arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ya hani bebek fln yoksa tek cizgi öle sırıtırdı deme o ikinci çizgi çokkkkk silikti yaaaa ya yoksa bebişşş:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

olumsuz dusunup cagırma kırmızıları canım yerimseniben olmicak gelmicek ben hamileyim de kendi kendine :1hug:

ya hani bebek fln yoksa tek cizgi öle sırıtırdı deme o ikinci çizgi çokkkkk silikti yaaaa ya yoksa bebişşş:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

canım silik cıkması bile var anlamındadır öyle olsa bizde bir kac kez görürdük silikte olsa ikinci cizgiyi hic cıkmıyor demekki bizde yok sende varki bir seyler cıkıyor hadi rahat ol gelmiş melegin canım :1hug:

kitty cim çok yararlı bir paylaşım yapmışsın. ellerine sağlık...
bu mübarek cuma günü birbirimize dua etmeyi eksik etmeyelim.
ALLAHIM ıSTEYEN HERKEZE SAĞLIKLI SIHHATLı,ELı AYAGI DÜZGÜN,HAYIRLI EVLAT VER...
KıMSENıN KUCAGINI BOŞ BIRAKMA YA RABBıM!!

amin canım :Saruboceq:

Kittycim dular için Allah razı olsun
Ben hepimize ttim Mübarek gün bitene kadar da edicem.
Rabbim hepimize hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı, güzel ahlaklı bebişler versin inş..
Hamile olan anne adaylarımızın bebeklerini onlara bağışlasın inşş.:Saruboceq:

ya ne bileyim daha sevinemiyorum sağlık ocağınada gidemem eşim olmadan uzak buraya akşam yine test yapayımda ona göre seviniriz artık kızlar

sahabh ilk idrarınla yap testini daha doğru sonuç verir..hem sağlık ocağında kan bakıyorlar mıkii..ordada idrarda yapıyor olabilirler....hakkında hayırlısı olsun en önemlisi ooo..ilk gebeliğin mi arkadaşım...

aminnn canım :Saruboceq:
1."Eğer kulum, bana ellerini kaldırır da dua ederse, ben o elleri boş olarak geri çevirmekten hayâ ederim."
inşallah güzel allahım bu guzel anneciklerin bebişilerini onlara bagıslar :Saruboceq: onları butun kötuluklerden korur :Saruboceq: ve yüregi evlat sevgisiyle yanıp tutusan ben ve benim gibi bu özlemi ceken herkesin melegini onlara yollar :Saruboceq: herkes icin saglık ve sıhat diliyorum :Saruboceq:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

senağlama senağlama AMİİİİİN tatlım....

kızlar hastanede çalışan bi tanıdık vardı ablama anlattım olayı oda arayıp sormuş anlatmış cizgi varsa demiş hamile demiş gelebilirse yanıma gelsin hassas testlerden yapalım ona demiş

kızlar hastanede çalışan bi tanıdık vardı ablama anlattım olayı oda arayıp sormuş anlatmış cizgi varsa demiş hamile demiş gelebilirse yanıma gelsin hassas testlerden yapalım ona demiş

süperrrrrrrrr a.s. eeeeeeeeee hadi ne duruyorsun kos git canım yaw :1hug:

eşim iş çıkışı yanına gitcek o hassas testi alıp gelicek cnm keşke buraları bilsemde ucupta gitsem yaptırsam hmn.içimde korkku var yaa hastalancam gibi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…