allahım cosmonun bebeğini koru ne olur aynı acıyı tekrar yaşatma arkadaşıma..isyan etme ne olur canım...güzel haberlerle gel ....
Amin Yaseminim aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
bugün biraz iyiyim sabah yine polenli karışımımı yedim doktorun verdiği vitamine devam ediyom belki tutunur kimbilira.sa.s
Kurbanın olayım kendine dikkat et canım arkadaşım sağlıcakla geçir inş. hamileliğini böyle tadını çıkara çıkara:Saruboceq::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?