canım bende de hep tam tersi olmuştur kaydirigubbakcemile3
sabah idrarıyla hiç çıkmadı. her iki hamileliğimde de öğle saatlerinde çıktı. sabah çıkmadı.
aslında sabırsızlanıyorum ama napim :)
halen adet belirtim yok. göğüsler daha bi hassaslaştı.
bi anda kırmızılar gelivericek diye korkuyorum ben ya :çok üzgünüm:
ya hani bebek fln yoksa tek cizgi öle sırıtırdı deme o ikinci çizgi çokkkkk silikti yaaaa ya yoksa bebişşş:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:
kitty cim çok yararlı bir paylaşım yapmışsın. ellerine sağlık...
bu mübarek cuma günü birbirimize dua etmeyi eksik etmeyelim.
ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE SAĞLIKLI SIHHATLİ,ELİ AYAGI DÜZGÜN,HAYIRLI EVLAT VER...
KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMA YA RABBİM!!
ya ne bileyim daha sevinemiyorum sağlık ocağınada gidemem eşim olmadan uzak buraya akşam yine test yapayımda ona göre seviniriz artık kızlar
çok akıntım var ve sanki adet olucakmışım gibi geliyo belim kasıklarım ağrıyo korkuyorum ya ağlıcam şimdiii
aminnn canım :Saruboceq:Kittycim dular için Allah razı olsun
Ben hepimize ttim Mübarek gün bitene kadar da edicem.
Rabbim hepimize hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı, güzel ahlaklı bebişler versin inş..
Hamile olan anne adaylarımızın bebeklerini onlara bağışlasın inşş.:Saruboceq:
aminnn canım :Saruboceq:
1."Eğer kulum, bana ellerini kaldırır da dua ederse, ben o elleri boş olarak geri çevirmekten hayâ ederim."
inşallah güzel allahım bu guzel anneciklerin bebişilerini onlara bagıslar :Saruboceq: onları butun kötuluklerden korur :Saruboceq: ve yüregi evlat sevgisiyle yanıp tutusan ben ve benim gibi bu özlemi ceken herkesin melegini onlara yollar :Saruboceq: herkes icin saglık ve sıhat diliyorum :Saruboceq:
aminnn canım :Saruboceq:
1."Eğer kulum, bana ellerini kaldırır da dua ederse, ben o elleri boş olarak geri çevirmekten hayâ ederim."
inşallah güzel allahım bu guzel anneciklerin bebişilerini onlara bagıslar :Saruboceq: onları butun kötuluklerden korur :Saruboceq: ve yüregi evlat sevgisiyle yanıp tutusan ben ve benim gibi bu özlemi ceken herkesin melegini onlara yollar :Saruboceq: herkes icin saglık ve sıhat diliyorum :Saruboceq:
kızlar hastanede çalışan bi tanıdık vardı ablama anlattım olayı oda arayıp sormuş anlatmış cizgi varsa demiş hamile demiş gelebilirse yanıma gelsin hassas testlerden yapalım ona demiş
kızlar hastanede çalışan bi tanıdık vardı ablama anlattım olayı oda arayıp sormuş anlatmış cizgi varsa demiş hamile demiş gelebilirse yanıma gelsin hassas testlerden yapalım ona demiş
canım ben buraları pek fazla bilmiyorum gelin geldim buraya eşimi beklemek zorundayım yani saat 5i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?