arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Ninikcim ayıpsın yaw olurmu öyle şey,
Nasılsın anlat bakalım, ben düne göre iyiyim hamdolsun Allahıma.
Biraz toparladım kanamam yok henüz bebiş benle sanırım hala:))

kanamanın olmaması harika canım...gebelik devam ediyor demek...tatlım bişey soracağım sana...dış gebelik geçirmiştin ya onda belirtilerin neydi...akşam çok korktum ...anlatırmısın cosmocuğum....hayırlısıyla şu keseyi bir görseydik....

Oyyyy canım benimŞenizŞeniz Sizin gibi arkadaşı olanlar nasıl üzülürki
İnşallah yükselir, yükselmezsede Rabbimden başka kime sığınalım? Vardır bunda da bi hayr diycez napalım. Allah bizlere sağlık versin tekrar olur inş.:Saruboceq:
tır dolusu öpüyom canişimi ahanda böyleŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Feyzoşcum inşallah yarım hamileyim diye bağırırsın burdan:Saruboceq:
olmazsa da pes etmek yok tabiklava:
ninik ve digerk izlar günaydin son bir gün kaldi bakalim rabbim ne yi uygun görcek
kitty arkadsim cok tsk o kadar ugrasmisin hepimiz icin bir melek göndermissin cok sagol insallah ugur getirsin canim hemize

Yaseminim kanda çıkıyodu gebelik ama kese görünmüyodu bi türlü
Dış gebelikde kan değerlerin az artıyo yada hiç artmıyo veya düşüyo. KArın ağrısı oluyo mesela ama böle kramp şeklinde saplanıyo kımıldayamıyosun yerinden,wc ihtiyacında sorun oluyo çok sancılı kramplı falan, Sonra kanamam olmaya başladı lekelenme tarzında tam 15 gün devam etti tüp parçalanınca gerizekalı doktorların aklı başına geldi de dış gebelikmiş dedilerklava:klava:
Hiç affetmiycem sebep olan doktorları hiçklava:
Senin korkmana gerek yok senin çünkü değerlerin artmış aklına getirmene bile gerek yok böle şeyleri rahat ol sen

kızlar günaydın
benim dün hastalanmam gerekiyodu
ama olmadım
dayanamayıp test yaptım ikinci cizgi çok ama çok çokk silikti bugün tekrar yapıcam eşim işten gelince alıcak haberleri veririmm

ooooooooooooooooooo işte bi anne adayımız daha :CüvCüv:
HAyırlı uğurlu olsunAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
Nazarlardan korusun rabbim:Saruboceq:
QUOTE=umitcan_4116_;7138854]kızlar günaydın
ama olmadım
dayanamayıp test yaptım ikinci cizgi çok ama çok çokk silikti bugün tekrar yapıcam eşim işten gelince alıcak haberleri veririmm[/QUOTE]

cosmomm seni bağrıma basıp sıkı sıkı sarılıyorum sana...okadar rahatlattın ki beni....bende seniiiikocamaaaaaaaaaaaan öpüyorum ŞenizŞenizhihoyyyt

teşekkürler cosmocum ama daha anne adayımıyım değilmiyim tam bilmiyorum sevinmektende korkuyorum bakalım akşam bi olsunda inş vardır ama yaaa bebişşş

Günaydın Kızlar

Cosmocum benim guzell annecikim hah işte böyle ol kaydirigubbakcemile5 sen güclü olki meleginde rahat olsun :1hug:

tubiloshh ne yaptın canım test yapacaktın bugun ?

huu hu günaydın dedik ama hiç kimse takmamış valla sağolun yani.... kötükedihüso

kittycat çim günaydın senin dışında beni ipleyen yok anacımklava: gel biz senle konuşalım.....:1hug:

canım gunaydın a.s. kızların kafa cok karısık buaralar ondan arada kaynıyor bazen mesajlar onun icin böyle düsünme biz hepimiz bir aileyiz burda :1hug:

kızlar günaydın
ama olmadım
dayanamayıp test yaptım ikinci cizgi çok ama çok çokk silikti bugün tekrar yapıcam eşim işten gelince alıcak haberleri veririmm

a.s.heyoooooooooooooooooo :dance: cok sevindim canım bence hemen kos kan tahiline canım sabah gitki ögleden sonra al sonucu :1hug:

günaydın kızlaaarr :) keyifler nasıl?
kitycim evet bugün test yapıcaktım. sabah kalktım tam yapıcaktım eşimi işten çağırdılar.
adam tutturdu ben gelene kadar yapmican diye. 2 saate gelicem dedi. onu bekliyorum bende :)))
sizde ne var ne yok?
cosmo cum iyi olmana sevindim tatlım.işte sanada bu yakışır. herzaman güçlü ol kuşum beniiim :)

güzel annecik sende rahat ol :1hug: meleklerinizi huzursuz etmeyin neolur canım guclu olun hersey yolunda deyin kendi kendinize pozitif olun :1hug: sizler melek tasıyıcılarısınız guzel allahımın sectigi özel insanlarsınız a.s.

kızlar günaydın
ama olmadım

kesin hamilesin...gözün aydın ümitcan....benimde çok silik çımıştı regli günümde hatta eşim negatif dedi...adet olmayın ca 3 gün sonra yaptırdım kanda 364 çıkmıştı...sağlıcakla kucağına alırsın inşallah arkadaşım....

Yaseminim ne demek ne demek sen rahat ol relax ol annişim benim...
Ümitcan bence anne adayısın hadi hayırlısı bakalım
Tuğbişimmm Kittycimmm K.K.nın tüm fıstıkları bana destek olurda ben iyi olmazmıyım hiç yaŞeniz

ya ne bileyim daha sevinemiyorum sağlık ocağınada gidemem eşim olmadan uzak buraya akşam yine test yapayımda ona göre seviniriz artık kızlar

günaydın canım hosgeldin :1hug: hadi bakalım guzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq:

aslında sabah idrarıyla yapman daha iyi olurdu canım a.s

haydi kızlar bugun cuma hepimiz birbirimiz icin duaedelim olurmu :1hug: guzel annecikler sizde su en bastakini okuyun ve uygulayın lüffen yerimseniben

günaydın canım hosgeldin :1hug: hadi bakalım guzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq:

aslında sabah idrarıyla yapman daha iyi olurdu canım a.s

canım bende de hep tam tersi olmuştur kaydirigubbakcemile3
sabah idrarıyla hiç çıkmadı. her iki hamileliğimde de öğle saatlerinde çıktı. sabah çıkmadı.
aslında sabırsızlanıyorum ama napim :)
halen adet belirtim yok. göğüsler daha bi hassaslaştı.
bi anda kırmızılar gelivericek diye korkuyorum ben ya :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…